...ja kazzem ne, ne, i ne zzenskarosh je deformitet koje se dobija usled nepravilnog korishtjenje mushkarca ( mozzda sam u krivu i ne znam shta znachi pravilno a shta nepravilno, to ti je ono kao kad zamenish notj za dan, pa mislish da je normalno da budesh budan celu notj) i nije problem koji se ne da reshiti, samo nije svko vichan lekar na tom polju i nema svako dvoljno energije da istrpi ono shto treba istrpeti da bi se doshlo do zajednichkog lepog zzivota,,,![]()
Pa, Pichi, ja kazem da, da i da
... Tome sto ti kazes, to i jeste pakleni plan, da bude fina i da nastavi da se druzi sa njim, pa polako... Ako ume, prici ce mu sa odgovarajuce strane...E, idem sad da igram igricu Jopet.

A i sta si se sad ti pa raspametovao? : )
Ja uvek govorim istinu i samo istinu (i nista osim istine), uostalom ako cemo na forumu da lazemo what's the point? Tacno, ne znam sta da radim, zato sam i postavila temu. Slusam savete i izvlacim zakljucke...
...A kamo srece da sam u stanju da se tako lako okrenem i nadjem drugog. Ovaj mi je bas speshl. Nego sam pocela da se jezim pri samoj pomisli na rec "zenskaros".
увек да помогнемо.
Izostavila sam ono "kao".