pivosok
Buduća legenda
- Poruka
- 26.396
pa par bolesti je sigurno dovatila, te akademke se uvek trpaju bez gume. I par abortusa svakako. Nista fizicki ne fali, ali kad bi se zezali.Samo neznam jeli ti ljudi koriste zastitu..bolest ces dobiti..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa par bolesti je sigurno dovatila, te akademke se uvek trpaju bez gume. I par abortusa svakako. Nista fizicki ne fali, ali kad bi se zezali.Samo neznam jeli ti ljudi koriste zastitu..bolest ces dobiti..
Djeluje zreloDeluje seksualno neiskusno
bas je priroda zanimljiva. Muskarci mogu da postanu roditelji sa 70 godina dok zena ne moze. O cemu se tu radi, sigurno zavera patrijarhata. Zene treba da se bore za pravo da mogu da postanu majke i sa 70 godina,.Pa ovde je neko stvarno polupan. Hahaha.
Prava bira, naravno.
Da..tako jebas je priroda zanimljiva. Muskarci mogu da postanu roditelji sa 70 godina dok zena ne moze. O cemu se tu radi, sigurno zavera patrijarhata. Zene treba da se bore za pravo da mogu da postanu majke i sa 70 godina,.
E ova ti je dobrabas je priroda zanimljiva. Muskarci mogu da postanu roditelji sa 70 godina dok zena ne moze. O cemu se tu radi, sigurno zavera patrijarhata. Zene treba da se bore za pravo da mogu da postanu majke i sa 70 godina,.

Ma vec je rekao da ne hebeMeni djeluje zrelo jer ne prica o tom..dok djeca pricaju i hvale se.
Zeza se..nije mu zanimljivo pricati o tomMa vec je rekao da ne hebe
Dobar covek, nekako me podseca na plisanog medicuZeza se..nije mu zanimljivo pricati o tom
Otkud to?Dobar covek, nekako me podseca na plisanog medicu
Po naraviOtkud to?
Ma ne..kakav medicaPo naravi
Medo brundoMa ne..kakav medica
Meni djeluje zrelo jer ne prica o tom..dok djeca pricaju i hvale se.
Nisam vidjela toZrelo? Idealne su mu devojcice 16-20, a posle 21 mu ne valjaju.
Pivosok je jedan od najpoznatijih trolova ovog foruma inace...Zrelo? Idealne su mu devojcice 16-20, a posle 21 mu ne valjaju.
Bolje da ne komentarisem dalje.

Ima misli tipicnog balkanca..to sam skuzilaZene bre, kako vas troluje tako neki medo brundo![]()
Zene uglavnom pogresne biraju sto je dokaz i broj iz teme