HeBePoBaTaH_
Poznat
- Poruka
- 7.004
@Tinar
Pretpostavljam da si ti rođena u znaku strelca, ili je neko, tebi posebno drag, rođen u tom znaku, tako da ne možeš da isključiš pristrasnost. To je sasvim Ok :wink:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svrca:Baš me zanima kako to... sve najgore o nama, a nije vezano za tvoje lično iskustvo... mora da si vidovit...
Jesam rekao da ste površne
HeBePoBaTaH_:Svrca:Baš me zanima kako to... sve najgore o nama, a nije vezano za tvoje lično iskustvo... mora da si vidovit...
Ta - naaaaaa!Jesam rekao da ste površne
![]()
Više puta sam naglasio da govorim iz ličnog iskustva
Nikada nisam tolerantan prema površnim ljudima, i ovom i sada, kao i uvek potvrđenom konstatacijom se se def. opraštam od Vas![]()
dilerDuse:Zene strelecevi tesko da nekome mogu da zagorcaju zivot, izgubljene su u vremenu i prostoru. Mogu da smore, eventualno, ali to kad rade, rade bez premca.
Veruj mi da itekako iskljuchujem pristrasnost. Jednostavno, imao si losha iskustva. Po teoriji, strelci jednostavno ne mogu biti dosadni, i nije istina da ih boli uvo za sve. Naleteo si na neke jako loshe osobe u znaku strelca.HeBePoBaTaH_:
@Tinar
Pretpostavljam da si ti rođena u znaku strelca, ili je neko, tebi posebno drag, rođen u tom znaku, tako da ne možeš da isključiš pristrasnost. To je sasvim Ok :wink:
dilerDuse:A sto ti toliko imas potrebu da se dokazes, Tinar?
Tvoja rekacija u potpunosti dokazuje ono sto pokusavas da negiras. Ako nesto znas, nemas potrebe da dokazujes. Jednostavno znas. A ne znas.
Uuu, ala smo ogorčeniiiiidilerDuse:A sto ti toliko imas potrebu da se dokazes, Tinar?
Tvoja rekacija u potpunosti dokazuje ono sto pokusavas da negiras. Ako nesto znas, nemas potrebe da dokazujes. Jednostavno znas. A ne znas.

Ovo je jedan od primera osobe koja se nije potrudila da shvati strelca.dilerDuse:A sto ti toliko imas potrebu da se dokazes, Tinar?
Mosquito011:Od strelcheva nema boljeg znaka.
Mosquito011:Od strelcheva nema boljeg znaka.
Ups.Mosquito011:Samo oni teshko uspevaju pored foliranata i nadobudnih ljudi.
I to je neshto shto treba da se zna.

@dilerDuse, razumemo se :wink:dilerDuse:Mosquito011:Od strelcheva nema boljeg znaka.Ups.Mosquito011:Samo oni teshko uspevaju pored foliranata i nadobudnih ljudi.
I to je neshto shto treba da se zna.![]()
HeBePoBaTaH_:
Odlične za kres, zavodljive, slobodne. Ispod prividne samouverenosti, krije se milion slabosti.
Površne i materijalisti.
Niko toliko gluposti ne može da napravi, kao žena strelac. I to za 10 sekundi. Sebične. Previše mana.
Neeeee, cak ni kada je dupli Strelac u pitanju, ne moze tek tako da se uopstava. Dakle, na osnovu mog iskustva ,nesto zajednicko svakako imaju, recimo Strelci koje ja znam, bilo muski, bilo zenski su u principu vedri, pricljivi, drustveni, ali zatvoreni (kada se radi licno o njima, cute kao zaliveni) itd... Sad, ako je tvoje iskustvo lose, to zavisi i od tvog znaka. Ono sto je za mene kao Vodoliju ok, za tebe, posto si Vaga moze da bude isuvise komplikovano i sl. Zenski S. su dobri prijatelji, ne guse, a muski su mi prilicno slatkiHammerhead:da. ti si vodolija. kako mozete tako da generalizujete kakav je ko? ako je neko dupli strelac onda jos i djene djene ali... ne ide bre ljudi ima suvise promenljivih...
, naivni su na neki poseban nacin.MOgla bih da se slozim sa tobom. Strelice su previshe free i samostalne da bi imale decu. Jedino, ako bi i njihovo dete bilo u slichnom znaku...hanibal77:ja jedino mogu da kazem da su strelcevi losi roditelji.
dete jedne strelcice
Osim kad su bas skenjane, dodala bih.tinica:...
super su likovi, veselog duha.