- Poruka
- 63.764
Њах, много ме мрзело...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Pa moja sija, preliva, roze, zeleno, šta znam. A tvoja od prošle nedelje isto? Zar nije nešto bež?Исту боју смо мазале, само твоја више вуче на розе
А овог пута се нисмо договарале, да се нотира то...
Није, исто се нешто прелива и зависи од светла...чек да видим да ли могу да ухватим.Pa moja sija, preliva, roze, zeleno, šta znam. A tvoja od prošle nedelje isto? Zar nije nešto bež?
Malo sjacka, vidim sad, mislila sam da je samo bež mat.Види се малкице...
Уживо се боље види, не умем ја то да наватам...али, то је та варијанта, само мој више вуче на беж, твој на розе, па на слици испада да су једнобојни.Malo sjacka, vidim sad, mislila sam da je samo bež mat.
Lepa boja, " prelivanje" nijansi.Jao, zaboravila sam!
Nokti od prošle nedelje, boja uživo nije baš takva, neka kameleon je, sedef, zeleno, roze, preliva. Ako nekoga zanima, boja je ova...
![]()
A nokti su ovi...
Pogledajte prilog 1572249
Da, oduvek sam volela duže nokte (ne i preduge).Uništišmo nokte u vodi, krpi i hemiji. Nikako da probam rukavice ali mislim da bih pola suđa polomila.
Прелепе руке и правилни, лепи ноктиNeutralni, za promenu![]()

Неке жене имају врло лошу плочу и облик, а воле лепе нокте као и ми.Da, oduvek sam volela duže nokte (ne i preduge).
No, otkada su stalno u vodi, sudovima, čišćenju stanja, dešava se da ih lomim, a sve ređe ih i lakiram (jer se lak ošteti u poslu, pa ga treba menjati), iako baš uživam u prirodnim, sređenim noktima.
Uz dužno poštovanje, lično nikakav vid veštačkih noktiju mi se ne sviđa, pa ni izliveni od gela.
Ja sam baš pobornik svega prirodnog, pa možda zato imam takav stav.Неке жене имају врло лошу плочу и облик, а воле лепе нокте као и ми.
У том случају заиста немам ништа против.

Еее, лако је теби, немаш појма колико моја колегиница пати што нема такве нокте, танки, ломе се, крзају...Inače, ovako izgledaju moji nokti posle današnjeg spremanja ručka i pranja sudova.
Pogledajte prilog 1576099
Draga moja, imam ja falinki koliko hoćeš, sa godinama sve više, pa živim sa njima, ne trudim se na silu da ih menjam.Еее, лако је теби, немаш појма колико моја колегиница пати што нема такве нокте, танки, ломе се, крзају...
И почела је да ставља гел, добије такав облик као твој, кратки нокти, изгледају потпуно природно.
А и ојачали су, не знам како.
Nem, drago mi je da te ponovo vidimNeutralni, za promenu![]()