Ženska nevinost Ponos ili malograđanština

Doom Rider

Primećen član
Banovan
Poruka
808
Ne znam da li već postoji ova tema ako postoji izvinjavam se.

Kao sto znamo ženska nevinost u 21 veku je prava retkost. To i nije neko čuudo s obzirom na to u kakvom vremenu zivimo. Ja ne sudim o ljudima po tome da li su promenili više seksualnih partnera ili nijednog.

Meni se gadi kada neko izađe sa tvrdnjom da je sex pre braka greh i da ga ne treba praktikovati, a onamo taj isti gleda poorniće i drnda desanku misleći na komšinicu ili na neku udatu ženu iz filma. Ako je iskren u tome onda smatram da nije normalan. Svi mi imamo prirodnu potrebu za seksom, ona je jača u nama kada smo mladi i treba ga praktivokati što vise i promeniti što vise partnera.

Zanima me šta mislite o tome?

Ne znam da li već postoji ova tema ako postoji izvinjavam se.

Kao sto znamo ženska nevinost u 21 veku je prava retkost. To i nije neko čuudo s obzirom na to u kakvom vremenu zivimo. Ja ne sudim o ljudima po tome da li su promenili više seksualnih partnera ili nijednog.

Meni se gadi kada neko izađe sa tvrdnjom da je sex pre braka greh i da ga ne treba praktikovati, a onamo taj isti gleda poorniće i drnda desanku misleći na komšinicu ili na neku udatu ženu iz filma. Ako je iskren u tome onda smatram da nije normalan. Svi mi imamo prirodnu potrebu za seksom, ona je jača u nama kada smo mladi i treba ga praktivokati što vise i promeniti što vise partnera.

Zanima me šta mislite o tome?

Ne mislim o tome, mada generalno ne volim kada ljudi komentarišu nešto što ih se ne tiče, a tuđi seksualni život spada u to. Ne smatram čuvanje nevinosti ponosom, ali ni malograđanštvinom. Svako prema sebi.

evo opet, hoces sa zenama da diskutujes, odmah se uvrede i krene vredjanje, ako si borac za muska prava odmah si homoseksualac, ako im pokazes da du postale seksualni objekti, losi roditelji, da su nesretne, eto i muskarci su seksualni objekti.
das im fakat u lice, link isto, i sta? oce da se svadjaju, prijavljuju i zatvaraju topike.

evo opet, hoces sa zenama da diskutujes, odmah se uvrede i krene vredjanje, ako si borac za muska prava odmah si homoseksualac, ako im pokazes da du postale seksualni objekti, losi roditelji, da su nesretne, eto i muskarci su seksualni objekti.
das im fakat u lice, link isto, i sta? oce da se svadjaju.

malopre si rekao da ne postoji vredjanje
pa i muskarci su seksualni objekti, svi samo pricaju o seksu i hoce seks, maltene se iznenadis kad imaju i druge teme... ovako forumski bar
ok preterujem ali vi bas insistirate na seksu i seks i samo seks, znaci i muskarci su seksualni objekti, to je valjda ok malo sam baba ali svi oce da budu seksualni objekti neko cesce a neko redje
u stvari muskarci kao samo rade i kresu ne zanima ih nista osim seksa i onda sta ce zene nego da budu seksualni objekti, jedino sto i one moraju da rade

Poslednja izmena:
malopre si rekao da ne postoji vredjanje
pa i muskarci su seksualni objekti, svi samo pricaju o seksu i hoce seks, maltene se iznenadis kad imaju i druge teme... ovako forumski bar

pa kad su zene danas skoro gole. chitava multitrilionska industrija postoji da vas nachine seksualnim objektima. ne mozes ni prodavnicu muske garderobe da pronadjes
a o muskarcima vidim slabo znas

- - - - - - - - - -

ne projektujem nego interpoliram.

i sto se projektovanja tice:
A kako se ti boriš za muška prava osim što prosipaš sopstvenu infatilnost po forumu?
To bi kod neke naivne dečurlije stvorilo lošu sliku o muškom rodu. Kod onih koji još nisu shvatili da pojedini predstavnici nisu realna slika.

Back