\xoxo\
Zainteresovan član
- Poruka
- 134
Zlato moje,
Ja da ti kazem moju istinu.
Tebi ali od srca zelim srecu.
Meni se takav jedan krvi napio.
Moj savet ti je bezi od njega ako ikako mozes. Ja samo sto sam pronasla ovu temu. Nisam imala vremena da procitam sta su drugi pisali ali mislim da je ludost.
Bila sam na tom putu to mi se desilo i trajalo 3 godine.
Bilo mi je lepo sa njim dok nista nisam znala a kada shvatis isve pocne da boli onda je strasno........
Ali posle svih ovih godina a ima ih 10 meni je i danas krivo sta je on to meni uradio. Kako moze tako neko da se rodi i da zivi da dise vazduh na zemaljskoj kugli. Jos mi je krivo kako je mogao da me vara a da samnom bude SVAKI DAN.
e, to mi samo sada ostalo da se secam. Bozanstveno je da treba da ostanes van svega toga i da se nespustis na taj nivo.
Zbog njega sam posle tri godine ( naravno posvadjali smo se) zabavljanja promenila grad u kojem ni danas ne zivim.
U mom rodnom gradu sam bila 3 meseca ukupno u poslednjih 7 godina.
Sa roditeljima koje neizmerno volim i koji mi jako nedostaju se cujem redovno svaka 2-3 dana, ali tamo da zivim..........
ne ne bi volela, nezelim...On je jos uvek tamo
Dosta sam uradila za sebe za ovih 7 godina.
Zadovoljna sam svojim uspehom, i jos uvek se nadogradjujem. Imam odlicnu karijeru....
Jako me povredio i dosta me to bolelo
I sad mi je krivo zbog svega sto se desilo.
Jednostavno nikada to nisam prihvatila da je o.k jer nije i nece biti nikad o.k Grozno je
Pruzis nekom ljubav volis ga zelis budes iskren divan a taj neko kako ljubi tebe tako moze i nekog drugog da ljubi provodi vreme kao i stobom i samo moze dobro da te LAZE...
Treba da bdes srecna sto sve to znas
Bezi od njega ne daj da te povredi to je gozno..
Vuk dlaku menja ali cud nikada.
Nije vredan tebe.
Taj nije ni svoj a kamo li tvoj......
Ti su ljigavi i grozni
gori od svake *****...
Znas ***** koje rade za pare. Svaka im cast one to Za pare rade odrade svoj posao budu placene za to sto su odradile i to je o.k A takvi tipovi koji su zenskarosi e da ti kazem oni su ti gori PO MENI od svake kurvestine koja postoji...
MOLIM TE IZVINI AKO TE OVO MOJE PISMO UZNEMIRILO
ali veruj mi da sam ti svako slovo napisala iskreno
veruj mi da je mene uznemirala ova tema i da ako ti bilo kakva prica treba mozes da me kontaktiras ako ikako mogu da pomognem
cuvaj se i srecno
Bezi od njega
Ja da ti kazem moju istinu.
Tebi ali od srca zelim srecu.
Meni se takav jedan krvi napio.
Moj savet ti je bezi od njega ako ikako mozes. Ja samo sto sam pronasla ovu temu. Nisam imala vremena da procitam sta su drugi pisali ali mislim da je ludost.
Bila sam na tom putu to mi se desilo i trajalo 3 godine.
Bilo mi je lepo sa njim dok nista nisam znala a kada shvatis isve pocne da boli onda je strasno........
Ali posle svih ovih godina a ima ih 10 meni je i danas krivo sta je on to meni uradio. Kako moze tako neko da se rodi i da zivi da dise vazduh na zemaljskoj kugli. Jos mi je krivo kako je mogao da me vara a da samnom bude SVAKI DAN.
e, to mi samo sada ostalo da se secam. Bozanstveno je da treba da ostanes van svega toga i da se nespustis na taj nivo.
Zbog njega sam posle tri godine ( naravno posvadjali smo se) zabavljanja promenila grad u kojem ni danas ne zivim.
U mom rodnom gradu sam bila 3 meseca ukupno u poslednjih 7 godina.
Sa roditeljima koje neizmerno volim i koji mi jako nedostaju se cujem redovno svaka 2-3 dana, ali tamo da zivim..........
ne ne bi volela, nezelim...On je jos uvek tamo
Dosta sam uradila za sebe za ovih 7 godina.
Zadovoljna sam svojim uspehom, i jos uvek se nadogradjujem. Imam odlicnu karijeru....
Jako me povredio i dosta me to bolelo
I sad mi je krivo zbog svega sto se desilo.
Jednostavno nikada to nisam prihvatila da je o.k jer nije i nece biti nikad o.k Grozno je
Pruzis nekom ljubav volis ga zelis budes iskren divan a taj neko kako ljubi tebe tako moze i nekog drugog da ljubi provodi vreme kao i stobom i samo moze dobro da te LAZE...
Treba da bdes srecna sto sve to znas
Bezi od njega ne daj da te povredi to je gozno..
Vuk dlaku menja ali cud nikada.
Nije vredan tebe.
Taj nije ni svoj a kamo li tvoj......
Ti su ljigavi i grozni
gori od svake *****...
Znas ***** koje rade za pare. Svaka im cast one to Za pare rade odrade svoj posao budu placene za to sto su odradile i to je o.k A takvi tipovi koji su zenskarosi e da ti kazem oni su ti gori PO MENI od svake kurvestine koja postoji...
MOLIM TE IZVINI AKO TE OVO MOJE PISMO UZNEMIRILO
ali veruj mi da sam ti svako slovo napisala iskreno
veruj mi da je mene uznemirala ova tema i da ako ti bilo kakva prica treba mozes da me kontaktiras ako ikako mogu da pomognem
cuvaj se i srecno
Bezi od njega