sinnke
Buduća legenda
- Poruka
- 34.455
Da li ste primetili kolike godine mozda i vekove zene rade muskarce o njihovom orgazmu? Svaki muskarac je dokazao svoj orgazam, a zena?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neki dan mene moja poznanica nagovori kao da mi vodimo ljubav, a svaki put smo se torbali. Jedina razlika je bila u tome sto smo oboje bili mokri od znoja i sto sam ja morao odgadjati orgazam kao majmun bananu, i kako to da je njoj tad trebalo jako dugo da svrsi, a pre toga je svrsavala brzo isto kao i ja. Cek idem po njenom i njoj treba dugo???? bato ko je tu lud?Pu!
Prvi!
Njihov je metafizika?
Ne posthe čvrstu dokazi - ali postoje argumenti;
Svedočenje mnogim.
Za nju je bilo vođenje ljubavi.Neki dan mene moja poznanica nagovori kao da mi vodimo ljubav, a svaki put smo se torbali. Jedina razlika je bila u tome sto smo oboje bili mokri od znoja i sto sam ja morao odgadjati orgazam kao majmun bananu, i kako to da je njoj tad trebalo jako dugo da svrsi, a pre toga je svrsavala brzo isto kao i ja. Cek idem po njenom i njoj treba dugo???? bato ko je tu lud?
Muskic i kitonja i jajan silniDijalog 2 muškića o ženskom orgazmu ...
koji je jajan silni?Muskic i kitonja i jajan silni
znači sumnjaš da to postojima one nemaju sta odgadjati
U iščekivanju onih koji bi trabalo da animiraju.Dijalog 2 muškića o ženskom orgazmu ...
Vecini ne bi dao ni auto. Ima njih koje voze kamion ok, ali to je jako retkoNego sinke jel bi dao kamion ribi da pilotira,ja znam kako je kad te riba vozi,tako i u sexu ne moze dobro da bude kad one vode
Onaj koji je i kitonjakoji je jajan silni?
Znam da ne postoji.znači sumnjaš da to postoji
#nikadnijedoveozenudoorgazmaZnam da ne postoji.
Gergije ubija aždahu!Nego, Sinke: Da li bi dao kamion ribi, da pilotira? Ja znam kako je kad te riba vozi! Tako i u sexu : ne moze dobro da bude, kad one vode!
Tako i u sexu ne znaju ni sebe da zadovolje kamo muskarca,to lici na silovanje kad bi da svrseVecini ne bi dao ni auto. Ima njih koje voze kamion ok, ali to je jako retko
kako to mislišTako i u sexu ne znaju ni sebe da zadovolje kamo muskarca,to lici na silovanje kad bi da svrse