salko dinamitas
Domaćin
- Poruka
- 4.412
Ne glume sve ali bi bolje bilo da glume, uvijek moras misliti na ego muskarcasvaka zena glumi orgazam, ako ti ne , svaka cast
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne glume sve ali bi bolje bilo da glume, uvijek moras misliti na ego muskarcasvaka zena glumi orgazam, ako ti ne , svaka cast
Svi ovde drže neke moralne pridike shodno svojim uverenjima.Kod tebe i još jednog forumaša sam primetio to da pokušavate biti moralne vertikale, ali moraš da shvatiš da je ovo baš pogrešna crkva da se moliš.
Ja to nisam tako video. Navedi ko je takav.Pri čemu se pola ljudi sprda i ne govori ni baš sve što misli zaista, već je ili ironično ili teraju jaku sprdnju.
Jedini problem je što su tvoja uverenja sranje.Svi ovde drže neke moralne pridike shodno svojim uverenjima.
Svi ovde drže neke moralne pridike shodno svojim uverenjima.
Ja to nisam tako video. Navedi ko je takav.
nikada
nikad
novog
zbog muškaraca.
Mozemo li nesto vise da saznamo
I ko bi pristao na tako nešto? Čemu uopšte takav brak? Odakle taj neko da zna da mu nećeš doneti boleštinu neku u kuću?
sex sa muzem se iskljucujeI ko bi pristao na tako nešto? Čemu uopšte takav brak? Odakle taj neko da zna da mu nećeš doneti boleštinu neku u kuću?
valjda ce koristiti kondomI ko bi pristao na tako nešto? Čemu uopšte takav brak? Odakle taj neko da zna da mu nećeš doneti boleštinu neku u kuću?
BravoUvek sam nezainteresovana, jer mogu da biram...
Nikad
Zavisi, uvek bi isla na sigurno.
Oblacim se lepo jel volim sebe pre svega, a kazu ko nije za sebe nije ni za druge.
Morao sam da intervenišem i svaki put ću intervenisati kada vidim ovakve napisane stvari. A generalno izbegavam komunikaciju sa tobom kao što si primetila. Doduše malo smo nešto iskomunicirali oko crnih rupa ali to je zato što me baš nešto zanimalo to što si napisala.Izvini, ti rece na nekoj temi da sa mnom ne komuniciras .
E sad, meni je drago sto komuniciras, tako treba, ynaci li to da i ja mogu tebi da postavljam neka pitanja ili kada ih ja postavim ce biti> jel sam ti rekao da ja sa tobom ne komuniciram?
Postoje i proverene osobe, jedno je imati stalnu osobu sa kojom se vidjas a nesto sasvim drugo stalno menjanje.
Ima situacija kad glumim.Колико често глумите да сте незаинтересоване иако сте заинтересоване ?
Колико често глумите оргазам ?
Да ли би превариле партнера због лошег секса или би радије нашле новог (или развеле се ако сте у браку) ?
Да ли се лепо/изазовно облачите и сликате због мушкараца или се такмичите међу собом ?