Zezanje sve u 16 :)

• Začetnik teme Začetnik teme Marge
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Znas li kad je mene zanimalo takvo drzanje predavanja kao sto ti meni drzis predavanje? Nikada.

ej curo oladi...nisi ti tako "ExtrA" kao shto mislish...jOk...
daj bre ukapiraj da smArash swojim glupostima,a to shto te ne zanima ssamo loshe ide po tebe umesto da prihwtish jer nisam 100% jedina koja tako misli o tebi ti se tu i debilishesh..daj,spusti se na zemlju...

Znas li kad je mene zanimalo takvo drzanje predavanja kao sto ti meni drzis predavanje? Nikada.

I kada ona odustane
ja cu jos da se BORIM
ako ti snove unisti
ja cu da ti ih stvorim.

Za Nemanju: Namerno sam pokvarila seks, pocela sam da radim kao devojka puz u seksu, zato sto znam da prosto obozavas dobar seks. Ako ti mene mozes da stavljas na testove, mogu i ja tebe. A kad sam videla da si prosao taj test, za malo me nije slog strefio. To je znacilo da ces pasti na Kineskom zidu, na Egipatskoj piramidi, na onome na cemu ne moze da se prodje, a to je "Prevari me ali me ne ostavljaj".A kad neko padne na tome, onda meni predstoji da ga elektro sokovima prodrmam, jer ja ne podnosim rastanke...

Bolje bi ti bilo da ti nadjes devojku nego da se brines za devojku tvog tate!

Odlucio Perica da bude svaler kao i njegov tata. Sakrije se na zadnje sediste automobila. Odveze njegov tata devojku daleko, izvan grada, i pita je: "Das ili ne das?", ona kaze "Ne dam", on joj kaze "Sad idi peske kuci".
Sutra uzme Perica trotinet i poveze Milicu daleko izvan grada i pita je "Das ili ne das?", ona kaze "Dam" a Perica kaze "Evo tebi trotinet a ja idem peske kuci" :lol:
neka ti owo bude sam jedan od powoda zashto ljudi misle ono shto misle o tebi...:cross:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back