NovaIsta
Legenda
- Poruka
 - 51.033

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tebe ne smem da komentarišem... smrtonosna si
![]()
Evo...Sve rekla...iz teretane ne izbivam..
skolu zavrsila..
dok sam se borila argumentovano, bila je to borba sa vetrenjacama..
a onda me iskustvo naucilo..
i sad samo trepcem..
i sva vrata su mi otvorena..![]()

sace ovi da ti poveruju hihi![]()

Nebitno, ali mi je žao što nisam u prilici da ti turim kameru u usta![]()

to moz se mece na razna mesta![]()

Ahaa... pa misliš i ti mene da prosviraš?![]()

ok, već je bila ovde tema o seksualnom ugnjetavanju žena na poslu: šef mi tražio p... i tako to i tako to. sve su više-manje odgovorile kako je to gnusno i kako na to nikad ne bi pristale, bla, bla... one kroz ceo svoj život idu samo zahvaljujući svojim intelektualnim sposobnostima...
a koliko puta žene same potegnu svoje "atribute" i "argumente" za postizane nekih ciljeva na poslu ili životu uopšte. znate ono "naivno" treptanje okicama, pa budženje sisa, neka mazna intonacija glasa, glumljenje bespomoćnosti...

Хоћеш ли да кажеш да су мушкарци толико наивни и глупи па не виде то?![]()
.da bre u zivotu je dovoljno da zatrepces okicama pa da dobijes sve sto zelis![]()
Da, odoh ja da trepćem ovima iz Belvila da mi daju jedan "stančić" od 100kvadrata ili direktoru Narodne banke da mi iskešira par stotina hiljada evra, a kreditna rata evro mesečno....Ma kako da ne...Mi žene ne treba ni da se školujemo, šta će nama čitanje, pisanje i računanje kad sve dobijamo na igru trepuškica....
Evo ja ću sada da trepćem ness kafi da se sama skuva.....![]()
nemas ti sta da objasnjavas jer to stoji u uvodnom. a jedini tvoj pateticni pokusaj "objasnjavanja" je bio kad si rekao da sam "lose shvatila"
povraca mi se od takvih pihtijastih plesnivih ljiga![]()
e lkad ti tako kazes sigurno da je tako
evo autore teme, imas podrsku od bwace, hihihi, bar neko![]()
Ијао, трепне му два пута и напући усне и он помисли да је много велики и моћан и све.Hihi, daleko od toga, štaviše isprovociraju te da dođe dotle.

Ијао, трепне му два пута и напући усне и он помисли да је много велики и моћан и све.![]()
Е баш то. И што им не приуштити то задовољство?Znači vuk sit i ovce na broju..
Хоћеш ли да кажеш да су мушкарци толико наивни и глупи па не виде то?![]()

Pa, ima istine..samo treba umeti odglumeti to trep tep![]()
.metni kameru u usta sreco, da vim kako lizes![]()

a što onda kolutaš okicama, kad možeš da trepćeš?
zar nisi mogla da pročitaš da žene i same priznaju da to rade da im malo pripomogne. samo što treptanje nije svemoguće, mora malo i da se zagreje stolica
ti se opet natovarila. nema ko da te jaše, pa ti zajašila ovde? ima li kraja tvojoj frustriranosti?
za razliku od tebe, ne patim ni za čijom podrškom ovde. a braca je kul lik, za razliku od tebe, bar nije deo krda

Za tebe dušo sve, ako treba i televizijska kamera![]()

Da, odoh ja da trepćem ovima iz Belvila da mi daju jedan "stančić" od 100kvadrata ili direktoru Narodne banke da mi iskešira par stotina hiljada evra, a kreditna rata evro mesečno....Ma kako da ne...Mi žene ne treba ni da se školujemo, šta će nama čitanje, pisanje i računanje kad sve dobijamo na igru trepuškica....
Evo ja ću sada da trepćem ness kafi da se sama skuva.....![]()

To samo vi misliteХоћеш ли да кажеш да су мушкарци толико наивни и глупи па не виде то?![]()

I nastavite da to mislite