Zenskarosi

...ja kazzem ne, ne, i ne zzenskarosh je deformitet koje se dobija usled nepravilnog korishtjenje mushkarca ( mozzda sam u krivu i ne znam shta znachi pravilno a shta nepravilno, to ti je ono kao kad zamenish notj za dan, pa mislish da je normalno da budesh budan celu notj) i nije problem koji se ne da reshiti, samo nije svko vichan lekar na tom polju i nema svako dvoljno energije da istrpi ono shto treba istrpeti da bi se doshlo do zajednichkog lepog zzivota,,,:)

Pa, Pichi, ja kazem da, da i da :rumenko:... Tome sto ti kazes, to i jeste pakleni plan, da bude fina i da nastavi da se druzi sa njim, pa polako... Ako ume, prici ce mu sa odgovarajuce strane...
E, idem sad da igram igricu Jopet. :bye:
A i sta si se sad ti pa raspametovao? : )

Cekacu, nego sta. I necu mnogo ni da se trudim. Kao sto si lepo rekla, sve sto sam mogla da uradim uradila sam. Znam da me prilicno ceni (i fizicki i kao osobu) samo bi bio zajeb da u medjuvremenu uleti neka treca i on se zatreska u nju! :udriglavu:
...mislim da se ovo kosi sa nekim tvojim ranijim izjavama shto dalje implicira da ili ne govorish istinu ili je ni sama ne znash...:)

...mislim da se ovo kosi sa nekim tvojim ranijim izjavama shto dalje implicira da ili ne govorish istinu ili je ni sama ne znash...:)

A ti pomno pratis sve moje izjave?z:) Ja uvek govorim istinu i samo istinu (i nista osim istine), uostalom ako cemo na forumu da lazemo what's the point? Tacno, ne znam sta da radim, zato sam i postavila temu. Slusam savete i izvlacim zakljucke...
HVALA VAM LJUDI, NE ZNAM STA BIH BEZ VAS! Ozbiljno, verovatno bih i dalje lupala glavom o zid...

A ti pomno pratis sve moje izjave?z:) Ja uvek govorim istinu i samo istinu (i nista osim istine), uostalom ako cemo na forumu da lazemo what's the point? Tacno, ne znam sta da radim, zato sam i postavila temu. Slusam savete i izvlacim zakljucke...
HVALA VAM LJUDI, NE ZNAM STA BIH BEZ VAS! Ozbiljno, verovatno bih i dalje lupala glavom o zid...
...da sluchaj bude zamrsheniji prochitao sam svega par a upamtijo samo dve tvoje izjave i nisu mi se nekako uklopile...:)

Pazi sta zelis i koga zelis :) Kad se desi, nema nazad, zato bolje zeli od takvog nesto drugo... ono sto najbolje ume da ti da hahahha boze ... nema smisla prvi postovi su mi, a tako zli, idem da spavam bolje :)

dada...da nije hladno, da ti se ne zalepi zikje ... itd... sto ne umem smajlije da koristim, cudo jedno ...
U svakom slucaju, ja kao visi samostalni referent, predlazem ti da mu napravis zasedu, kao Kojotito i Talicni kad napadaju kauboje u uzanom klancu ... samo bez odece hahahhaa

Back