Zensko prenemaganje

• Začetnik teme Začetnik teme Derer
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Vidi, 'vako. Imaš opcije:

- Kriv si, a ona kaže da nisi.
- Nisi kriv, a ona kaže da nisi.

Ja bih mogla da pokušam da kontaktiram neke starije žene, a imam i neku ekstra spamerku astrologa, al' to nije isto, bolji je tarot.

To su ludjakinje koje misle da se oko njih sve vrti, samo to se tebi nece desit jer tesko da ce se neko u tebe toliko zaljubit, pa taman i ti papci sto dozvoljavaju tim zenama da manipuliraju njima na tako izopacen nacin.

Ne budi tako dvodimenzionalna.
Nema pitanja.
Tema je apstrakcija.
Zanima me opshti princp i unutrashnji skriveni poriv a ne banalizacija primera Mirka kad se naljutila Savka.
I dalje ti je tunjava postavka.

Neka žena misli da nisi kriv, neka misli da jesi i očekuje da je smoriš izvinjenjima (stalo joj do tebe), a neka misli da si kriv ali je smara dalje prenemaganje, pa hoće da te skine s one stvari.

Da li zaista misliš da će svaka u svakoj prilici apsolutno uvek da te laže i da je svaka iz istog kalupa izašla? Ovde stvarno nema mesta generalizaciji.

NAJVISE sta mi je smetalo je to sto se svaka situacija ne rascisti sad i tu, odmah... jer sto vise metes pod tepih, sto vise zavijas u formu 'ako ti neznas necu da ti kazem' to vise djubreta se nakupi i... kad pukne, velika se prasina digne.
Bespotrebno.

JA cu da promenim svet!
kad na vrbi rodi Karadjordje.

Opet se gubish.
Nema generalizacije.
Mene interesuje postotak.
A to izrachunavam u odnosu na zenske odgovore ovde.
Neka se ponasha uvek tako,neka ponekad,neka nikad-kao i shto sam naveo josh u uvodnom postu-razlika u karakterima.
neka misli da jesi i očekuje da je smoriš izvinjenjima (stalo joj do tebe),
Tu sam te cheko tico.:)
Sad,interesantno je da jedina ti,koja se toliko bezsushtinski bunish protiv teme,jedina znachi navedesh i to...

Pitao sam :
1)Kada krije razlog ljutnje a kaze da nisi ti,da li je to istina?
2)Ili je u pitaju rad:"jeste ti si kriv ali netju netju da kazem..ocu da vichesh pliiiz i grize te savest i smarash me a ja da kukakm kako me to smara ali bash to treba i da radish".
3)I da li je ovo 2) samo njegovo tripovanje ili ne?
1)jeste
2)ne :neutral:
3) tripovanje

(ocu samo da kazem da veliki deo kako muskog tako i zenskog roda inace iz nekog razloga cesto odgovore ne zna ili nece da protumaci bukvalno onakvi kakvi jesu nego krene da se nabedjuje.mene nabedjivanje nervira.nikad se nisam ustrucavala da trazim sta mi treba ili kazem sta mi smeta :neutral: i onda se nadje neko da glumi ludilo :neutral:)

ko kad dodjem kod babe i ona mi kaze banshee aj da jedes
ja kao pa necu nisam gladna
ma ajde ajde znam da hoces :shock:
ne necu zaista rucala sam
ma aaaajde jos malo znam da si gladna :shock:
ne nisam pusti me na miru :roll:
samo malo
NECU DA JEDEM! :x
pa dobro sto si takva sto se ljutis :(
pa ljutim se jer ljudi ne znaju jebeno bukvalno da te shvate :neutral: da znaci da ne znaci ne a nikako mozda,sramim se da kazem :neutral:
misssim stvarno ne znam ko je ovde lud :neutral:

ne prenemazem se nikada i uvek kazem zasto sam ljuta...mada, desila se skoro situacija, u kojoj sam se zesce isfolirala, pa se sve okrenulo protiv mene....tako da samo mogu da zakljucim da sam los prenemagac i da vise necu pokusavati da izigravam ono sto nisam....:|

Pitao sam :
1)Kada krije razlog ljutnje a kaze da nisi ti,da li je to istina?
2)Ili je u pitaju rad:"jeste ti si kriv ali netju netju da kazem..ocu da vichesh pliiiz i grize te savest i smarash me a ja da kukakm kako me to smara ali bash to treba i da radish".
3)I da li je ovo 2) samo njegovo tripovanje ili ne?
Pa ovo bi bilo skroz glupavo i klinačko ponašanje i pretpostavljam da može da izazove upravo suprotan efekat, mislim, baš bi me grizla savest da me neko tako maltretira. :lol:
Izvini, ali i dalje ne mogu da zamislim takvu situaciju. :lol:

ko kad dodjem kod babe i ona mi kaze banshee aj da jedes
ja kao pa necu nisam gladna
ma ajde ajde znam da hoces :shock:
ne necu zaista rucala sam
ma aaaajde jos malo znam da si gladna :shock:
ne nisam pusti me na miru :roll:
samo malo
NECU DA JEDEM! :x
pa dobro sto si takva sto se ljutis :(
pa ljutim se jer ljudi ne znaju jebeno bukvalno da te shvate :neutral: da znaci da ne znaci ne a nikako mozda,sramim se da kazem :neutral:
misssim stvarno ne znam ko je ovde lud :neutral:
a tebe baba zove banshee?
=D
ovaj... izlete.. nisam to htela..
nego imam kontrapriču za koju i ne znam je li istinita jer je iz 28 ruke, al ajde.
Kod nas postoji neki običaj da se nećkaš kad te ponude da jedeš, da ne ispadneš gladan (=siromašan valjda). I tako, ode riba u inostranstvo i tamo kod nekih prijatelja u goste i oni je ponude, a ona kaže "Pa nneeeee mooooguuuu..." i oni kažu "ok". I riba ostane gladna.
Moral priče je da se ne treba femkati. A drugi moral priče je da se ljudi ipak femkaju. Ali samo dok se to femkanje podržava. Znači ako Dererove devojka kaže da joj nije ništa on može da uradi štatiještatiještatije i time je ohrabri za dalje femkanje ili da kaže ok, ajmo onda da igramo ne ljuti se čoveče/idemo u šetnju/peremo sudove/ebemo se/bilo šta normano, pa će ona drugi put da kaže ako joj nešto smeta.
A muškarci tu greše i na femkanje odgovaraju durenjem. I onda.. tako... Cruella pomenu ostrva na nekoj temi.. nastaju ostrva...

obicno samo cutim... nekako mi lakse... i, kad me neko pita: sta ti je? obicno kazem: kasnije... zato sto mi je bolje tako... precutim tu, a onda, kasnije, kazem sta mislim... moze puno ruznih reci da pobegne... koje nisu moje... a ne moze to posle da se vrati... ni da se pohvata ili obrise... nije to losa fora, uopste... mislim bar... a posle, ako je neko zlopamtilo... moze da pamti to... nesto... receno iz gluposti ciste... nesvesno... i da misli kako nas je tek sad video... a u stvari, mi to nismo... al' ko tu moze nesto da promeni? ljudi su cudo... uglavnom...

Back