- Poruka
- 74.005
Pa i ja sam veći deo dana sama, ali ja ne mogu da gledam.Сама сам у канцеларији, нико није видео![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa i ja sam veći deo dana sama, ali ja ne mogu da gledam.Сама сам у канцеларији, нико није видео![]()
Mislim da je to jedini top koji nisam probala.Pogledajte prilog 1560627
Ja ovo namazen preko laka i svaki traje bar 10 dana. Sa rukavicama i bez.
Meni odgovara a nije bas da ne radim svašta. Rukavice mi ne skinu lak.Mislim da je to jedini top koji nisam probala.
Baš ti odgovara ta boja laka.
Beautiful!Моји, од недеље... сваког дана брчкање по кухињи и судовима
Pogledajte prilog 1560384
Ja tek ispekla mafine i sad ću kosu i tako to. A ne znam ni koju ću boju i nemam šta sutra da obučem, a bogami ni obujem. Sad bih i ja crne, a nemam.

И тегет је ок, ја често и тај мажем.Ja tek ispekla mafine i sad ću kosu i tako to. A ne znam ni koju ću boju i nemam šta sutra da obučem, a bogami ni obujem. Sad bih i ja crne, a nemam.![]()
Pa taj sam prošle nedelje. Posle ću da smislim šta ću.И тегет је ок, ја често и тај мажем.
Можеш редPa taj sam prošle nedelje. Posle ću da smislim šta ću.

Super su. Meni mnogo lepši nego dugački.
А ја не волим баш, много ми је кратка плоча. Али мора, с времена на време.Super su. Meni mnogo lepši nego dugački.
I bi koralno red.Можеш ред![]()

Не верујем, ниси окачилаI bi koralno red.![]()

Mogla sam i neku sa neta, imale sigurno bolje nego ova moja u mraku.Па кад морам да искамчим фотку![]()

Не важи се то, а и наши ноктићи су лепши...Mogla sam i neku sa neta, imale sigurno bolje nego ova moja u mraku.![]()

Laku noć, lepa moja!Не спава ми се, а морам
Лаку ноћ, Црвена![]()