zenski strelcevi, sta mislite o njima?

A tebi su strelice tako očigledno zagorčale život...da je to strašno... Pitaš li se ponekad, u najluđim snovima, da li si ti to zaslužio???
I uostalom, ako smo već takve kakve smo, šta ćeš opet sa nama??? Opet sa strelicama, opet, opet...

PS. a ti kao nisi subjektivan? :wink:
Baš me zanima kako to... sve najgore o nama, a nije vezano za tvoje lično iskustvo... mora da si vidovit...

HeBePoBaTaH_:
Svrca:
Baš me zanima kako to... sve najgore o nama, a nije vezano za tvoje lično iskustvo... mora da si vidovit...

Ta - naaaaaa! :P Jesam rekao da ste površne :?:
Više puta sam naglasio da govorim iz ličnog iskustva
Nikada nisam tolerantan prema površnim ljudima, i ovom i sada, kao i uvek potvrđenom konstatacijom se se def. opraštam od Vas :P

Pa baš o tome i pričam, to je tvoje mišljenje što ga ne čini istinom... A o toleranciji lavova... ako te ne hvalim, bolje da ćutim zar ne? Ćaos

dilerDuse:
Zene strelecevi tesko da nekome mogu da zagorcaju zivot, izgubljene su u vremenu i prostoru. Mogu da smore, eventualno, ali to kad rade, rade bez premca.

Evo, ja sam dupli strelac. Znaci, duplo dosadna.
Ponekad je meni dosadno, a drugi se jos nisu zalili. A kad treba nesto da se zapocne, da se organizuje, da se ljudi dogovore, ko ce to da radi?

Mozda je problem u tim stihijskim naletima energije,razume se, za sebe licno pricam, uvek nesto zapocinjem, ali tesko zavrsavam, jer mi dosadi pre nego sto se zavrsi. (100 puta sam pocela da slazem slike u album, i jos nisam zavrsila)

Mozda nemam istrajnost, tako bih to rekla.Moji dani pocinju rano i zavrsavaju se uvece. planovi traju do leta. Moje su zelje uvek neke nove. Tesko donosim odluke, ali su one nepokolebljive.

Volim intelektualne rasprave, ali je doza 2xmesecno dovoljno. I uvek sam za neku akciju, ukoliko ne pocinje posle 9 uvece.

Jel jos ima neko da se prepoznaje?
mozda sam svadljiva, ali u pitanju je cisto rasprava radi price. kao i sad. sedim i nemam sta da radim.

Pozdrav vodoliji i svim strelicama koje se ukljuce u raspravu. :D

HeBePoBaTaH_:

@Tinar
Pretpostavljam da si ti rođena u znaku strelca, ili je neko, tebi posebno drag, rođen u tom znaku, tako da ne možeš da isključiš pristrasnost. To je sasvim Ok :wink:
Veruj mi da itekako iskljuchujem pristrasnost. Jednostavno, imao si losha iskustva. Po teoriji, strelci jednostavno ne mogu biti dosadni, i nije istina da ih boli uvo za sve. Naleteo si na neke jako loshe osobe u znaku strelca.

dilerDuse:
A sto ti toliko imas potrebu da se dokazes, Tinar?
Tvoja rekacija u potpunosti dokazuje ono sto pokusavas da negiras. Ako nesto znas, nemas potrebe da dokazujes. Jednostavno znas. A ne znas.
Ovo je jedan od primera osobe koja se nije potrudila da shvati strelca.
Ovakva genitalija (generalija) je bolesna i josh zachinjena mishljenjem koje
nema nameru da menja chak da ga istina i po nosu lupi.
Od strelcheva nema boljeg znaka.
Samo oni teshko uspevaju pored foliranata i nadobudnih ljudi.
I to je neshto shto treba da se zna.

Mosquito011:
Od strelcheva nema boljeg znaka.

Nema boljeg u čemu?
A kad si već pomenuo nadobudnost... Nekako mi te dve rečenice da su Strelci najboji znak i da ne uspevaju pored nadobudnih ljudi u suprotnosti. Mislim, izjava je sama po sebi nadobudna.
Eh, da, još jedna odlika Strelaca (koje ja bez svake sumnje obožavam) jeste da veruju samo sebi i neretko veruju da je samo njihovo mišljenje ispravno. Meni su zbog toga simpatični :wink:

Hammerhead:
da. ti si vodolija. kako mozete tako da generalizujete kakav je ko? ako je neko dupli strelac onda jos i djene djene ali... ne ide bre ljudi ima suvise promenljivih...
Neeeee, cak ni kada je dupli Strelac u pitanju, ne moze tek tako da se uopstava. Dakle, na osnovu mog iskustva ,nesto zajednicko svakako imaju, recimo Strelci koje ja znam, bilo muski, bilo zenski su u principu vedri, pricljivi, drustveni, ali zatvoreni (kada se radi licno o njima, cute kao zaliveni) itd... Sad, ako je tvoje iskustvo lose, to zavisi i od tvog znaka. Ono sto je za mene kao Vodoliju ok, za tebe, posto si Vaga moze da bude isuvise komplikovano i sl. Zenski S. su dobri prijatelji, ne guse, a muski su mi prilicno slatki :lol: , naivni su na neki poseban nacin.

Sto se seksipila tice i drugih osobenosti saopsticu ti kad shvatim moj podznak koji bi sad trebao da pocne da deluje jer sam ja inace u znaku skorpije al predjoh 27-u pa kao sto kazu sad bi trebao poceti dominirati podznak! U prethodnom periodu nebih mogla nista lepo reci za taj :roll: znak al j--- ga sad sam ja u tom znaku pa cu da vidim kako cu se snaci sa tim!

Back