Žestoki sukobi u Engleskoj nakon masovnog ubistva dece u Sautportu! Nemile scene obilaze svet!

U srpskom je interesu da pobjedi anti islamska strana. Oni sto vole te islamiste guraju kvazi muslimanske drzave na srpskim zemljama.
nije u srpskom interesu onda da se islamisti/migranti iz evrope proteraju u srbiju, i to po zakonu o readmisiji, ako su samo prosli kroz srbiju na putu u eu

eu ih je primila i uk, i sada imaju da zive sa njima, a ne da ih pobedjuju
pa jel onaj rishi sunak musliman? sta bi sad?
francuzi isto, nece hriscanstvo, svi smo videli olimpijadu, onda mora islam da zavlada evropom, sta to nas srbe briga sto evropa sada pripada muslimanima? mi ionako ne idemo u evropu, jel tako @Тихи ?

Европосланик упозорава: Нешто се лоше спрема у Француској!

Poslednja izmena:
Ипак су они наша браћа белци и хришћани.
Дал су белци не знам, али хришћани нису. Јер да јесу, дигли би глас против оног вређања и ругања Хришћанству на отварању ОИ! Али не, нико није ни зуцнуо, не само из Енглеске, него из целе Западне Европе. Чак је један Ердоган протествовао, а ови ништа.
И не бране ти Енглези Хришћанство, они бране свој изопачени секуларистички и атеистички поредак који исламска теократија прети да угрози.

Тако да, није то наш сукоб, братко, веруј ми.

Дал су белци не знам, али хришћани нису. Јер да јесу, дигли би глас против оног вређања и ругања Хришћанству на отварању ОИ! Али не, нико није ни зуцнуо, не само из Енглеске, него из целе Западне Европе. Чак је један Ердоган протествовао, а ови ништа.
И не бране ти Енглези Хришћанство, они бране свој изопачени секуларистички и атеистички поредак који исламска теократија прети да угрози.

Тако да, није то наш сукоб, братко, веруј ми.
"Ако се медвед игра у комшијама, доћи ће у вашу кућу."
Kada serijat pobedi u Zapadnoj Evropi,doci ce i kod nas na Balkanu.Mislis da islamisti prave razlike medju Srba,Bugara i Engleza?Za njih svi mi smo jagnje za klanje.

Kada serijat pobedi u Zapadnoj Evropi,doci ce i kod nas na Balkanu.Mislis da islamisti prave razlike medju Srba,Bugara i Engleza?Za njih svi mi smo jagnje za klanje.
Кад Енглеска и НАТО пропадну, Балкан ће пропасти Русима. А они неће дозволити такав сценарио.

Мада, неће ни Енглези дозволити шеријат, браниће они свој секуларизам по сваку цену. Нека они што више ослабе, њихова нестабилност, шанса је за Србе и Русе!

Ми имамо једну изреку-
"Ако се медвед игра у комшијама, доћи ће у вашу кућу."
Зато навијам за Енглезе,иако их не волим.Ипак су они наша браћа белци и хришћани.

Mangale dzangale, ken go sapurava !?

Tako rade Muslimani. Dok su sitna manjina uvlace se, pozivaju na demokratiju, prava i td. A cim se malo osjete jacima pokazu pravo lice. Tako je radio i njihov lazni prorok. Al zato ce sada Britanac da samara islamiste i sutira bule.
То је директна примена Кур'ана! Тамо је прописано понашање мухамеданаца када су у мањини и када су у већини.
Него мене највише занима став поданика преминуле "срећне и славне", Побија и Носфија око овога. Ипак ми само посматрамо из даљине и ударамо по грицкалицама.

Selo gori a baba se češlja, UK verzija

Hbg, ne bi on nego mu žena uplatila Paraliju još u januaru, da uhvati popuste

1722754475641.png

Код вас и нас неће. Штити нас сиротиња. И ови што дођу гледају како знају да се дочепају Дивљег Запада.

Кад Енглеска и НАТО пропадну, Балкан ће пропасти Русима. А они неће дозволити такав сценарио.

Мада, неће ни Енглези дозволити шеријат, браниће они свој секуларизам по сваку цену. Нека они што више ослабе, њихова нестабилност, шанса је за Србе и Русе!
Nazalost stanje u Rusiji je isto kao u Engleskoj.Migranti muslimani iz Tadjikistana,Azerbajdjana,Uzbekistana i tako dalje svakog dana siluju i ubijaju ruskih zena i deca.
Evo jedan primer,petoro migranata silovali rusku devojcicu na 15 godina

Back