Zenski nokti

Bas su vam svima lepi i negovani nokti..:ok:

U odnosu na vase moji izgledaju nekako prosto ..da ne kazem radnicki :mrgreen:

Elem, idete li na manikir ili same sredjujete?

moje sam kod manikira, dok nisam nabavila dobre lakove, podloge i zastitni finis sjaj..
opi i profesional jesu jaci sa cenom, ali sam mirna po dve nedelje sa crvenim lakom i na rukama i na nogama..
a manuelan sam tip i radim svasta u toku dana.

moji nokti su grozni vec neko vreme
ne uspevam da ih pustim,lome se,i onako su rebrasti tako da ne mogu ni sve lakove da stavim :( ocajna sam pomozite mi :rida:

mozes bre..
prvo nokatnu plocu predji citavom povrsinom neznom turpijom za nokatne ploce..imas ih u radnjama..one su mekane kao malo cvrsci sundjer i izravnaju ti nokat.
onda nanesi podlogu za lak, da ti ne bi zutela nokatna ploca kad hoces da ih imas ne lakirane..
meni je opi vrh jer je jako postojan..nanesi dva sloja..i na kraju nanesi profesionalov pronails koji ti lak fixira i brzo susi..
da ti ne kazem kakve su mi sve aktivnosti i kolikio puta kacim noktima o ostre i grube povrsine..i lak mi je perfectan dve nedelje!

linda, turpija sa 4 različite površine.. dva sloja laka i bice kao kamen. jedno vrijeme sam i ja imala taj problem.
DSCN1180.jpg

moj nokat nije toliko debeo da bi mogao da se ispolira do glatkosti a da ja ne umirem od bolova,to je kao flis papir (ma sta to bilo) cim pocnem da poliram pocne da se greje i da boli,ne vredi
ja to moram iznutra da izlecim ali nemam pojma da li postoji nesto efikasno (zato ne ulazim u apoteku jer ce mi prodati bilo sta samo da prodaju)
btw imam profesionalni set za manikir,ja sam nekad drugima radila nokte ;) to mi je bio dodatni posao

moj nokat nije toliko debeo da bi mogao da se ispolira do glatkosti a da ja ne umirem od bolova,to je kao flis papir (ma sta to bilo) cim pocnem da poliram pocne da se greje i da boli,ne vredi
ja to moram iznutra da izlecim ali nemam pojma da li postoji nesto efikasno (zato ne ulazim u apoteku jer ce mi prodati bilo sta samo da prodaju)
btw imam profesionalni set za manikir,ja sam nekad drugima radila nokte ;) to mi je bio dodatni posao

i ja imam tanku nokatnu plocu..zato ne poliram sa onom duzom, nego samo par puta predjem sa ovom roze turpijom..
u svakom slucaju resenje je dobra podloga, dva sloja laka i zastita preko..
ja sa tako odradjenim manikirom onda mogu da navlacim i neopren, a da mi se nokat ne lomi...inace zaeano :sad2:
drugo resenje je da stavis sloj gela preko, ali to opet nije tvoj nokat i moras da radis korekcije kako raste iz korena..to je radilo moje dete, pa odustalo posle dve godine..

Ја имам јадне нокте. Сад стављам гел. Макар не бринем хоће ли се зацијепити до пола након прања косе:/
Ни дикла ни хемел ни витамини нису помогли

Ја имам јадне нокте. Сад стављам гел. Макар не бринем хоће ли се зацијепити до пола након прања косе:/
Ни дикла ни хемел ни витамини нису помогли

ja mislim da tu treba da se radi oralno na terapiji..rekla bih da fali b komplex i neki minerali..
sad bi ovde bio pametniji neku nutricionista ili dr sa savetom sta da se unosi da bi se napravio dobar balans za kandzu ko orlovu :lol:

ma ne ti, pile je odrasla na kajmaku i puri :)))
meni jednom krenuo jedan nokat da dobija neku kao fleku zutu (nesto kao gljivice) i cim sam se sredio i krenuo sa normalnijim zivotom i sportom doslo sve na normalu....

a ta zuta fleka jesu gljivice.i kad si na bazenu, dobro vodi racuna da kad izadjes iz vode ne gazis bosom nogom po vlaznim plocicama dok se ne obuces..

a ta zuta fleka jesu gljivice.i kad si na bazenu, dobro vodi racuna da kad izadjes iz vode ne gazis bosom nogom po vlaznim plocicama dok se ne obuces..

fleka je bila na jednom noktu na ruci(palac) i naravno da ne stajem na plocice, mada stalno oko bazena ide covjek sa nekom mashinom i kupi vodu koja prsne okolo. missim profishka sam ja, volim da se otrujem, al zato priustim sebi sve najbolje sto mogu

Back