ženske varke

u stvari ne znam ni jha shto bi neko u sred zime hteo da bude preplanuo kao da laze da je isao na planinu. :I meni je preporucivala frizerka kao mnogo sam bleda ali nisam ishla, al kao malo samo to se ne primeti da je veshtak

mene su u par navrata isprozivale neke devojke sto kao ne idem u solarijum :?
i kao idi idi to je super,lepo ce ti stajati ovo ono ( ko da ne znam kako mi stoji,mislim meni se na moru boja uvek lepo primi) ali volim svoju boju tena a i lep mi je kontrast uz kozu i pre svega nemam potrebu da se pecem u plasticnom sarkofagu :?
i bas mi je ruzno kada vidim devojke koje se konstantno kvarcuju kako im koza postane nekako suva i izborana posle nekog vremena...i kako izgledaju starije i sprckano :?

a prirodna i solarijumska boja i onako nikada nisu iste...vestak se uvek vidi...

da, sra.nje je solarijum!!!! kad sam prekinula osecala sam se kao da mi bash to treba!!!! boze imam li ja identitet

uaaaaa uaaaaa

i ne smem da vas citam samo me sad ishutirajte nemam pojma u kom ste vi fazonu i ne mogu josh da znam!!!!!! i sto me pece voda na licu to nikako ne razumem sta mi se desava. aa razumem kad ti je kozmetika najbolji prijatelj ali nadam se da sam se sad ishcupala idem

a ***** sam necu citati ajd ocu za dva dana gazdarice el si me ti brisala, a i ovaj je bash mogo da me zvoe na mob!!!!!!! seljak

ajd ne smem da pisem nista samo se posle pitam a gde da analiziram misli a da ne bude dosadno

utzas naravno da nije mogo da me zove sto bi to radio ajd cao

da li vam se desilo da skidate svoju devojku, švalerku, šta već
i onda odjednom grudi nisu ni izbliza visoke, ni izbliza velike...

podignete brushalter a on težak od dodataka jastučića i sl...

ili, sve super, i odjednom joj se odlepi veštačka trepavica?
ili joj otpadne veštački nokat?

kako reagujete...

smuči vam se taj momenat i ta slika, ili joj kažete nešto lepo, tipa dušo ja volim tvoje grudi, i nema potrebe za tim dodacima...

i... drugo...

vaša riba je svesna seksualnosti i kako da je upotrebi...

kreće u grad u tesnoj bluzici ali bez brushaltera, a i vas je navatala na tu foru :lol:

smeta li vam...

i, tako redom o ženskim varkama i mamcima... :lol:

e zato je najbolji sex u kadi...potopimo se lepo...objetki pod vodom izgledaju blize nego sto jesu...a i vece...i svima lepo :lol::lol:

Back