- Poruka
- 21.848
Pogledajte prilog 265528 Pogledajte prilog 265529
sasvim obični , domaćinski , jedino što imam pahuljicu .....
Pogledajte prilog 265530 Pogledajte prilog 265531
i izbor novogodišnjeg favorita ....
skromno, u krugu familije
))))))))))Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pogledajte prilog 265528 Pogledajte prilog 265529
sasvim obični , domaćinski , jedino što imam pahuljicu .....
Pogledajte prilog 265530 Pogledajte prilog 265531
i izbor novogodišnjeg favorita ....
))))))))))skromno, u krugu familije))))))))))

![]()
nisu nešto i trajali su jedan dan,ali bar nisu plastični...
p.s.sviđali su mi se ovi gelirani nokti kad su se tek pojavili,mada ih nikad nisam imala...ali sad su mi se nešto smučili,kad ih vidim na svakome...
nesto mi djeluju bezveze nekako ...kao već viđeno...

Ни моји нису пластични, иако су гелирани. А практични су.

Znam,i lijepi su i sve...ali mi nešto postalo dosadno kad ih vidim na nekome...![]()

![]()
nisu nešto i trajali su jedan dan,ali bar nisu plastični...
p.s.sviđali su mi se ovi gelirani nokti kad su se tek pojavili,mada ih nikad nisam imala...ali sad su mi se nešto smučili,kad ih vidim na svakome...
nesto mi djeluju bezveze nekako ...kao već viđeno...
Од кад сам открила онај гел лак тј. трани лак, само њега форсирам.
Није као класичан гел јер се не турпија нокат, танак је, а може с њим свашта да се ради, а да се не оштети.
Презадовољна сам.
Ову боју имам тренутно, мада, увек су неке варијације на тему црвене.
http://www.dodaj.rs/?2Q/9m/i1MYel0/img20121230182741.jpg

Zasto je crvena boja takva?

То маникирке стављају као завршни слој гелирања ноктију. Скупљи је од обичних варијанти у већим паковањима који морају класичном четкицом да се наносе, могуће због тога што се лако наноси и брзо суши.Пошто ме је доста форумашица питало за лак, написаћу и овде.
То је ''Опи'' избацио почетком године. Лак је трајан тј. на нокту перзистира бар месец дана. Мени траје и по осам недеља. Израстао нокат само замаскирам лаком у истој боји.
Није дебео као гел. Тј. ко не зна да је у питању гел-лак, мисли да се ради о класичном лаку за нокте. Нокат се не турпија, само се обликује и одмасти. Али се као гел, стврдњава помоћу УВ лампе.
Све кућне активности, регуларно, обављам , и не знам шта би могло да га упропасти. Можда би оне жице за рибање рингли успеле да га изгребу.
Једино што се скида јако дуго. Може да се скине само неком спец. хемикалијом и то тако што се нокти умотају у крпице/вату на којој је та хемикалија и треба бар сат времена да одмекне.
Мени је важно што изгледа баш природно тј. као класичан лак за нокте.И нема крзања !
Гел је баш дебео, баш се види да је вештак у питању.
ЕДИТ: заборавих да напишем да се ради само у козметичким салонима

)))))))crveno obuci, ne trazim ti puno, jos veceras nemoj da me zavijes u crno![]()
)))))))