Zenski nokti

Cele godine sam izbegavala frenč i kratke nokte, ne znam zašto.

Jedan pečat za moju ljubav :heart: i jedan za Lea, mog nasmejanog pufnastog drugara
nikiartsmall.GIF

...moji isto nisu, nikad to ne radim....a i ovo ne bih da mi se komsinica ne vezba,
zavrsi kurs pre neki dan...:)

..inace volim sama da mazem i sredjujem svoje nokte, samo sad ne vidim,
dok ne odem za "nove oci"...ili da mi ona povremeno maze ili da ja budem
nalakirana "onako":mrgreen:

Znam,i lijepi su i sve...ali mi nešto postalo dosadno kad ih vidim na nekome...:)

Верујем. Мени су практични, јер ноктима посвећујем велику пажњу, и знала сам да два пута дневно мењам лак, да би ми се слагао са расположењем или гардеробом.
Сад имам то што имам, месец дана, не ломе се, не зацепљују..мени је ово спас! :)

Од кад сам открила онај гел лак тј. трани лак, само њега форсирам.
Није као класичан гел јер се не турпија нокат, танак је, а може с њим свашта да се ради, а да се не оштети.
Презадовољна сам. :)

Ову боју имам тренутно, мада, увек су неке варијације на тему црвене. ;)

2pyrn9l-1.jpg

nisu nešto i trajali su jedan dan,ali bar nisu plastični...:)

p.s.sviđali su mi se ovi gelirani nokti kad su se tek pojavili,mada ih nikad nisam imala...ali sad su mi se nešto smučili,kad ih vidim na svakome...:)
nesto mi djeluju bezveze nekako ...kao već viđeno...

Није као класичан гел јер се не турпија нокат, танак је, а може с њим свашта да се ради, а да се не оштети.

jednostavno, svedeno, bez icega. prelepo!

http://www.dodaj.rs/?2Q/9m/i1MYel0/img20121230182741.jpg

...e ja to tako najvise volim:super:

Пошто ме је доста форумашица питало за лак, написаћу и овде. :)
То је ''Опи'' избацио почетком године. Лак је трајан тј. на нокту перзистира бар месец дана. Мени траје и по осам недеља. Израстао нокат само замаскирам лаком у истој боји.

Није дебео као гел. Тј. ко не зна да је у питању гел-лак, мисли да се ради о класичном лаку за нокте. Нокат се не турпија, само се обликује и одмасти. Али се као гел, стврдњава помоћу УВ лампе.
Све кућне активности, регуларно, обављам , и не знам шта би могло да га упропасти. Можда би оне жице за рибање рингли успеле да га изгребу.

Једино што се скида јако дуго. Може да се скине само неком спец. хемикалијом и то тако што се нокти умотају у крпице/вату на којој је та хемикалија и треба бар сат времена да одмекне. :)

Мени је важно што изгледа баш природно тј. као класичан лак за нокте.И нема крзања ! :)
Гел је баш дебео, баш се види да је вештак у питању.

ЕДИТ: заборавих да напишем да се ради само у козметичким салонима

Poslednja izmena:
Пошто ме је доста форумашица питало за лак, написаћу и овде. :)
То је ''Опи'' избацио почетком године. Лак је трајан тј. на нокту перзистира бар месец дана. Мени траје и по осам недеља. Израстао нокат само замаскирам лаком у истој боји.

Није дебео као гел. Тј. ко не зна да је у питању гел-лак, мисли да се ради о класичном лаку за нокте. Нокат се не турпија, само се обликује и одмасти. Али се као гел, стврдњава помоћу УВ лампе.
Све кућне активности, регуларно, обављам , и не знам шта би могло да га упропасти. Можда би оне жице за рибање рингли успеле да га изгребу.

Једино што се скида јако дуго. Може да се скине само неком спец. хемикалијом и то тако што се нокти умотају у крпице/вату на којој је та хемикалија и треба бар сат времена да одмекне. :)

Мени је важно што изгледа баш природно тј. као класичан лак за нокте.И нема крзања ! :)
Гел је баш дебео, баш се види да је вештак у питању.

ЕДИТ: заборавих да напишем да се ради само у козметичким салонима
То маникирке стављају као завршни слој гелирања ноктију. Скупљи је од обичних варијанти у већим паковањима који морају класичном четкицом да се наносе, могуће због тога што се лако наноси и брзо суши.

Нокти ти имају диван облик.

dete mi se tek malopre vratilo sa ng :lol:
dobila sam pokloncic..nova silikonska zastita za moblini..
ove godine smo resile, samo crveno..na srecu!!! :ok:

007-5.jpg

ebogamis vidi kako je jasna tastatura, a mutnjikavi nokti z:hm:

Poslednja izmena:

Back