- Poruka
- 34.418
ali zato pitaš drugerekoh ti da ne znam
premnogo imas varijabli u jednacini koju postavljas.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ali zato pitaš drugerekoh ti da ne znam
premnogo imas varijabli u jednacini koju postavljas.
da naucim nesto iz iskustva drugihali zato pitaš druge
ne mozes nikad da znas dok ne dozivis i ne osetisda naucim nesto iz iskustva drugih
onda sam spremniji ako takva sotuacija dodje
smatram da je ostanak zbog dece najbluplji izgovor koji postoji.nemas tu mnogo mogucnosti razlaz ili zajednicki zivot (npr zbog dece) ali sa odvojenim zivotima
pa jeste ali je odvajanje dece od roditelja tezesmatram da je ostanak zbog dece najbluplji izgovr koji postoji.
a kao bolje je da zive u nezdravoj sredini.pa jeste ali je odvajanje dece od roditelja teze
pa zavisi kakva je energija,ako su ohladjeni i drugarski okrenuti jedno prema drugom onda bi mozda i moglo da funkcionise..a kao bolje je da zive u nezdravoj sredini.
i sta deca uce iz takve "firendly" sredine?pa zavisi kakva je energija,ako su ohladjeni i drugarski okrenuti jedno prema drugom onda bi mozda i moglo da funkcionise..
pa ako su mali nece imati verovatno pojma sta se desava.. ne znam,nisam pametna!i sata deca uce iz takve "firendly" sredine?
bas ce se nauciti vrednosti bracnog zivota.
deca kupe iz kuce.pa ako su mali nece imati verovatno pojma sta se desava.. ne znam,nisam pametna!
Колико често глумите да сте незаинтересоване иако сте заинтересоване ?
Колико често глумите оргазам ?
Да ли би превариле партнера због лошег секса или би радије нашле новог (или развеле се ако сте у браку) ?
Да ли се лепо/изазовно облачите и сликате због мушкараца или се такмичите међу собом ?
I ko bi pristao na tako nešto? Čemu uopšte takav brak? Odakle taj neko da zna da mu nećeš doneti boleštinu neku u kuću?Iznela bih problem. Ili da se nekako razmrdamo ili ako nije zainteresovan za seks sa mnom razvod ili da se dogovorimo da viđam nekog. To je sve prosto.
Šta tebe briga za tuđe boleštine? Tačno ti treba uskratiti pristup ljisu.I ko bi pristao na tako nešto? Čemu uopšte takav brak? Odakle taj neko da zna da mu nećeš doneti boleštinu neku u kuću?
Zašto? Zato što govorim istinu?Šta tebe briga za tuđe boleštine? Tačno ti treba uskratiti pristup ljisu.
Da jer los seks se ne desava tek tako, sam po sebi. Ima tu nesto mnogo vise od seksa sto ne stima a los seks je posledica loseg odnosa medju partnerimau stvari imamo jedno zanimljivije pitanje
da li bi ste se razvele zbog loseg seksa u braku?
Ne, nego ono što ti smatraš istinom. Možda će ovo biti iznenađenje za tebe ali postoje ljudi koji pazi čuda vode računa o svom zdravlju i redovno se pregledaju!?Zašto? Zato što govorim istinu?
1) To rade baš uvek, bile nezainteresivane ili ne. Jedino u slučaju da žele brak odstupaju od toga.Колико често глумите да сте незаинтересоване иако сте заинтересоване ?
Да ли би превариле партнера због лошег секса или би радије нашле новог (или развеле се ако сте у браку) ?
Да ли се лепо/изазовно облачите и сликате због мушкараца или се такмичите међу собом ?
Rekao bih da i recimo nešto što se desilo u toku dana nezavisno od njih dvoje ima sasvim dovoljno kapaciteta da prouzrokuje to isto…Da jer los seks se ne desava tek tako, sam po sebi. Ima tu nesto mnogo vise od seksa sto ne stima a los seks je posledica loseg odnosa medju partnerima
Kako da ne, svake nedelje ili svakog meseca idu na preglede, pazi da ne poverujem.Ne, nego ono što ti smatraš istinom. Možda će ovo biti iznenađenje za tebe ali postoje ljudi koji pazi čuda vode računa o svom zdravlju i redovno se pregledaju!?
To u šta ti vjeruješ ili ne uopšte nije tema. Vrtiš jednu te istu mantru o moralu na svakoj bogovetnoj temi, dosadan si kao buha. Ok shvatili smo, ti si svetac a ostali svi će da gore u paklu, ovdje je Sodoma i Gomora....eto dobio si priznanje sad možeš izigravati sveca na Religiji.Kako da ne, svake nedelje ili svakog meseca idu na preglede, pazi da ne poverujem.
Ajde iz muskog ugla pogledКолико често глумите да сте незаинтересоване иако сте заинтересоване ?
Lepa ti mašnica....gde si je kupila?