Ženske seksualne navike i izbor partnera

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Inace, svako ko zenama zamera promenu partnera, a muskarcima za to aplaudira, je zatucani zenomrzac koji nijednu ne moze usreciti, i od kojeg svaka treba bezati.

Niko, ni muskarac ni zena, ne moze predvideti razvoj veze. Ljudi i okolnosti se menjaju vremenom.
Zena ne sme da trpi nasilje, bilo fizicko ili psihicko, i da ostaje u vezi sa nasilnikom, pod pritiskom osude nekih bolesnika zbog promene partnera.
Nijedna zena nije duzna da bude u vezi u kojoj joj je lose.
Takodje, zene imaju podjednako pravo na njene prirodne seksualne potrebe, kao i muskarci, i da ih podjednako upraznjavaju. Sve ostalo su bezumna sovinisticka tlacenja zena.
sto bi muskarac usrecavao zenu. Najbitnije je da sam ja srecan.its all about me. Uglavnom svet servira debilne price. Tipa treba prihvatiti ribe sa decom, treba zrtovati zivot za ribu i slicne nebuloze. Treba naci partnera kojem ces moci verovati i osnovati porodicu, a to svakao nije snajka koju je pragazilo 50 likova.

Ne bih se ja udavala za lika koji je džarao po 50 pitčki, kome je 50 pitčki isisalo chi iz rca.
To je izgubilo sposobnost da se pair bonduje, ne možeš mu istinski verovati kao suprugu ni ocu svoje dece, a i zna se da pitčka, osim mirisa koji se nikad suštinski ne spira, ostavlja svoj DNK koji rije kroz rac, preko prostate, pankreasa, do mozga, gde se udobno smešta u limbičkom sistemu u predelu hipokampusa odakle kontroliše emocije i ponašanje budućeg oca moje dece. Pitanje je, posle toliko prodžaranih pitčki, ko je to uopšte unutra, ako ikoga i ima.

Ma nije to al taj ce da **** i u braku sa strane. Ko i fuxa koja nakantala 100 kurceva.
Zato meni nije jasno sto bi ljudi sa takvim zivotnim stilom "da se skrase". Nije to za vas jbote, kupite macice.
Šta ako oni hoće svi zajedno da žive u poliamoričnoj matrilinearnoj komuni, da se gengbenguju vikendom i praznicima, i svi zajedno odgajaju decu koja tako nastanu? Imaš nešto protiv?

Vecinu istorije se nismo ni prali sapunom pa ti kreni javi kako je.
Zapravo je sve i krenulo da propada kada je nastalo privatno vlasništvo nad zemljištem, i oca nad dečijim radom i ženinom reproduktivnom moći, tj. od kad smo se nakotili kao svinje.
Ma šta kao svinje, mi smo nakotili i svinje, da bismo dalje mogli da se kotimo kao svinje.
Pa ti vidi šta je bolesno.

Zapravo je sve i krenulo da propada kada je nastalo privatno vlasništvo nad zemljištem, i oca nad dečijim radom i ženinom reproduktivnom moći, tj. od kad smo se nakotili kao svinje.
Ma šta kao svinje, mi smo nakotili i svinje, da bismo dalje mogli da se kotimo kao svinje.
Pa ti vidi šta je bolesno.

Jos jedna zenska koja za socijalizam. Kako iznenadjujuce.
Sve je krenulo da propada kad je zenama dato pravo glasa i uvucene u radni odnos.

deca u takvim zajednicama nemaju sanse da izrastu u normalne osobe.
Btw, ovo nije tačno. Dete ne mora uopšte da ima samo mamu i tatu, važno je da ima majčinske i očinske figure, a to može biti i 8 osoba. Vrlo često je detetu potrebno i više od mame i tate, baba, deda, ujak, tetka, rođak, učitelj. Ne kaže se džabe it takes a village...

Jos jedna zenska koja za socijalizam. Kako iznenadjujuce.
Sve je krenulo da propada kad je zenama dato pravo glasa i uvucene u radni odnos.
Kakav socijalizam, ja sam za community owned zemljište samo, da možemo da gajimo svoje kokoške koje će šetati slobodno, i krave koje će jesti travu umesto da imaju apscese po jetri od žitarica, koje ja posle moram da jedem (apscese).

Je li Snejki, po tvojoj antropoloskoj teoriji Kamenko i Kremenko i Helga i Vilma su svi ziveli zajedno i Kramenko najavi Helgi i Kamenku da ce da tuca Vilmu, sa cime je Vilma skroz ok a i Kamenko I Vilma ce se kresnuti, a onda ce se deca prezivati Helganovici i Vilmanovici?
Pa ako su svi živeli zajedno, šta ih razdvajaš na monogamne parove? Ako je zajednica, nema parova. Ako je matrilinearna (a jesu bile), ne utvrđuje se očinstvo.
I šta po mojoj teoriji, to je zvanična antropologija. Monogamija, brak, i neka proto nuklearna porodica nastaju sa agrikulturom.

Pa ako su svi živeli zajedno, šta ih razdvajaš na monogamne parove? Ako je zajednica, nema parova. Ako je matrilinearna (a jesu bile), ne utvrđuje se očinstvo.
I šta po mojoj teoriji, to je zvanična antropologija. Monogamija, brak, i neka proto nuklearna porodica nastaju sa agrikulturom.
A koja to zvanicna antropologija? Al nemoj molim te da moram da sastavljam od kolaza vanabi tumaca.

Ne zanima me kako se zove, zanima me kvalitet mesa koji ću da jedem, i da se ne uništava zemljište agrikulturom, jer ga uskoro neće biti.

Taj problem je resen u globalnom socijalizmu. Jednostavno neces jesti meso vise. Lose je za majku geu a i onako treba svi da budemo vegetarijanci i krckamo semenke. Eventualno crve. I krave su ljudi sto rece brat Joakim Fenix.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back