RainbowEyes
Ističe se
- Poruka
- 2.204
Hello...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Mada vidim nema nikog.. 

imam jaaaaaaa![]()

Hoce decko da sazna cenu, koliko bi ga kostalo da prica sa mnom ili da me izvede na pice. A ne zna da ce moj decko da ga prevrne naopacke, i da ce da istresu sve iz njega iz dzepova, da saznaju prvo koliko je tezak, pa da odrede cenu, ako sam uopste za takvu prodaju, a ne znam da li jesam.Hoce decko da sazna cenu, koliko bi ga kostalo da prica sa mnom ili da me izvede na pice. A ne zna da ce moj decko da ga prevrne naopacke, i da ce da istresu sve iz njega iz dzepova, da saznaju prvo koliko je tezak, pa da odrede cenu, ako sam uopste za takvu prodaju, a ne znam da li jesam.

:rolleyes:boze,pa kad ti sebe ne cenish i mislish da si za prodaju,kako mislish da tje te drugi ceniti??!!:rolleyes:

xa xa...i shta sad si extra?najpre owo nije tema za to..bila bi kada bi te neko pitao...
aha ma mnogo ti je opasan dechko...
boze,pa kad ti sebe ne cenish i mislish da si za prodaju,kako mislish da tje te drugi ceniti??!!:rolleyes:
Pa, Ceca i Jeca su joj idoli, ono...
Ah, da.. Cudim se i da ima decka![]()
Ti odredjujes ko je kome ideal?Ma nemoj, to su mi ideali?Ti odredjujes ko je kome ideal?

Ma nemoj, to su mi ideali?Ti odredjujes ko je kome ideal?
amin amko si shwatila i pola od owoga shto sam ti rekla...slushaj,u prawu je-i ja sam....zato ne prawi stwari josh gorim.
kako ne shwatash da je owo tema za zezanje a ne da shwrljash po krstarici kako si pokwarila se* dechku,namerno,i druge stwari wezane za twoj priwatni ziwot-koga to zanima???
i da mnogi odawde misle da si malo skrenula sa uma...ne bih da te wredjam jer je to zabranjeno..ali...smorila si nas sa swojim priwatnim ziwotom,OK??amin amko si shwatila i pola od owoga shto sam ti rekla...
Ma, gde on da primeti, kad je on zadnji put zasao u ovo... Jbm li ga kadHah
Vi izgleda niste ni primetili![]()