Женске "mind games"

Kod tebe i još jednog forumaša sam primetio to da pokušavate biti moralne vertikale, ali moraš da shvatiš da je ovo baš pogrešna crkva da se moliš.
Svi ovde drže neke moralne pridike shodno svojim uverenjima.
Pri čemu se pola ljudi sprda i ne govori ni baš sve što misli zaista, već je ili ironično ili teraju jaku sprdnju.
Ja to nisam tako video. Navedi ko je takav.

Svi ovde drže neke moralne pridike shodno svojim uverenjima.

Ja to nisam tako video. Navedi ko je takav.

Jesi siguran za te moralne pridike?

Evo ja sam takav, na pola tema ne idem u suštinu, jer kad bih razlagao svoje mišljenje to bi trajalo, pa uglavnom pišem ironično, ali me mrzi da stavim smajli i onda to tako prođe.

A znam još par ljudi, samo što ne bih imenovao ljude.

nikada

nikad

novog

zbog muškaraca.
1727876114902.jpeg

I ko bi pristao na tako nešto? Čemu uopšte takav brak? Odakle taj neko da zna da mu nećeš doneti boleštinu neku u kuću?

Izvini, ti rece na nekoj temi da sa mnom ne komuniciras . :)

E sad, meni je drago sto komuniciras, tako treba, ynaci li to da i ja mogu tebi da postavljam neka pitanja ili kada ih ja postavim ce biti> jel sam ti rekao da ja sa tobom ne komuniciram?

Postoje i proverene osobe, jedno je imati stalnu osobu sa kojom se vidjas a nesto sasvim drugo stalno menjanje.

Izvini, ti rece na nekoj temi da sa mnom ne komuniciras . :)

E sad, meni je drago sto komuniciras, tako treba, ynaci li to da i ja mogu tebi da postavljam neka pitanja ili kada ih ja postavim ce biti> jel sam ti rekao da ja sa tobom ne komuniciram?

Postoje i proverene osobe, jedno je imati stalnu osobu sa kojom se vidjas a nesto sasvim drugo stalno menjanje.
Morao sam da intervenišem i svaki put ću intervenisati kada vidim ovakve napisane stvari. A generalno izbegavam komunikaciju sa tobom kao što si primetila. Doduše malo smo nešto iskomunicirali oko crnih rupa ali to je zato što me baš nešto zanimalo to što si napisala.

Čemu da komuniciramo kada smo ti i ja dva različita sveta?

Колико често глумите да сте незаинтересоване иако сте заинтересоване ?

Колико често глумите оргазам ?

Да ли би превариле партнера због лошег секса или би радије нашле новог (или развеле се ако сте у браку) ?

Да ли се лепо/изазовно облачите и сликате због мушкараца или се такмичите међу собом ?
Ima situacija kad glumim.

Vrlo retko. Toliko retko da se ne sećam kad sam ga opslednji put odglumila (ali bilo je situacija)

Našla bih novog

Pa ima i toga da zbog muškaraca ali i volem da sam lepo odevena...

Back