Žestoki sukobi u Engleskoj nakon masovnog ubistva dece u Sautportu! Nemile scene obilaze svet!

Video sam - al reko' da se ne rasplinjavamo :think:

Poštujem,

postao si glas razuma, shvataš ozbiljnost situacije i nećeš dodatno da podižeš tenzije otvaranjem novih tema

Shvataš koliko je veliki uticaj Krste na događaje u Evropi i svetu i zato se vrlo oprezno ponašaš i pažljivo biraš šta ćeš napisati i objaviti :per:

:worth: :worth: :worth:

nije u srpskom interesu onda da se islamisti/migranti iz evrope proteraju u srbiju, i to po zakonu o readmisiji, ako su samo prosli kroz srbiju na putu u eu

eu ih je primila i uk, i sada imaju da zive sa njima, a ne da ih pobedjuju
pa jel onaj rishi sunak musliman? sta bi sad?
francuzi isto, nece hriscanstvo, svi smo videli olimpijadu, onda mora islam da zavlada evropom, sta to nas srbe briga sto evropa sada pripada muslimanima? mi ionako ne idemo u evropu, jel tako @Тихи ?

Европосланик упозорава: Нешто се лоше спрема у Француској!

Evo sve ce ih Srbija sada primiti 😂😂😂

Тренутно се у земљи одржавају масовни протести након убиства троје деце од стране мигранта у посети. Погроми и сукоби са полицијом дешавају се у готово свим већим градовима, а маскирани муслимани су као одговор заправо заузели градић Блекбурн. Након тога, Муск је на друштвеним мрежама рекао да је „грађански рат неизбежан“.

Судећи по апокалиптичним снимцима из Ливерпула, на неким местима је рат већ почео. Демонстранти пале аутомобиле и гађају полицију петардама, а локални медији предвиђају да ће размере нереда само расти. Већ је употребљено камење и молотовљеви коктели, а повређено је неколико полицајаца.

У Британији почетак грађанског рата, паљење полицијских возила, мигранти заузели..

Evo sve ce ih Srbija sada primiti 😂😂😂
mozda nece te iz engleske, ali iz eu moguce

sporazum između republike srbije i evropske zajednice o ...​

Paragraf Lex
http://demo.paragraf.rs › demo › Old

·Translate this page

ZAKON. O POTVRĐIVANJU SPORAZUMA IZMEĐU REPUBLIKE SRBIJE I EVROPSKE ZAJEDNICE O READMISIJI LICA KOJA NEZAKONITO BORAVE. ("Sl. glasnik RS - Međunarodni ugovori ...

Дал су белци не знам, али хришћани нису. Јер да јесу, дигли би глас против оног вређања и ругања Хришћанству на отварању ОИ! Али не, нико није ни зуцнуо, не само из Енглеске, него из целе Западне Европе. Чак је један Ердоган протествовао, а ови ништа.
И не бране ти Енглези Хришћанство, они бране свој изопачени секуларистички и атеистички поредак који исламска теократија прети да угрози.

Тако да, није то наш сукоб, братко, веруј ми.
Da vecinom nisu hriscani to je verovatno tacno ali da se niko iz zapadne evrope nije digao zbog otvaranja je laz. Na zapadu sve medije, a i vlast kontrolisu zidovi tako da neces videti mnogo o hriscanima. Okurazili se islamisti kao siptari na Kosmetu ali …. Da se ne zaboravi da su Srbi bili saveznici sa zapadom dok zapad nije preuzet od strane masona i zidovake elite.

Kada serijat pobedi u Zapadnoj Evropi,doci ce i kod nas na Balkanu.Mislis da islamisti prave razlike medju Srba,Bugara i Engleza?Za njih svi mi smo jagnje za klanje.
Tačno, to samo slepci ne vide i baljezgaju. Toliko mrze Engleze da muslimane više vole da zavedu šerijat u Srbiji očekujući neku mitsku rusku pomoć.

Mogu britanska vlada i njene političke elite da budu najveća gowna na svetu ali ne treba se nikako radovati pobedi islamista nad pravim Englezima. Ja sam u kontaktu sa nacionalistima iz Britanske nacionalne partije i ostalih desnih pokreta, ti ljudi su osvešćeni, nikad nisu ni bili zavedeni politikom zvaničnog Londona, bezrezervno podržavaju Srbiju i što se tiče Kosova i Bosne.
Oni pljuju britansku vladu gore nego mi.

mozda nece te iz engleske, ali iz eu moguce

sporazum između republike srbije i evropske zajednice o ...

Paragraf Lex
http://demo.paragraf.rs › demo › Old

·Translate this page

ZAKON. O POTVRĐIVANJU SPORAZUMA IZMEĐU REPUBLIKE SRBIJE I EVROPSKE ZAJEDNICE O READMISIJI LICA KOJA NEZAKONITO BORAVE. ("Sl. glasnik RS - Međunarodni ugovori ...
Realnost je jedno, a papiri su drugo. Plus sigutno ce islamisti ici medju Srbe ako ih recimo isteraju ovi sa zapada. De molim te…

Da vecinom nisu hriscani to je verovatno tacno ali da se niko iz zapadne evrope nije digao zbog otvaranja je laz. Na zapadu sve medije, a i vlast kontrolisu zidovi tako da neces videti mnogo o hriscanima. Okurazili se islamisti kao siptari na Kosmetu ali …. Da se ne zaboravi da su Srbi bili saveznici sa zapadom dok zapad nije preuzet od strane masona i zidovake elite.
Кад су Срби били савезници са Западом? Чак и антимасонски Запад, оличен у Трећем Рајху, је био против Срба.

Да не мислиш да ја волим што је тако, али то је тако и чињенице се не могу изменити. Како рекох, против нас Срба, подржаће и најгорег исламисту, само ако је против Срба.

Toliko mrze Engleze da muslimane više vole da zavedu šerijat u Srbiji očekujući neku mitsku rusku pomoć.
А јел могу да не волим ни једне ни друге? И једни и други су нас убијали. Јел могу да кажем да ме сад баш заболе (да извинеш на изразу) што се међусобно кољу?

Осим што ме радује слабљење политичке моћи Енглеске. То је добар знак за Србе, та масонска касаба нам је доста зла нанела, чак је и гора од муслимана.

Кад су Срби били савезници са Западом? Чак и антимасонски Запад, оличен у Трећем Рајху, је био против Срба.

Да не мислиш да ја волим што је тако, али то је тако и чињенице се не могу изменити. Како рекох, против нас Срба, подржаће и најгорег исламисту, само ако је против Срба.
Nisu ako se ignorise istorija… ne mislim da treba previse pricati o istoriji Srbije pre 1941, a onda i nakon sto se tice cetnika i svig drugih antikomunistickih Srba. Ako je za tebe istorija Srbije povezana sa komunjarama i Staljinom onda nikada Srbija nije bila saveznik sa zapadom 😁

Nisu ako se ignorise istorija… ne mislim da treba previse pricati o istoriji Srbije pre 1941, a onda i nakon sto se tice cetnika i svig drugih antikomunistickih Srba. Ako je za tebe istorija Srbije povezana sa komunjarama i Staljinom onda nikada Srbija nije bila saveznik sa zapadom 😁
Па реци ми, када је Србија била савезник са Западом?

Back