Zenski nokti

Њах, много ме мрзело...
IMG_20240623_204609.jpg

Исту боју смо мазале, само твоја више вуче на розе :rotf:
А овог пута се нисмо договарале, да се нотира то...

• Voli
Reactions: Red
Pa moja sija, preliva, roze, zeleno, šta znam. A tvoja od prošle nedelje isto? Zar nije nešto bež?
Није, исто се нешто прелива и зависи од светла...чек да видим да ли могу да ухватим.
То је ћеркин лак.

Malo sjacka, vidim sad, mislila sam da je samo bež mat.
Уживо се боље види, не умем ја то да наватам...али, то је та варијанта, само мој више вуче на беж, твој на розе, па на слици испада да су једнобојни.

• Podržavam
Reactions: Red
Uništišmo nokte u vodi, krpi i hemiji. Nikako da probam rukavice ali mislim da bih pola suđa polomila.
Da, oduvek sam volela duže nokte (ne i preduge).
No, otkada su stalno u vodi, sudovima, čišćenju stanja, dešava se da ih lomim, a sve ređe ih i lakiram (jer se lak ošteti u poslu, pa ga treba menjati), iako baš uživam u prirodnim, sređenim noktima.
Uz dužno poštovanje, lično nikakav vid veštačkih noktiju mi se ne sviđa, pa ni izliveni od gela.

Da, oduvek sam volela duže nokte (ne i preduge).
No, otkada su stalno u vodi, sudovima, čišćenju stanja, dešava se da ih lomim, a sve ređe ih i lakiram (jer se lak ošteti u poslu, pa ga treba menjati), iako baš uživam u prirodnim, sređenim noktima.
Uz dužno poštovanje, lično nikakav vid veštačkih noktiju mi se ne sviđa, pa ni izliveni od gela.
Неке жене имају врло лошу плочу и облик, а воле лепе нокте као и ми.
У том случају заиста немам ништа против.

Неке жене имају врло лошу плочу и облик, а воле лепе нокте као и ми.
У том случају заиста немам ништа против.
Ja sam baš pobornik svega prirodnog, pa možda zato imam takav stav.
Ne volim ni prejaku šminku, opojne parfeme, forsiranje modnih trendova i brendova.
Prosto, takva sam. :)

Inače, ovako izgledaju moji nokti posle današnjeg spremanja ručka i pranja sudova. :D

Pogledajte prilog 1576099
Еее, лако је теби, немаш појма колико моја колегиница пати што нема такве нокте, танки, ломе се, крзају...
И почела је да ставља гел, добије такав облик као твој, кратки нокти, изгледају потпуно природно.
А и ојачали су, не знам како.

Еее, лако је теби, немаш појма колико моја колегиница пати што нема такве нокте, танки, ломе се, крзају...
И почела је да ставља гел, добије такав облик као твој, кратки нокти, изгледају потпуно природно.
А и ојачали су, не знам како.
Draga moja, imam ja falinki koliko hoćeš, sa godinama sve više, pa živim sa njima, ne trudim se na silu da ih menjam.
Treba prihvatiti sebe takvog kakav si.
Srećna je ona žena kojoj su u životu nokti problem, a ne nešto daleko kompleksnije.
Možda i to doprinosi mom stavu.
Nije ni bitno. Neka svako čini sa sobom šta smatra da će ga učiniti srećnijim.

Back