Tinar
Veoma poznat
- Poruka
- 10.368
Ja sam srecna iako sam sama, nema tu problema. 8)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kazu da je strelac najseksipilniji znak! sta vi mislite o tome, da li poznajete neku strelicu?![]()
Tu vas, drage moje Strelice, jako dobro razumem kao jedna predstavnica ženskih Vodolija.
I meni je teško da nađem sreću u ljubavi, a kad pogledam kako nekima to ide od ruke, pomislim kako je to prosto ko pasulj, ali se svaki put uverim u suprotno.
Imate li vi, drage moje, utisak da momci prvo polude za vama, maltene dube na trepavicama, a onda, posle izvesnog vremena beže glavom bez obzira, bez obrazloženja, neki čak i najružnije ophodeći se prema vama?
Astrolog mi je rekao da mene može da "podnese" samo izuzetno jak muškarac, a takvih je malo.
Meni se to već nekoliko godina unazad dešava KONSTANTNO, bez izuzetka![]()
Shvatila sam, prema tome, da mi je sada ipak bolje da budem sama i zadovoljna, jer se sama sa sobom najbolje slažem, a mister kad naiđe, dobro došao je.
Dakle, zaključujem da i vama, najčvršćim ženama u zodijaku, treba po jedan takav muškarac, ali kao što rekoh, takvih je jako malo.
moja najbolja drugarica je strelac... looda je skroz hehehe, mada ni ja nisam nista bolja. ja sam devica.