:)Masa
Primećen član
- Poruka
- 954
mogu vam reci da su strelcevi zabavni ja sam strelac i nisam isla na rekraativnu a celo odeljenje me je molilo kada sam rekla ne neki nisu otisli na rekraativnu jer im je uvek zabavno uz mene

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
duplu,itd...lose kazu.jaka riba,ako mozes da pratisivana dj.:kazu da je strelac najseksipilniji znak! sta vi mislite o tome, da li poznajete neku strelicu?![]()
Zenski strelci? Obozavam ih, i znam ih dosta,a Ivana,jel' strelac, i odakle je?Hammerhead:ti si strelica? poznajem jednu (onako) hmm seksipilna? pa i nije nesto posebno...ivana dj.:kazu da je strelac najseksipilniji znak! sta vi mislite o tome, da li poznajete neku strelicu?![]()
E pa ja nisam ni jedno od ta dva, ali 10-ka za iskrenost, pa budete i nesmotreni, kazete i sto nebi trebali, a ja vas volim bas takve, makar mi rekli i ono sto mi ne prija.animsaj:dilerDuse:Zene strelecevi tesko da nekome mogu da zagorcaju zivot, izgubljene su u vremenu i prostoru. Mogu da smore, eventualno, ali to kad rade, rade bez premca.
Evo, ja sam dupli strelac. Znaci, duplo dosadna.
Ponekad je meni dosadno, a drugi se jos nisu zalili. A kad treba nesto da se zapocne, da se organizuje, da se ljudi dogovore, ko ce to da radi?
Mozda je problem u tim stihijskim naletima energije,razume se, za sebe licno pricam, uvek nesto zapocinjem, ali tesko zavrsavam, jer mi dosadi pre nego sto se zavrsi. (100 puta sam pocela da slazem slike u album, i jos nisam zavrsila)
Mozda nemam istrajnost, tako bih to rekla.Moji dani pocinju rano i zavrsavaju se uvece. planovi traju do leta. Moje su zelje uvek neke nove. Tesko donosim odluke, ali su one nepokolebljive.
Volim intelektualne rasprave, ali je doza 2xmesecno dovoljno. I uvek sam za neku akciju, ukoliko ne pocinje posle 9 uvece.
Jel jos ima neko da se prepoznaje?
mozda sam svadljiva, ali u pitanju je cisto rasprava radi price. kao i sad. sedim i nemam sta da radim.
Pozdrav vodoliji i svim strelicama koje se ukljuce u raspravu.![]()
E pa ja nisam ni jedno od ta dva, ali 10-ka za iskrenost, pa budete i nesmotreni, kazete i sto nebi trebali, a ja vas volim bas takve, makar mi rekli i ono sto mi ne prija.animsaj:dilerDuse:Zene strelecevi tesko da nekome mogu da zagorcaju zivot, izgubljene su u vremenu i prostoru. Mogu da smore, eventualno, ali to kad rade, rade bez premca.
Ponekad je meni dosadno, a drugi se jos nisu zalili. A kad treba nesto da se zapocne, da se organizuje, da se ljudi dogovore, ko ce to da radi?
Mozda je problem u tim stihijskim naletima energije,razume se, za sebe licno pricam, uvek nesto zapocinjem, ali tesko zavrsavam, jer mi dosadi pre nego sto se zavrsi. (100 puta sam pocela da slazem slike u album, i jos nisam zavrsila)
Mozda nemam istrajnost, tako bih to rekla.Moji dani pocinju rano i zavrsavaju se uvece. planovi traju do leta. Moje su zelje uvek neke nove. Tesko donosim odluke, ali su one nepokolebljive.
Volim intelektualne rasprave, ali je doza 2xmesecno dovoljno. I uvek sam za neku akciju, ukoliko ne pocinje posle 9 uvece.
mozda sam svadljiva, ali u pitanju je cisto rasprava radi price. kao i sad. sedim i nemam sta da radim.
:wink:Nestasna Ameba:Jashta, Strelice su superzene bre!!!![]()
Tinar:MOgla bih da se slozim sa tobom. Strelice su previshe free i samostalne da bi imale decu. Jedino, ako bi i njihovo dete bilo u slichnom znaku...hanibal77:ja jedino mogu da kazem da su strelcevi losi roditelji.
dete jedne strelcice
CaLiMeRo:Posesivni smorovi.
Bave se budalaštinama.
Nemaju stila.
Naizgled jako vedre i srdačne.
U suštini prazne.
CaLiMeRo:Posesivni smorovi.
Bave se budalaštinama.
Nemaju stila.
Naizgled jako vedre i srdačne.
U suštini prazne.
ops:Nestasna Ameba:Ti si sav/sva od zemlje, mislim, imam utisak da kod tebe zemljani elementi preovlađuju.
Strelice su upravo sve suprotno od toga što si ti rekao/la.
Ili si imao/la problema s nekim čudnim StrelicamaMože biti, čuda su moguća.
P.S. Izvini što se ne sećam koji si polops:
ops: . Uzorak - 5 osoba.MirjaMN:Tinar:MOgla bih da se slozim sa tobom. Strelice su previshe free i samostalne da bi imale decu. Jedino, ako bi i njihovo dete bilo u slichnom znaku...hanibal77:ja jedino mogu da kazem da su strelcevi losi roditelji.
dete jedne strelcice
Grešiš, ovaj silno grešiš sinko!
Puno zavisi od podznaka. Moja sestra je strelac i više je drug sa svojom decom, nego strogi roditelj. Sa druge strane, i ja sam strelac i baš i ne volim decu, a i nemam ih još!
Strelci su možda malo nehatni, rasejani, zaboravni, ali su druželjubivi i vole SVOJU decu.
Što se tiče slaganja znakova strelci se slažu sa svim znacim, e sad, sa nekim više sa nekim manje...
Ma sve vas voli Mirja strelac!
ops:
ops:
ops: Slazem se sa svim shto si rekla ali iz nekog iskustva znam. Kad imaju decu, one ih vole ali nikada ne mogu biti pravi roditelji-autoriteti.MirjaMN:Tinar:MOgla bih da se slozim sa tobom. Strelice su previshe free i samostalne da bi imale decu. Jedino, ako bi i njihovo dete bilo u slichnom znaku...hanibal77:ja jedino mogu da kazem da su strelcevi losi roditelji.
dete jedne strelcice
Grešiš, ovaj silno grešiš sinko!
Puno zavisi od podznaka. Moja sestra je strelac i više je drug sa svojom decom, nego strogi roditelj. Sa druge strane, i ja sam strelac i baš i ne volim decu, a i nemam ih još!
Strelci su možda malo nehatni, rasejani, zaboravni, ali su druželjubivi i vole SVOJU decu.
Što se tiče slaganja znakova strelci se slažu sa svim znacim, e sad, sa nekim više sa nekim manje...
Ma sve vas voli Mirja strelac!
))))samo-tesko naci srecu u ljubavi...Tachno tako!Karina:i ja sam strelac...izuzetan znak))))samo-tesko naci srecu u ljubavi...
. Samo oni odvažni i hrabri, bez predrasuda i želje da ih ograniče i promene ostaju, hvala Bogu te ih uopšte ima
... a tako je, ipak, najbolje za sve - naročito za nas Strelice :wink:Ili su daleko 8) :wink:Nestasna Ameba:Tu vas, drage moje Strelice, jako dobro razumem kao jedna predstavnica ženskih Vodolija.
I meni je teško da nađem sreću u ljubavi, a kad pogledam kako nekima to ide od ruke, pomislim kako je to prosto ko pasulj, ali se svaki put uverim u suprotno.
Imate li vi, drage moje, utisak da momci prvo polude za vama, maltene dube na trepavicama, a onda, posle izvesnog vremena beže glavom bez obzira, bez obrazloženja, neki čak i najružnije ophodeći se prema vama?
Astrolog mi je rekao da mene može da "podnese" samo izuzetno jak muškarac, a takvih je malo.
Meni se to već nekoliko godina unazad dešava KONSTANTNO, bez izuzetka![]()
Shvatila sam, prema tome, da mi je sada ipak bolje da budem sama i zadovoljna, jer se sama sa sobom najbolje slažem, a mister kad naiđe, dobro došao je.
Dakle, zaključujem da i vama, najčvršćim ženama u zodijaku, treba po jedan takav muškarac, ali kao što rekoh, takvih je jako malo.

Samo