Ženske seksualne navike i izbor partnera

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pazi ovo :"Zasto su cure te koje biraju na startu a muskarci koji se kvalifikuju."" po evoluciji zenski orgazam nije bio predvidjen, sad pricaju kao da je ipak predvidjen jer pri dozivljavanju istog materica uija vise spermatozoida." "Ako nista drugo, kljuc mozes uvek da kopiras u koliko god hoces primeraka. Kada se zagubi jedan, imas toliko kopija na raspolaganju;" "Pa mile da su uboli džek pot, natjera ih to da razmišljaju o zajedničkoj budućnosti sa tom ženom;"

Biser do Bisera---:rotf:

Cao svima,
Postujem prvi put, budite milosrdni sa komentarima 🙂 Naime, zensko sam i imam 35 godina, i dalje se osecam kao devojcurak iako vidim da brojka godina nije mala. Emotivna veza koja mi je znacila je bila pre 10 god i on mi je tada bio drugi, do sada sam broj seksualnih partnera nakrcala do preko 40 - bilo je tu i veza od po pola godine, kombinacije i kres avanture. Neizmerno bih volela da se skrasim, dosta mi je vise seksanja i neprodubljivnja odnosa.

Kako vi gledate na to da br partnera premasi br godina? P. S. Mislila sa da cu se sa 7.skrasiti al ne na zalost😕
Hvala svima na citanju posta i na odgovorima! Pozdrav od Mošusa

Cao svima,
Postujem prvi put, budite milosrdni sa komentarima 🙂 Naime, zensko sam i imam 35 godina, i dalje se osecam kao devojcurak iako vidim da brojka godina nije mala. Emotivna veza koja mi je znacila je bila pre 10 god i on mi je tada bio drugi, do sada sam broj seksualnih partnera nakrcala do preko 40 - bilo je tu i veza od po pola godine, kombinacije i kres avanture. Neizmerno bih volela da se skrasim, dosta mi je vise seksanja i neprodubljivnja odnosa.

Kako vi gledate na to da br partnera premasi br godina? P. S. Mislila sa da cu se sa 7.skrasiti al ne na zalost😕

Za pocetak, username ti je bljakfuj. </3 ♡

Znala sam da si zensko! 😍😍
Ako zaista hoces da se skrasis, budi siguran da to stvarno i mislis i to stvarno i reci ljubljenom bicu.
Pa sad, za muskarca je to normalno...A uostalom, bitno je s kim si sada i da li tu osobu volis.
Svi imamo proslost. Bitno je da je to proslost. Bitno je da ih ne volis vise i da osobu sa kojom si volis.
Proslost je proslost...Ne treba je cesto spominjati. :D

Ako se volite i vise od proslih partnera i ako je to to, prava ljubav, nema govora ni o cemu drugom.

Nabijati na nos osobi koju "volis", praviti je ljubomornom, muciti je psiholoski...je prosto neljudski.

Cao svima,

Znaci pocela si da razmisljas o skrasivanju tek sa 35 godina. Ne znam mozda neki cica od 85 godina pomislja o zenidbi.

pa nek se skuce sa tim alfa muzjacima. sta fali jedan da ima deset zenki, tako je i kod majmuna. bolje da ima dete sa nekim ko joj se svidja, a ne zivi sa njom, nego sa nekim ko joj se ne svidja, a hteo bi da zivi sa njom.

A ti bi zenio svaku sa kojom spavas, i jos je delio sa drugim muskarcima? hahaha.

Postoje i avanture, krace i duze veze, kombinacije, ONS... svasta nesto.

Skoro svi muskarci bi voleli da menjaju ribetine,
razlika je sto alfe to mogu, a ostali sanjaju o tome, pa ogorceni vise na grani i pljuju alfe, dok im banani prolazi rok. ;)
A zene umeju da namirisu taj ocaj gubitnika, pa ih tek izbegavaju.
Umesto da rade na sebi, i shvate da je zivot mnogo siri od toga koliko si riba promenio i ostvaruju se i na druge nacine.. pa se jednog dana mozda iznenade, i primete da su neke zainteresovane i za njih. ;)

Poslednja izmena:
A ti bi zenio svaku sa kojom spavas, i jos je delio sa drugim muskarcima? hahaha.

Postoje i avanture, krace i duze veze, kombinacije, ONS... svasta nesto.

Skoro svi muskarci bi voleli da menjaju ribetine,
razlika je sto alfe to mogu, a ostali sanjaju o tome, pa ogorceni vise na grani i pljuju alfe, dok im banani prolazi rok. ;)
A zene umeju da namirisu taj ocaj gubitnika, pa ih tek izbegavaju.
Umesto da rade na sebi, i shvate da je zivot mnogo siri od toga koliko si riba promenio i ostvaruju se i na druge nacine.. pa se jednog dana mozda iznenade, i primete da su neke zainteresovane i za njih. ;)
banana moze da oplodi i sa 80 dok zene vec posle 35 imaju problema da rode. Meni je iskreno zao sadasnjih devojaka. Dobar deo su dobre devojke, ali potrose vreme sa likom koji ne planira da ih zeni od samog pocetka i posle ostanu cesto i bez dece.Ili provedu vreme skacuci sa penisa na penis duboko nesrecne. Jer kratkorocno zadovoljstvo ne moze da donese pravu srecu. Ova je presla 40+ kita i u realnosti ona je jako nesrecna. Kao kad izdrkas, to donosi kratkorocnu srecu, ali dugorocno od toga nema selameta. Znam par devojaka sto su 10ak godina provele sa jednim likom do 30+ i posle on nasao mladju.

Poslednja izmena od moderatora:
Cao svima,

Pa ne znam moze neki sexic padne al ne bi te vodio kuci jbg,ima baba nos za te stvari odma provali kilometrazu

banana moze da oplodi i sa 80 dok zene vec posle 35 imaju problema da rode. Meni je iskreno zao sadasnjih devojaka. Dobar deo su dobre devojke, ali potrose vreme sa likom koji ne planira da ih zeni od samog pocetka i posle ostanu cesto i bez dece.Ili provedu vreme skacuci sa penisa na penis duboko nesrecne. Jer kratkorocno zadovoljstvo ne moze da donese pravu srecu. Ova je presla 40+ kita i u realnosti ona je jako nesrecna. Kao kad izdrkas, to donosi kratkorocnu srecu, ali dugorocno od toga nema selameta.

Meni je zao bezbroj muskaraca koji ostanu sami, jer nisu dovoljno dobri zenama.

Roditeljstvo je stvar dobre ogranizacije, i delom srece.
Pametna devojka je samostalna, na vreme proceni ko je materijal za decu, tj. moze biti dobar otac.
I sto manje zavisi od muskarca, pa i ako ode, ko ga sisa.

Znam par devojaka sto su 10ak godina provele sa jednim likom do 30+ i posle on nasao mladju.

Ti koji traze devicu, obicno im je mali ili su seks. nemocni, iskompleksirani da su probale bolje, pa lupaju etikete ili su zatucani patrijarhalno do zla boga... Takvi ne trebaju nijednoj devojci i na kraju zavrse bez ijedne.
Pravi muskarac ne broji zeni bivse partnere, vec se trudi da on bude poslednji i sacuva odnos koji vredi, ne pati od prevazidjenih seoskih predrasuda. Pravila igre su se promenila u 21. veku, i sto pre muskarci to shvate, bolje po njih, inace ce ispasti iz iste.

Poslednja izmena od moderatora:
Za pocetak, username ti je bljakfuj. </3 ♡

Znala sam da si zensko! 😍😍

Ako zaista hoces da se skrasis, budi siguran da to stvarno i mislis i to stvarno i reci ljubljenom bicu.

Pa sad, za muskarca je to normalno...A uostalom, bitno je s kim si sada i da li tu osobu volis.

Svi imamo proslost. Bitno je da je to proslost. Bitno je da ih ne volis vise i da osobu sa kojom si volis.

Proslost je proslost...Ne treba je cesto spominjati. :D

Ako se volite i vise od proslih partnera i ako je to to, prava ljubav, nema govora ni o cemu drugom.

Nabijati na nos osobi koju "volis", praviti je ljubomornom, muciti je psiholoski...je prosto neljudski.

Oprastam ti pocetak hahah 😇 No Mošus je vrsta jakog oporog parfema koji se uzima u malim dozama, te je moja asocijcija na ime 😉

Slazem se da proslost nije vazna kad se dvoje odraslih, kompatibilnih koji se postuju, privlace i vole nadju. Ja vise govorim o tome kad treba stati i reci dosta vise samo sa novim seksanjem i daj da se radi na razvoju emocija...i posledicno skrasavanju.

Komentar mi se tvoj svidja jer je pre svega dobronameran. ❤️

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back