Lexa
Buduća legenda
- Poruka
- 30.368
Ma kakav šovinista bre, ni govora o tomeSamo ti pokazuj slabost prema neprijatelju.....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma kakav šovinista bre, ni govora o tomeSamo ti pokazuj slabost prema neprijatelju.....

Vidi, 'vako. Imaš opcije:
- Kriv si, a ona kaže da nisi.
- Nisi kriv, a ona kaže da nisi.
Ja bih mogla da pokušam da kontaktiram neke starije žene, a imam i neku ekstra spamerku astrologa, al' to nije isto, bolji je tarot.
I dalje ti je tunjava postavka.Ne budi tako dvodimenzionalna.
Nema pitanja.
Tema je apstrakcija.
Zanima me opshti princp i unutrashnji skriveni poriv a ne banalizacija primera Mirka kad se naljutila Savka.
Tu sam te cheko tico.neka misli da jesi i očekuje da je smoriš izvinjenjima (stalo joj do tebe),

ako mislis da si ti nesto uzcinio onda verovatno jesi
Sad sam josh i shovinoista?
Ja?
E stvarno...da nisam ovako dobar chovek stavio bi te na ignor.

Mora im se odati priznanje.Ha ha, kakve jezuitske fore.
Ako niste nista zaista skrivili, pozeleli ste da to uradite, pa ste opet krivi. 
Bože svašta, ja se ne bunim protiv teme, samo si je postavio konfuzno.Tu sam te cheko tico.
Sad,interesantno je da jedina ti,koja se toliko bezsushtinski bunish protiv teme,jedina znachi navedesh i to...
Uostalom muskarci su uvek krivi i vi to znate, pa se zato lako pecate na takve gluposti.Ako niste nista zaista skrivili, pozeleli ste da to uradite, pa ste opet krivi.
![]()
Dzabe mucis glavu u kasne sate.
1)jestePitao sam :
1)Kada krije razlog ljutnje a kaze da nisi ti,da li je to istina?
2)Ili je u pitaju rad:"jeste ti si kriv ali netju netju da kazem..ocu da vichesh pliiiz i grize te savest i smarash me a ja da kukakm kako me to smara ali bash to treba i da radish".
3)I da li je ovo 2) samo njegovo tripovanje ili ne?

i onda se nadje neko da glumi ludilo
)
da znaci da ne znaci ne a nikako mozda,sramim se da kazem 

e nesreco jedna, jos si temu nazvao zensko prenemaganje, pa tek sad ti nece reci![]()

Pa ovo bi bilo skroz glupavo i klinačko ponašanje i pretpostavljam da može da izazove upravo suprotan efekat, mislim, baš bi me grizla savest da me neko tako maltretira.Pitao sam :
1)Kada krije razlog ljutnje a kaze da nisi ti,da li je to istina?
2)Ili je u pitaju rad:"jeste ti si kriv ali netju netju da kazem..ocu da vichesh pliiiz i grize te savest i smarash me a ja da kukakm kako me to smara ali bash to treba i da radish".
3)I da li je ovo 2) samo njegovo tripovanje ili ne?

a tebe baba zove banshee?ko kad dodjem kod babe i ona mi kaze banshee aj da jedes
ja kao pa necu nisam gladna
ma ajde ajde znam da hoces :shock:
ne necu zaista rucala sam
ma aaaajde jos malo znam da si gladna :shock:
ne nisam pusti me na miru
samo malo
NECU DA JEDEM! :x
pa dobro sto si takva sto se ljutis
pa ljutim se jer ljudi ne znaju jebeno bukvalno da te shvateda znaci da ne znaci ne a nikako mozda,sramim se da kazem
misssim stvarno ne znam ko je ovde lud![]()