Ženska nevinost Ponos ili malograđanština

Ne znam da li već postoji ova tema ako postoji izvinjavam se.

Kao sto znamo ženska nevinost u 21 veku je prava retkost. To i nije neko čuudo s obzirom na to u kakvom vremenu zivimo. Ja ne sudim o ljudima po tome da li su promenili više seksualnih partnera ili nijednog.

Meni se gadi kada neko izađe sa tvrdnjom da je sex pre braka greh i da ga ne treba praktikovati, a onamo taj isti gleda poorniće i drnda desanku misleći na komšinicu ili na neku udatu ženu iz filma. Ako je iskren u tome onda smatram da nije normalan. Svi mi imamo prirodnu potrebu za seksom, ona je jača u nama kada smo mladi i treba ga praktivokati što vise i promeniti što vise partnera.

Zanima me šta mislite o tome?

ponos sujetnim roditeljima, pogotovo očevima
za žene propuštanje miloće koje nisu svesne i zbog kojeg će da se kaju jednog dana

Ne znam da li već postoji ova tema ako postoji izvinjavam se.

Kao sto znamo ženska nevinost u 21 veku je prava retkost. To i nije neko čuudo s obzirom na to u kakvom vremenu zivimo. Ja ne sudim o ljudima po tome da li su promenili više seksualnih partnera ili nijednog.

Meni se gadi kada neko izađe sa tvrdnjom da je sex pre braka greh i da ga ne treba praktikovati, a onamo taj isti gleda poorniće i drnda desanku misleći na komšinicu ili na neku udatu ženu iz filma. Ako je iskren u tome onda smatram da nije normalan. Svi mi imamo prirodnu potrebu za seksom, ona je jača u nama kada smo mladi i treba ga praktivokati što vise i promeniti što vise partnera.

Zanima me šta mislite o tome?
meni je prosto neverovatno da iko danas prica o tome :lol:
imam koleginicu od 27god,nevina ali kao dobra muslimanka nece da spava pre braka
doduse zabavljala se ljubakala i vatala preko majice s nekim ozenjenim likom,ali to valjda ne pise u kuranu da ne sme :lol:
kako nepotrebna diskusija ;) eto to mislim

Bas...
Ja stalno govorim da sam emotivno nevina jer jos ni jednom muskarcu nisam rekla da ga volim. Kada to osetim, smatracu da sam mu se "dala".
A telo... razliciti smo. Meni je lakse da me neko vidi bez odece nego uplakanu, lakse mi je da budem gola nego ogoljena. Nevinost ne bih vezivala samo za prvi seksualni odnos.

Emotivno nevina narodski receno nevina u lakat, sta je seks bez ljubavi, po cemu se onda razlikujemo od zivotinja? ko je od zena napravio seksualne objekte i zasto su zene to dozvolile? mozete slobodno da kazete da imam komplekse i da sam posesivan i da mi je ego prevelik... ali ne bih voleo da moja zena spava sa nekim pre mene

Back