Зеолитом против кемтрејлса :) - има нам Спаса :)

Владан ИПХ

Veoma poznat
Poruka
13.429
https://www.facebook.com/Alterglobalista

ZEOLIT - SAVEZNIK U BORBI ZA OČUVANJE ZDRAVLJA

320387_392138627523085_1880960415_n.jpg

Obzirom da smo svesni da nas truju raznoraznim toksinima putem hrane, vode i vazduha i da se u našem organizmu skupljaju teški metali i toksini koji dovode organizam u neravnotežu, smanjuju imunitet i čine nas podložnim različitim oboljenima, moramo iznalaziti načina eliminisati ili ublažiti njihov štetan uticaj. Među najuspešnije antioksidanse, čistače našeg organizma od toksina i teških metala spada prirodni mineral ZEOLIT čije je izuzetno korisno dejstvo otkriveno tek u drugoj polovini XX veka i za koji se na žalost i dalje jako malo zna. Uspešno se može primeniti kako za detoksikaciju organizama ljudi i životinja tako i za čišćenje zemljišta od teških metala. Pa da se upoznamo sa ovim čudom prirode koji nam može pomoći u borbi protiv mešetarenja globalističke mafije.

+++

Да ли ће се неко од наших политичара патриотске вокације, сетити да крене са употребом КАМЕНА ЖИВОТА, који нам је Бог дао.

У Србији је најквалитетнији зеолит и његовом масовном употребом стали би смо за врат ЗМИЈИ ГЛОБАЛНЕ фармако мафије и њихових лемингса у Србији

http://zeolitsrbija.com/

Zeolit — čudesni kamen života

Zeoliti su istinsko čudo prirode. Ovaj čarobni mineral koga su stari grci zvali „kamen života“ je vulkanskim putem došao iz utrobe zemlje. U zeolitima su deponovana jedinstvena svojstva koja ih razlikuju od svih minerala na planeti. Detaljnije o zeolitu »

Nisu svi zeoliti isti. Od 194 poznate vrste najšire mogućnosti primene za različite namene ima ruda zeolita na bazi klinoptilolita. Zeolink zeolit se bazira na toj vrsti iz ležišta u Srbiji sa sadržajem 85% čistog klinoptilolita. Komparativne prednosti Zeolink zeolita su brojne. Zeolink zeolit »

Postojeći priozvodi Zeolinka su pre svega namenjeni poljoprivredi i stočarstvu, povrtarstvu, ishrani životinja, poboljšanju kvaliteta zemljišta za organsku proizvodnju i drugim oblastima agrara. To će i u buduće ostati težište razvoja Zeolinka s obzirom na strateški položaj poljoprivrede u Srbiji. Proizvodi »

Ana Rajkovic Još jedna bitna stvar je - cena. Zeolit je prilično jeftin...za one koji ne znaju.
пре 5 ч. · Свиђа ми се

Forum Antiglobalista Zeolit za dekontaminaciju zemljišta jeste jeftin ali onaj za ljudsku upotrebu je možda bezrazložno skuplji...primera radi na jednom sajtu 60 grama u prahu se prodaje za 500-550 dinara...na drugim mestima može se naći u kapsulama i tabletama...onaj u kapsulama je primera radi ...60 kapsula oko 500-600 dinara...Što se upotrebe tiče ...otprilike 1gr ili jedna kapsula deluje nekih 5-7 sati čisteći organizam, prilično diuretičan. Inače se uzima sa što više vode. Preporuke za dnevnu konzumaciju su različite od 2-3 do 3-4 na dan. Naravno upotreba istog zavisi od materijalnih mogućnosti. Sa druge strane mogu se koristiti i drugi detoksi poput gline na primer koja je jeftinija...treba tražiti i videti šta je od svega već kome prijemčivo.
пре 4 ч. · Свиђа ми се · 1

Ana Rajkovic Hvala na iscrpno obaveštenju. Ja sam kupila u veterinarskoj apoteci onaj za stoku i njega dodajem vodi u koju potapam povrće ali bi kupila i taj drugi d pijem, mada i ovaj može da se pije. Kilo praha je koštalo 90 dinara!

Forum Antiglobalista Da taj za životinje isto nije skup..e sada je pitanje da nam neko ko je upućen objasni kakava je razlika između onog što nude za ljudsku upotrebu i onoga koji mogu životinje koristiti.
пре 4 ч. · измењен · Свиђа ми се · 1

Ana Rajkovic Mene su uputili, to je isti prah samo se za ljudsku upotrebu pakuje u kapsule i prodaje 10 ili 20 puta skuplje, ili već...ne znam ni ja koliko. Setili se ljudi kako da zarade...ja samo ne znam kako da izmerim 1 gr i kako da to koristim, piše doduše na kutiji ali u nekim sumanuto velikim razmerama za štale naravno

Forum Antiglobalista Ma da, i ja sumnjam da je po sredi opet neka zavrzlama trgovaca željnih dobre zarade kao i obično...treba to sve dobro istražiti i proveriti, ne verujem im mnogo .

Ana Rajkovic Nema šta. Odeš u veterinarsku apoteku i pročitaš na kutiji. Jednostavno je. Ono što jedu svinje - jedemo i mi

+++

Osim detoksikacije zeolit nema nekih bitnijih koristi. Dugo se koristi u raznim oblastima gde je potrebno odstraniti nepoželjne elemente, recimo u posipu za mačke, u filterima za akvarijume. U suštini ima slično dejstvo kao i aktivni ugalj, samo zbog svoje kristalne rešetke ima daleko veću zapreminu u odnosu na površinu, pa je efikasniji od uglja.

Osim detoksikacije zeolit nema nekih bitnijih koristi. Dugo se koristi u raznim oblastima gde je potrebno odstraniti nepoželjne elemente, recimo u posipu za mačke, u filterima za akvarijume. U suštini ima slično dejstvo kao i aktivni ugalj, samo zbog svoje kristalne rešetke ima daleko veću zapreminu u odnosu na površinu, pa je efikasniji od uglja.

Zeolit brani od radijacije.

Back