Женске "mind games"

To u šta ti vjeruješ ili ne uopšte nije tema. Vrtiš jednu te istu mantru o moralu na svakoj bogovetnoj temi, dosadan si kao buha. Ok shvatili smo, ti si svetac a ostali svi će da gore u paklu, ovdje je Sodoma i Gomora....eto dobio si priznanje sad možeš izigravati sveca na Religiji.
Nisam svetac, daleko od toga, bilo je dana kada sam razmišljao i ponašao se upravo kao i oni, ali sada vodim jedan drugačiji život. I nije mantra nego to što govorim je činjenica.

Kako da ne, svake nedelje ili svakog meseca idu na preglede, pazi da ne poverujem.
Не примећујеш да показујеш Low frequency и да не можеш да се адаптираш на свет какав је. Стална потреба за моралисањем , интелектуализацијом дрвљењем и стварање конфликта вероватно највише са собом самим.
Ако си млад то је у реду ја сам имао такав период интелектуализације света крајем пубертета и слично се понашао.
Ако си старији мораш да се забринеш а одговор је једноставан.
(мислиш да си бољи од многих али људи то не примећују и не дају ти довољно пажње)
Како год било одрасти и научи да живиш с тим.

Ne nije činjenica nego osuda sa tvoje strane za bilo koga ko nema isto mišljenje i način života kao ti. Jel vidiš koliko je to suludo? Jedno je napisati meni se to ne sviđa zbog tog i tog razloga a drugo je ocrnjivati ostale.
Нема везе доста је паметан је дечко негде је закуцао откуцаће се. Није никог директно увредио.

Ne nije činjenica nego osuda sa tvoje strane za bilo koga ko nema isto mišljenje i način života kao ti. Jel vidiš koliko je to suludo? Jedno je napisati meni se to ne sviđa zbog tog i tog razloga a drugo je ocrnjivati ostale.
Nije u pitanju što neko ima različito mišljenje već to što taj neko može sebi da naudi i da navede druge da to isto urade. Shvataš li da neka osoba dok mi ovde vodimo polemiku može da počne da se ponaša kao ta ista osoba koje takvo ponašanje propagira i da naškodi sebi?

Нема везе доста је паметан је дечко негде је закуцао откуцаће се. Није никог директно увредио.
Nije stvar u tome nego što ovo uradi skoro svakoj temi na ljisu pa se desi jedna od dvije stvari :1 : Upeca se neko ovako kao ja (ne znam šta mi je danas inače to ne radim, mora da je pms moraću provjeriti kalendar) i tema skrene u potpuno drugom smjeru ili 2 : Prestanu svi da mu odgovaraju i pišu jer je to uzaludno 🤷‍♀️

Nije stvar u tome nego što ovo uradi skoro svakoj temi na ljisu pa se desi jedna od dvije stvari :1 : Upeca se neko ovako kao ja (ne znam šta mi je danas inače to ne radim, mora da je pms moraću provjeriti kalendar) i tema skrene u potpuno drugom smjeru ili 2 : Prestanu svi da mu odgovaraju i pišu jer je to uzaludno 🤷‍♀️
На црвено слово се не ради!😉

"Izvinjam se" što sam vam pokvario žurku ovde ali mi osećaj odgovornosti nalaže da to uradim. @Zla Beba

svaka zena glumi orgazam, ako ti ne , svaka cast
Јеси сигуран?🤔
Ја не! Постоји вибрација истине.
Ако може да ти одглуми онда би значило да свако може да те слаже. Ако може да процури свуда својом вољом био би превелики неоснован труд због мушкарца? Који не може да јој пружи оргазам? Нема ми ту логике никакве. Не кажем да нема жена које то раде али баш СВАКА!?
Замисли кад би ејакулирали снагом воље због рибе да се не увреди?

Мислим остало би нам много слободног времена и руку да радимо друге послове.
Да си се определио за незаинересованост то бих пре подржао него ово.

Да ли си мислио на пренаглашавање огразма театрализацију или баш глуму?

Колико често глумите да сте незаинтересоване иако сте заинтересоване ?

Колико често глумите оргазам ?

Да ли би превариле партнера због лошег секса или би радије нашле новог (или развеле се ако сте у браку) ?

Да ли се лепо/изазовно облачите и сликате због мушкараца или се такмичите међу собом ?
Ne glumim. Ali mogu da ne pokažem jasno.
Takođe - ne glumim
Ne, razvod ili novi. Stari ćao.
Ili zbog mene ili zbog muškarca.

Čovek treba da poseduje osećaj odgovornosti i na forumu, na ulici, na poslu, u svom domu...

Kod tebe i još jednog forumaša sam primetio to da pokušavate biti moralne vertikale, ali moraš da shvatiš da je ovo baš pogrešna crkva da se moliš.

Pri čemu se pola ljudi sprda i ne govori ni baš sve što misli zaista, već je ili ironično ili teraju jaku sprdnju.

Opusti se malo, nije život JUS ili DIN standard da bi moralo nešto ovako ili onako i samo tako.

Pitaj decu razvedenih roditelja sad kad su odrasli šta je bilo bolje za njih
Bolje da su se razveli,dijete sam razvedenih roditelja ,nije bilo lako od najboljeg ucenika sam krenuo da kradem i izbjegavam skolu ali imam prijatelje koje su se svadjali preko 10 godina prije nego sto je doslo do razvoda i to je psihicki toliko maltretiralo djecu da im je zivot upropstilo.

Back