e ovako sto se varki tice ocu odma da pocnem sa tim kako muskarci nisu ni svesni sta i kako zene koriste.
nisam ni ja svesna cesto,al eto rastem,gledam drugarice i svasta vidim.
pocev od najprimetnijih stvari - farbe preko solarijuma ( kad vidis zenu od tridesetak godina sa sprzenom i sasusenom kozom od solarijuma,tek onda postanes svestan iluzije) do vestackih noktiju,koji su eto za moj ukus morbidni i uvek mi stvaraju osecaj gadjenja kad ih vidim.
dalje zene koje su ful nasminkane - a cesto nevesto musko oko to ne moze da primeti...i kad skine sminku ono podocnjaci do poda,rosavo lice,izborano od previse pudera itd...
naravno depiliranje,sto je vec postalo nesto sto se podrazumeva da ne kazem standard.
onda jastuci u brushalteru (jedna je cak trpala carape da joj sise izgledaju vece).
pa sociva za menjanje boje ociju (necete verovati koliko zena to nosi :shock: ).
i tako svasta jos.
a kad se probudis ujutru
ono grob pored tebe.
evo zivota mi neke devojke ne mogu da prepoznam kada idem u prodavnicu i vidim ih u kucnom izdanju i kada ih sretnem na ulici
pri cemu se u celoj prici koriste krajnje vestacki nacini odrzavanja lepote,sto je em manje efikasno em manje lepo u dobrom delu slucajeva.
bar meni.