Zenski nokti

eto, meni ovo nije jasno
zasto ljudi po svaku cenu hoce sve da ukalupe u neke svoje standarde
ako nesto nije prljavo i neuredno i ne ugrozava nikoga u okolini - ko sme da postavi bilo kakav standard kao obrazac
ja licno ne volim sarene nokte
i nikad nisam, niti bi ih ikad nosila na nacin na koji vanda radi manikir
ali zasto bi moj ukus bio merilo za sve?
do pre par godina, sanse nije imalo da koristim bilo koji drugi lak osim boje koze, a sad crveni ne skidam vec par godina sa noktiju
da li je mladalacki manikir dozvoljen samo za odredjeno godiste ili njega smeju da stavljaju i oni kojima je to stanje duha?

Појасни: Где је твој проблем са неким ко има ишаране нокте?
Мање је способан за посао?:eek:
Овако се не разговара, како ти разговараш.
На страну што си ме изненадила, али ме баш занима, зашто су нечији шарени нокти доказ незрелости и неспособности за рад? :dontunderstand:

Не знам како да ти објасним, имати шарене нокте на радном месту је, сликовито речено, исто што и пуцати себи у ногу што се тиче озбиљности, стручности и ауторитета.

Како би ти гледала на жену која треба да ти вади зуб или да детету оперише крајнике, са таквим ноктима?

Овако се не разговара, како ти разговараш.

Ма збиља?

Згрожена сам твојим размишљањем.
П.С.
Зубарка која је вадила зубе мојој деци, имала је зелене нокте, са црним пругицама. :) Пре 15 година.
Мој гинеколог има плаве нокте.
Стручност људи нема везе са бојом лака.

Згрожена сам твојим размишљањем.
П.С.
Зубарка која је вадила зубе мојој деци, имала је зелене нокте, са црним пругицама. :) Пре 15 година.
Мој гинеколог има плаве нокте.
Стручност људи нема везе са бојом лака.

Уколико су нокти кратки и једнобојни, немам примедби. Такве нокте имам и ја.

Шарене акрилне лопате нису за посао, ма нису низашта. То ми је једнако одбојно као и мушкарци који пуштају мали нокат или носе прстен печатњак.

Boze svasta, vidjeh dosta toga na ovom forumu ali ovakvu glupost (da prostite) jos ne. Ne kapiram (mozda je do mene) ja bi trebalo misljenje o necijoj strucnosti da formiram na osnovu nalakiranih noktiju? Je li to poenta? Ili, mozda jos bolje, koliko ima tackica na kom noktu? Hahahahaha. Zaista nikad nisam o nekome sudila na osnovu izgleda a pogotovo ne na osnovu noktiju.

Hej doktorice, mozete li da skinete cipele da vidim na osnovu Vaseg nalakiranog palca da li cete mi uspostaviti tacnu dijagnozu, hahaha.

I da, u pravu je Dive, ko uopste postavlja te standarde?

Mism, stlasno :hahaha:

Boze svasta, vidjeh dosta toga na ovom forumu ali ovakvu glupost (da prostite) jos ne. Ne kapiram (mozda je do mene) ja bi trebalo misljenje o necijoj strucnosti da formiram na osnovu nalakiranih noktiju? Je li to poenta? Ili, mozda jos bolje, koliko ima tackica na kom noktu? Hahahahaha. Zaista nikad nisam o nekome sudila na osnovu izgleda a pogotovo ne na osnovu noktiju.

Hej doktorice, mozete li da skinete cipele da vidim na osnovu Vaseg nalakiranog palca da li cete mi uspostaviti tacnu dijagnozu, hahaha.

I da, u pravu je Dive, ko uopste postavlja te standarde?

Mism, stlasno :hahaha:

Носити упадљиву шминку, накит и маникир на радном месту - то је врхунац неукуса.

Важи, иди код лекара са пирсингом и дредовима, ти су најбољи.

Oh, pa meni je jedan ba[ takav spasao tatu pre .... pa skoro 30 godina.
Hirurg sa dredovima. Za pirsinge ne znam, nisam zagledala, bila sam dete. ;)

EDIT: lažem, nema 30, ima 24 godine.
I kako se toga samo tako setim, klik i pojavi se, a bejahu već dve teme o izgledu na javnom i radnom mestu, ali tada se nisam setila? :think: Možda što su sećanja odavno, ovo čak iz detinjstva koje spada u rano, pa se slike pojave same od sebe...
ništa, samo razmišljam...

Poslednja izmena:
Akrilni nokti, šljokice, srčeka i zečići su stvar ukusa - lično su mi nezamislivi, no ko voli samo napred.
Sa druge strane, postoje profesije gde su dugi nokti (pogotovo akrilni) nedopustivi, i to ne zbog eventualnog utiska koji ostavljaju (a ostavljaju svakako - nećemo se lagati, kao što ostavlja utisak i dubok dekolte ili neuredna i masna kosa), već bezbednosti i higijene.

Ginekologica sa veštačkim noktima koja treba da stavi rukavicu i pregleda vas, pored ostalog, prstima vaginalno ili analno (da opipa jajnike recimo), pa onim noktom probije rukavicu i ogrebe vas nehotice? Zubarka koja takođe prstima pipa desne, pa vas zakači noktom i raskrvari po mogućnosti? Vaspitačica u vrtiću koja premotava i hrani sitnu decu?
Ma hajte molim vas.

Koliko sam ja razumela Vanda je uciteljica. Na neki nacin joj i pristaju takvi nokti jer su sareni i veseli. Osecam da su devojcice u njenom razredu lude za njima. Secam se da je moja uciteljica imala neke stikle sa sljokicama, jao sto je meni to tada bilo lepo. :zaljubljena: Volela sam je svakako ali nekako mi je bila jos draza zbog tih cipela. :)
Nema veze kako se ko nosi ako zna svoj posao. I naravno, higijena na prvom mestu.

Akrilni nokti, šljokice, srčeka i zečići su stvar ukusa - lično su mi nezamislivi, no ko voli samo napred.
Sa druge strane, postoje profesije gde su dugi nokti (pogotovo akrilni) nedopustivi, i to ne zbog eventualnog utiska koji ostavljaju (a ostavljaju svakako - nećemo se lagati, kao što ostavlja utisak i dubok dekolte ili neuredna i masna kosa), već bezbednosti i higijene.

Ginekologica sa veštačkim noktima koja treba da stavi rukavicu i pregleda vas, pored ostalog, prstima vaginalno ili analno (da opipa jajnike recimo), pa onim noktom probije rukavicu i ogrebe vas nehotice? Zubarka koja takođe prstima pipa desne, pa vas zakači noktom i raskrvari po mogućnosti? Vaspitačica u vrtiću koja premotava i hrani sitnu decu?
Ma hajte molim vas.

Bila je svojevremeno u Višegradskoj jedna sa ovooooliiiikiiiim noktima :sad2: Sreća pa mi je samo UZ radila, da je trebalo da radi pregled- jab' zbriso... :sad2:

Па није реч о томе, овог пута.
Реч је о женским ноктима, мада и мушки знају да буду да те бог сачува.

ali kakve veze ima da li su nekome premazani crnim, crvenim, frencom, ili sarenim lakom?
ako neko nije zao kao covek i svoj posao radi kako treba, ja bas volim da vidim neku personalnu istaknutost
ne volim kad su ljudi u kalupu, samo zato sto je neko to propisao kao dres i profi stile kod

Saće Vanda, u roku od odma' da seče nokte, da skida nadogradnju, da skida lak i brže bolje će da kači sliku šake bRez ništa, pa da vidimo da se opametila i postidela takvih komentara.
Oće, oće, toliko je znam, samo da prestane da crveni od stida :lol:

ali kakve veze ima da li su nekome premazani crnim, crvenim, frencom, ili sarenim lakom?
ako neko nije zao kao covek i svoj posao radi kako treba, ja bas volim da vidim neku personalnu istaknutost
ne volim kad su ljudi u kalupu, samo zato sto je neko to propisao kao dres i profi stile kod

А персонална истакнутост се гради гелираним ноктима?

Ma hajte molim vas.

:sad2: ogrebati te moze i mali nokat, nema to toliko veze... mozda se nekome ne svidja, ok, postujem, ali tvrditi da je neko manje strucan i neprofesionalan zbog sarenih noktica je budalastina
a tek ako nosi dredove i pirsing :aaa: :lol:

Poslednja izmena:

Back