- Poruka
- 187.605
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U srpskom je interesu da pobjedi anti islamska strana. Oni sto vole te islamiste guraju kvazi muslimanske drzave na srpskim zemljama.
nije u srpskom interesu onda da se islamisti/migranti iz evrope proteraju u srbiju, i to po zakonu o readmisiji, ako su samo prosli kroz srbiju na putu u euU srpskom je interesu da pobjedi anti islamska strana. Oni sto vole te islamiste guraju kvazi muslimanske drzave na srpskim zemljama.
Дал су белци не знам, али хришћани нису. Јер да јесу, дигли би глас против оног вређања и ругања Хришћанству на отварању ОИ! Али не, нико није ни зуцнуо, не само из Енглеске, него из целе Западне Европе. Чак је један Ердоган протествовао, а ови ништа.Ипак су они наша браћа белци и хришћани.
U srpskom je interesu da pobjedi anti islamska strana. Oni sto vole te islamiste guraju kvazi muslimanske drzave na srpskim zemljama.
Тачно. Да што више ослабеMa kakvi. U našem interesu je da tamo.vlada građanski rat 100 godina.
Дал су белци не знам, али хришћани нису. Јер да јесу, дигли би глас против оног вређања и ругања Хришћанству на отварању ОИ! Али не, нико није ни зуцнуо, не само из Енглеске, него из целе Западне Европе. Чак је један Ердоган протествовао, а ови ништа.
И не бране ти Енглези Хришћанство, они бране свој изопачени секуларистички и атеистички поредак који исламска теократија прети да угрози.
Тако да, није то наш сукоб, братко, веруј ми.
Kada serijat pobedi u Zapadnoj Evropi,doci ce i kod nas na Balkanu.Mislis da islamisti prave razlike medju Srba,Bugara i Engleza?Za njih svi mi smo jagnje za klanje."Ако се медвед игра у комшијама, доћи ће у вашу кућу."
Кад Енглеска и НАТО пропадну, Балкан ће пропасти Русима. А они неће дозволити такав сценарио.Kada serijat pobedi u Zapadnoj Evropi,doci ce i kod nas na Balkanu.Mislis da islamisti prave razlike medju Srba,Bugara i Engleza?Za njih svi mi smo jagnje za klanje.
Ми имамо једну изреку-
"Ако се медвед игра у комшијама, доћи ће у вашу кућу."
Зато навијам за Енглезе,иако их не волим.Ипак су они наша браћа белци и хришћани.
То је директна примена Кур'ана! Тамо је прописано понашање мухамеданаца када су у мањини и када су у већини.Tako rade Muslimani. Dok su sitna manjina uvlace se, pozivaju na demokratiju, prava i td. A cim se malo osjete jacima pokazu pravo lice. Tako je radio i njihov lazni prorok. Al zato ce sada Britanac da samara islamiste i sutira bule.
У српском је интересу да сукоб њихових непријатеља што дуже траје!U srpskom je interesu da pobjedi anti islamska strana. Oni sto vole te islamiste guraju kvazi muslimanske drzave na srpskim zemljama.
Код вас и нас неће. Штити нас сиротиња. И ови што дођу гледају како знају да се дочепају Дивљег Запада.Kada serijat pobedi u Zapadnoj Evropi,doci ce i kod nas na Balkanu.Mislis da islamisti prave razlike medju Srba,Bugara i Engleza?Za njih svi mi smo jagnje za klanje.
Nazalost stanje u Rusiji je isto kao u Engleskoj.Migranti muslimani iz Tadjikistana,Azerbajdjana,Uzbekistana i tako dalje svakog dana siluju i ubijaju ruskih zena i deca.Кад Енглеска и НАТО пропадну, Балкан ће пропасти Русима. А они неће дозволити такав сценарио.
Мада, неће ни Енглези дозволити шеријат, браниће они свој секуларизам по сваку цену. Нека они што више ослабе, њихова нестабилност, шанса је за Србе и Русе!