Женске "mind games"

Колико често глумите да сте незаинтересоване иако сте заинтересоване ?

Колико често глумите оргазам ?

Да ли би превариле партнера због лошег секса или би радије нашле новог (или развеле се ако сте у браку) ?

Да ли се лепо/изазовно облачите и сликате због мушкараца или се такмичите међу собом ?
07july-620x350.jpg

Да ли би превариле партнера због лошег секса или би радије нашле новог (или развеле се ако сте у браку) ?

Да ли се лепо/изазовно облачите и сликате због мушкараца или се такмичите међу собом ?
1) To rade baš uvek, bile nezainteresivane ili ne. Jedino u slučaju da žele brak odstupaju od toga.

Što se tiče ostalog prepuštam mikrofon damama.

Kako da ne, svake nedelje ili svakog meseca idu na preglede, pazi da ne poverujem.
To u šta ti vjeruješ ili ne uopšte nije tema. Vrtiš jednu te istu mantru o moralu na svakoj bogovetnoj temi, dosadan si kao buha. Ok shvatili smo, ti si svetac a ostali svi će da gore u paklu, ovdje je Sodoma i Gomora....eto dobio si priznanje sad možeš izigravati sveca na Religiji.

Ajde iz muskog ugla pogled
Ne umem kao ni vecina nas da citam njihove igrice ali nije bitno jer ionako ONE biraju nas a ne mi njih.
Ako dobijem piccke d izvines boli me dupe da li glumi orgazam a ja cu dati sve od sebe svakako.
Losh seks\? Pa \to se brate ressava razgovorom u 4 oka a ne durenjem kao tinejdzeri.
Izazovno oblacenje? Pa takmice se bre, mi se ionako palimo ko sijalice cim ih vidimo makar nosile vrecu za krompir.

Back