Luna
Buduća legenda
- Poruka
- 32.743
Pa to misle uvek oni koji se grebu za cigare ili nemaju auto, a silno bi voleli da praše 140 na autoputu.
Bas tako.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa to misle uvek oni koji se grebu za cigare ili nemaju auto, a silno bi voleli da praše 140 na autoputu.
Aj ti mali drkadžijo, ne izigravaj gurua nikome, a meni naročito. Kada porasteš malo, diskutavoćemo. Pao si na sijaset tema iz opšte kulture i anatomije, tako da palamudi nekima željinim tvog znanja.Колико реално мораш бити глупа да изјавиш овако нешто?
140 na autoputu sam izvlačio i iz juga 55. Daj neki teži zadatak![]()
Aj ti mali drkadžijo, ne izigravaj gurua nikome, a meni naročito. Kada porasteš malo, diskutavoćemo. Pao si na sijaset tema iz opšte kulture i anatomije, tako da palamudi nekima željinim tvog znanja.
Sta Vas dodatno stimulise i pali?![]()
Cool, a jesi plaćao kaznu kada sme da se praši 120?![]()
Uh sestro... i ja mLogo volem sexUf,ne znam onda sta bih izdvojila jer ja volim seks,volim da probam nove stvari tako da mi je generalno sve uzbudljivo ako mi je tada do seksa.
ahahahahaahahaha , hahahahaahahahaah![]()
.... "da prashe brateee"
i od kad je 140 kmh brzina za "prashenje"
Ti bi morala sestro da navuces traume i upalu listova od kocenja na suvozacevom sedistu da bi ti neko objasnio sta znaci "PRASHENJE" iako je to antikvitetska rec izumrla...![]()
Ti bi morao ponovo da polažeš vozački ispit, ne bi li shvatio o čemu sam pisala-o ograničenju na autoputu u Srbiji koje je 120.
Jer, tako je to...Sve ostalo je suludo kurčenje po izanđalom putu.