zenski strelcevi, sta mislite o njima?

Srecna? Ma naravno.
To je osecanje koje preovladjuje kod mene.
ima tako nekih dana, koji su tezi nego drugi, ali raspolozenje se brzo menja!
Narocito emotivno reagujem na sitnice: neki davno prosli razgovori(neprijatni), uvek me izbedace, tako da se trudim da razmisljam o dobrim stvarima, nema to veze sa samocom ili usamljenoscu.
Mene veseli iznenadni poziv telefonom, neka smesna fora na tv-u, par kikica na devojcici koja prolazi, tako neke stvarcice...
Lako se razveselim, ispricam sebi neki vic...ocete jedan?
al...malo je bezobrazan...

Vesele , zrače nekom pozitivnom energijom, žene ih često ne vole (ljubomora), egoisti...
Meni su u svakom slučaju O.K !

Prilozi

• sagittarius.jpg
    sagittarius.jpg
    38,3 KB · Pregleda: 3
Tu vas, drage moje Strelice, jako dobro razumem kao jedna predstavnica ženskih Vodolija.
I meni je teško da nađem sreću u ljubavi, a kad pogledam kako nekima to ide od ruke, pomislim kako je to prosto ko pasulj, ali se svaki put uverim u suprotno.
Imate li vi, drage moje, utisak da momci prvo polude za vama, maltene dube na trepavicama, a onda, posle izvesnog vremena beže glavom bez obzira, bez obrazloženja, neki čak i najružnije ophodeći se prema vama?
Astrolog mi je rekao da mene može da "podnese" samo izuzetno jak muškarac, a takvih je malo.

Meni se to već nekoliko godina unazad dešava KONSTANTNO, bez izuzetka :evil:

Shvatila sam, prema tome, da mi je sada ipak bolje da budem sama i zadovoljna, jer se sama sa sobom najbolje slažem, a mister kad naiđe, dobro došao je.

Dakle, zaključujem da i vama, najčvršćim ženama u zodijaku, treba po jedan takav muškarac, ali kao što rekoh, takvih je jako malo.

Ha,ha!!!Tacno tako,i meni jedan astrolog rece da me moze podneti samo jak i stabilan muskarac!I da imam i ja utisak da momci polude za mnon,a onda pobegnu glavom bez obzira i to cesto bez obrazlozenja!A sto se tice o zenskim strelcevima,posto sam i sama strelac,moram reci da smo jako iskreni ljudi,generalno pozitivni,volimo da brbljamo,i jaaaaaaaaako nam je bitna sloboda-dakle,samo bez gusenja!!!!!!!!!

Back