Zezanje sve u 16 :)

• Začetnik teme Začetnik teme Marge
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
S Vucjaka krenula je ceta, KOMADANTA Milankovic Veljka!
Gips na nozi i sipke mu teske, ustase je tukao bez greske.
Kad ustase preko svojih kucki, nad Krajinu napadose mucki i tu Veljko dodje s vukovima, snazan otpor date zlotporima.
Milankovc Veljko s Vucjaka, to je simbol srpskoga junaka, ne preboli Veljko teske rane, vecna slava neka mu ostane, vukovi se sad jos zesce tuku, da ispune zavet svome vuku, kad njihovi mitraljezi reze, sve ustase i balije beze

ZIVELI VUKOVI S VUCJAKA POD KOMANDOM MILANKOVIC VELJDA

8)8)8)

:lol: Hoce decko da sazna cenu, koliko bi ga kostalo da prica sa mnom ili da me izvede na pice. A ne zna da ce moj decko da ga prevrne naopacke, i da ce da istresu sve iz njega iz dzepova, da saznaju prvo koliko je tezak, pa da odrede cenu, ako sam uopste za takvu prodaju, a ne znam da li jesam.

:lol: Hoce decko da sazna cenu, koliko bi ga kostalo da prica sa mnom ili da me izvede na pice. A ne zna da ce moj decko da ga prevrne naopacke, i da ce da istresu sve iz njega iz dzepova, da saznaju prvo koliko je tezak, pa da odrede cenu, ako sam uopste za takvu prodaju, a ne znam da li jesam.

xa xa...i shta sad si extra?najpre owo nije tema za to..bila bi kada bi te neko pitao...
aha ma mnogo ti je opasan dechko...:lol:
boze,pa kad ti sebe ne cenish i mislish da si za prodaju,kako mislish da tje te drugi ceniti??!!:dash::rolleyes:

xa xa...i shta sad si extra?najpre owo nije tema za to..bila bi kada bi te neko pitao...
aha ma mnogo ti je opasan dechko...:lol:
boze,pa kad ti sebe ne cenish i mislish da si za prodaju,kako mislish da tje te drugi ceniti??!!:dash::rolleyes:

Ekstra sam bila i do sada i sada sam ekstra a ocekivala sam da ce da me banuju odmah, ali nisu. Nisam ni ja znala da je opasan dok se nisam uverila. Uopste ne ocekujem da me neko ceni na taj nacin na koji ti ocekujes da te cene.

Ma nemoj, to su mi ideali? :lol: Ti odredjujes ko je kome ideal?

slushaj,u prawu je-i ja sam....zato ne prawi stwari josh gorim.
kako ne shwatash da je owo tema za zezanje a ne da shwrljash po krstarici kako si pokwarila se* dechku,namerno,i druge stwari wezane za twoj priwatni ziwot-koga to zanima???:roll:
i da mnogi odawde misle da si malo skrenula sa uma...ne bih da te wredjam jer je to zabranjeno..ali...smorila si nas sa swojim priwatnim ziwotom,OK??:worth: amin amko si shwatila i pola od owoga shto sam ti rekla...

slushaj,u prawu je-i ja sam....zato ne prawi stwari josh gorim.
kako ne shwatash da je owo tema za zezanje a ne da shwrljash po krstarici kako si pokwarila se* dechku,namerno,i druge stwari wezane za twoj priwatni ziwot-koga to zanima???:roll:
i da mnogi odawde misle da si malo skrenula sa uma...ne bih da te wredjam jer je to zabranjeno..ali...smorila si nas sa swojim priwatnim ziwotom,OK??:worth: amin amko si shwatila i pola od owoga shto sam ti rekla...

Sve dok neko prica lose o devojci, ona se ne oseca starom.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back