Žestoki sukobi u Engleskoj nakon masovnog ubistva dece u Sautportu! Nemile scene obilaze svet!

I sad koju stranu da branis.
Izrael.ili.palestinu.
Палестину. Израел је и направио то што се дешава у Енглеској. Ти мигранти су и примани у ЕУ због ратова које Израел води по Блиском Истоку.

Боље да Палестина има Државу, него да се Палестинци рсзмике по Европи.

@Победоносцев kakva je situacija, smes li da izadjes na ulicu, bez da rizikujes da te neko lincuje, ubode nozem, ritualno prekolje? :think:

Vidim ovamo na Tviteru kazu poceo gradjanski rat.

Поби и Носфи да не смеју да изађу на улицу? Па када они изађу мухамеданци беже у стампеду! Србо је то, мада мало попиргавео.

A šta da radim brate napećeni?

Ja svaki put kad prolazim Dorćolom ili dole kod Savskog venca, po onim uličicama... nekad ono bio picccin park, sad samo bradati arapi, tamnoputi, u grupama šetaju. Samo nešto njuškaju i gledaju. Bulje.

Pljačkaju nesrećne babe koje ne mogu da se brane. Otimaju torbe. Sve se o tome ćuti. Uskoro će početi da siluju. Ne babe. A možda i babe a i dede.

Prođeš pored njih, gleda te. Kad ih prođeš, okreneš se, vidiš i oni se okrenuli. Gleda. Šta oš piččka ti materrrina? A K da me nabode nožem. Ala la la la. Alah. Hvataj bežaniju.

Uvek ih ima najmanje troje zajedno, a po nekad ih vidiš u grupama po 5 ili 10.

Niđe policije.

E hebo sam im mater.
A kafić ''Mesopotamia'' preko puta bivše železničke stanice?

Палестину. Израел је и направио то што се дешава у Енглеској. Ти мигранти су и примани у ЕУ због ратова које Израел води по Блиском Истоку.

Боље да Палестина има Државу, него да се Палестинци рсзмике по Европи.
A neko oce ovim nemirima da natera hriscane kad krene bambusanje po bliskom istoku u krstase.
Evropljani Krstasi na rusiju krstasi na iran haha.

A neko oce ovim nemirima da natera hriscane kad krene bambusanje po bliskom istoku u krstase.
Evropljani Krstasi na rusiju krstasi na iran haha.
Ови немири имају једну добру консеквенцу- ослабиће Енглеску и ЕУ. То је позитивна чињеница.

Back