Zenski afrodizijak...

Pa to misle uvek oni koji se grebu za cigare ili nemaju auto, a silno bi voleli da praše 140 na autoputu.

ahahahahaahahaha , hahahahaahahahaah :D :D .... "da prashe brateee" :D i od kad je 140 kmh brzina za "prashenje" :)

Ti bi morala sestro da navuces traume i upalu listova od kocenja na suvozacevom sedistu da bi ti neko objasnio sta znaci "PRASHENJE" iako je to antikvitetska rec izumrla... ;)

Cool, a jesi plaćao kaznu kada sme da se praši 120? ;)

Ovde po našim putevima i ne vozim brže od toliko. Tamo preko sam išao dosta brže, tačnije u Nemačkoj, gde nemaš ograničenje na auto-putevima.

Ovde sam platio samo jednom kaznu za prekoračenje brzine. Tamo gde je bilo ograničenje 80km/h, ja sam vozio (iliti prašio, jelte :) ) vrtoglavih 91km/h. :hahaha:

Kao što vidiš, ostaje mi samo još da se grebem za cigarete, ako se propušim :hahaha:

PS

Nisam ni mislio da ti protivrečim, ali ajd' rekoh da se malo našalim na svoj račun, da ne misliš sam ono napisao protiv tebe. :pivce:

ahahahahaahahaha , hahahahaahahahaah :D :D .... "da prashe brateee" :D i od kad je 140 kmh brzina za "prashenje" :)

Ti bi morala sestro da navuces traume i upalu listova od kocenja na suvozacevom sedistu da bi ti neko objasnio sta znaci "PRASHENJE" iako je to antikvitetska rec izumrla... ;)

Ti bi morao ponovo da polažeš vozački ispit, ne bi li shvatio o čemu sam pisala-o ograničenju na autoputu u Srbiji koje je 120.
Jer, tako je to...Sve ostalo je suludo kurčenje po izanđalom putu.

Ti bi morao ponovo da polažeš vozački ispit, ne bi li shvatio o čemu sam pisala-o ograničenju na autoputu u Srbiji koje je 120.
Jer, tako je to...Sve ostalo je suludo kurčenje po izanđalom putu.

Onda nemoj da spominjes "prashenje" brzinom od 140 na sat jer je to smesno.
Druga stvar, ko jos postuje ogranicenje od 120 zivota ti?

Da tema ne ode mnogo u off , generalno radi se o tome da zenu dodatno stimulise moc, ako nisi toliko promocurna da skapiras o cemu sam pisao, znaci ono prenosno znacenje "budjelara" i tako dalje.... znaci zenski afrodizijak prema muskoj moci.

A ne da mi pises o tome kako se likovi grebu za cigare i te ciganske fore jeftine da prodajes , cak i ti likovi koji to rade vise ne komentarisu o tome nego se snalaze da zarade za istu tu ribu i da je izvedu na veceru i slicno ne bi li pokazali da im je stalo, makar se isprsili... ja takve likove postujem.

Treca stvar, ko malo vise udje u dubiozu skapirace da samim tim sto si omalovazavala likove koji nemaju kintu predstavila si sebe kao zenu ciji je jedan od afrodizijaka muski polozaj , moc, status.... to ti je to.

Back