Vodjena Snom
Domaćin
- Poruka
- 3.551
Sve dok neko prica lose o devojci, ona se ne oseca starom.

Samo svemir i ljudska glupost su beskrajni...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ma, gde on da primeti, kad je on zadnji put zasao u ovo... Jbm li ga kad
Da, nedostajala si mi, 1 dan se nismo videle..
Kako je bilo na biologiji?

Znas li kad je mene zanimalo takvo drzanje predavanja kao sto ti meni drzis predavanje? Nikada.

Znas li kad je mene zanimalo takvo drzanje predavanja kao sto ti meni drzis predavanje? Nikada.
Sta se radi? Znas li kad je mene zanimalo takvo drzanje predavanja kao sto ti meni drzis predavanje? Nikada.
I kada ona odustane
ja cu jos da se BORIM
ako ti snove unisti
ja cu da ti ih stvorim.
Za Nemanju: Namerno sam pokvarila seks, pocela sam da radim kao devojka puz u seksu, zato sto znam da prosto obozavas dobar seks. Ako ti mene mozes da stavljas na testove, mogu i ja tebe. A kad sam videla da si prosao taj test, za malo me nije slog strefio. To je znacilo da ces pasti na Kineskom zidu, na Egipatskoj piramidi, na onome na cemu ne moze da se prodje, a to je "Prevari me ali me ne ostavljaj".A kad neko padne na tome, onda meni predstoji da ga elektro sokovima prodrmam, jer ja ne podnosim rastanke...
neka ti owo bude sam jedan od powoda zashto ljudi misle ono shto misle o tebi...Bolje bi ti bilo da ti nadjes devojku nego da se brines za devojku tvog tate!
Odlucio Perica da bude svaler kao i njegov tata. Sakrije se na zadnje sediste automobila. Odveze njegov tata devojku daleko, izvan grada, i pita je: "Das ili ne das?", ona kaze "Ne dam", on joj kaze "Sad idi peske kuci".
Sutra uzme Perica trotinet i poveze Milicu daleko izvan grada i pita je "Das ili ne das?", ona kaze "Dam" a Perica kaze "Evo tebi trotinet a ja idem peske kuci"![]()

neka ti owo bude sam jedan od powoda zashto ljudi misle ono shto misle o tebi...![]()
dzaba pricas...
i da je banuju opet ce da s registruje i da smara..
isto ko ona liza...
eto sta se desi kad budali das internet...
Otkud ti znas sta ko misli? Citas im misli?
Otkud ti znas sta ko misli? Citas im misli?

ne,naravno da ne chitam misli,ali nisam corava!
daj imam mnogo wishe prijatelja na foeumu od tebe od kojih mi 95% GOWORI DA SI NENORMALNA I DA IMASH PROBLEM...slaem se sa njima...ti si looda...![]()

Cao, po ko zna koji put...![]()