Ženska lepota i stil po znakovima

Moja mama je vaga sa venerom u skorpiji, i muskarci su uvek ludeli za njom. Jednostavno, zraci, uvek su je svi znali, zapazali, bila je omiljena : )

Sto se tice stila, mislim da to ne odredjuje znak ili podznak, vec najvise sesta kuca. Tako je u mom slucaju a i kod svih drugih kojima sam gledala natalne.
Meni je lav na vrhu seste i oduvek sam volela da se oblacim najbolje moguce, jednostavno, ne podnosim ako je neko bolje obucen od mene. :mrgreen:
Volim da blistam, ali uvek je to odmereno, nikad kic, zbog sunca u jarcu. Nemam omiljenu boju, ali mi je bitno da to sto nosim bude elegantno.
Venera mi je u vodoliji.

Hm...zasto sesta kuca?
Meni 6ta pocinje na 8mom stepenu Skorpije, u Skorpiji su Mars, Sunce i Pluton i pretpostavljam da to znaci da obozavam lance i bodlje, bordo i crnu boju...a nista od toga ne volim, cak kada nosim crno osecam se lose.

...mene je estetski sasvim obojilo osmo polje u znaku Riba...dve licne planete u konjukciji i u aspektu sa vladarom, Sunce na poslednja tri stupnja Vodolije je vrlo oslabljeno a AS (iako je isti u Lavu) je slabije naglasen bas zato sto mu je vladar Sunce koje se nalazi u izgonu i na poslednja tri stupnja do Riba.

...sasvim je jasno da sve sto se vezuje za Ribe meni pase, cipele, cipele, cipele (:lol:), crveni karmin, lepe carape, ucestalo nosenje haljina, svila koja se talasa, posebno u osnovnim bojama (crna, siva, bela), siroke pantalone koje klize, bluze koje nisu tesne vec lelujaju, mekani salovi koji padaju niz ledja, mrezaste carape i one sa linijom na listu...sve pomenuto izgleda najprirodnije na meni, isto koliko zlato i naglaseno ekscentricna garderoba odaju vestacki utisak...dakle, bez obzira na znak Sunca i AS, mene su usvojile Ribe i osmo polje.

ja bih, kao predstavnica racica, pre samoinicijativno digla ruku na sebe nego da dozvolim sebi da ne budem atraktivna
ako jos dodamo strah od starenja pa kasnije ce to bude mnogo rigoroznije. al necu na hirurgiju, eventualno prirodne meleme neke..................

primetila sam da su racice, bikice i vage cesto mnogo dobre ribe u mladosti, mlade se udaju za dobre frajere a onda se nagoje i zapuste pa postanu ocajne domacice

E ovo ti nije trebalo :rtfm: :D .
Racica sam, nisam u cvetu mladosti po JUS standardima (po mojim standardima sam zauvek u cvetu mladosti :)), nisam se udala, ocajna domacica sam uvek i bila (ako pricamo o kuvanju :)), a kilazu nisam promenila od svoje 23. godine zivota (sada imam 33.). Dobre frajere necu da komentarisem (mozda je neki maloletnik zalutao na ovu temu :rumenka: :D).

ja bih, kao predstavnica racica, pre samoinicijativno digla ruku na sebe nego da dozvolim sebi da ne budem atraktivna
ako jos dodamo strah od starenja pa kasnije ce to bude mnogo rigoroznije. al necu na hirurgiju, eventualno prirodne meleme neke..................

Potrudi se da popijes barem 2l vode dnevno (ne rekoh ti nista novo). Ne kosta nista, ne boli, a hidrira kozu bolje nego sve kreme ovog sveta. Osim toga, ti si rak i voda je tvoj najbolji prijatelj :)

E ovo ti nije trebalo :rtfm: :D .
Racica sam, nisam u cvetu mladosti po JUS standardima (po mojim standardima sam zauvek u cvetu mladosti :)), nisam se udala, ocajna domacica sam uvek i bila (ako pricamo o kuvanju :)), a kilazu nisam promenila od svoje 23. godine zivota (sada imam 33.). Dobre frajere necu da komentarisem (mozda je neki maloletnik zalutao na ovu temu :rumenka: :D).

eto ti si izuzetak, ali htedoh reci da ovi znakovi kako stare tako propadaju vise nego ostali znakovi. Ne znaci ni da ces se ti zapustiti kad se udas.
Salim se.

Evo dala bih kontra primer Zene Jarcevi su sa godinama prave dame i u 40im izgledaju bolje neg sa 20.
Blizanke takodje "lose stare" One imaju mladalacki duh to da.

Jos lepo stare Lavice.

Ne znam racice su kao mleko
a Jarice kao vino
tako bih uporedila.
Ja generalno obozavam mleko ali je cinjenica da se ukiseli posle odredjenog vremena.
Znamo kako vino valja s godinama sve vise

I jos bih dodala da ribe ruzno stare.

Inace imala sam babu koja je bila ruzna kao grob u 20. Imala crnu tanku kosu neke zelene djavolske oci. Mrsava vilica ispala ne znam s kim bih je uporedila, nema takvih zena na ovom svetu.
I onda kad je imala oko 45. Uf. Riba
Plava kratka frizura, malo se popunila dobila obline , dobila drzanje nekako se islifovala iskustvom ( uz to rodila troje u medjuvremenu) . Ma dama. Bas dobar primer dobrodrzece jarice.

Ne znam racice su kao mleko
a Jarice kao vino
Невезано за астрологију и жене, ја иначе волим да мешам млеко и вино... зависно од односа количина добијем или љубичасто млеко (које је јам) или вино са слатким угрушцима.

Што се лепоте тиче, људи, гледајте асц. и његовог владара, те планете у првој кући. За жене онда долазе венера и месец.

Sve matorije blizančice koje znam izgledaju solidno, to mi uliva malo nade :lol:
Meni srećom i dalje daju 18 uprkos tome što imam 8 više od toga :lol:
Samo nek potraje.

Mada sa Sa i Ur u 1 ( strelac) polju,tako mi svejedno...loše izgledam od rođenja :lol:

Podznak Škorpija , Mars otišao u Jarca a Pluton u Škorpiji.

A imam pravi Marsovski nos pa to ti je:lol:

Poslednja izmena:
eto ti si izuzetak, ali htedoh reci da ovi znakovi kako stare tako propadaju vise nego ostali znakovi. Ne znaci ni da ces se ti zapustiti kad se udas.
Salim se.
Dobre sale nikada dosta :). Nadam se da si videla da sam i ja saljivo odgovorila :).
Mada, ja sam rak podznak lav. E sada mozda sam mleko, a mozda vino, mada bi ja najvise volela da sam konjak :D
Nemam uradjenu natalnu kartu pa ne mogu da vidim sta imam u kojoj kuci (ne verujem da bi znala i da procitam gde mi je sta). Tako da ne mogu ozbiljnije da pricam o ovoj temi. Sve sto mogu jeste da donosim zakljucke iz saznanja koji su znak u horoskopu ljudi koje poznajem i susrecem. Iskreno verujem da nam je najvise genetika "presudila" po pitanju izgleda :).

@Misa
QQ Miso pa gde se mesa vino i mleko :D. Moras da napravis pauzu od minimum 30 min. izmedju konzumacije ova dva "proizvoda" :D. Sto se tice vode i kamena u bubregu, kupujem vodu, ali kako popijem izmedju 3 i 5l dnevno, razmisljam da predjem na cesmovacu zbog budzeta :D. Mislim da ce mi tu od pomoci biti cajevi od persuna, breze (inace ovaj caj fenomenalno utice na nestanak celulita uz obavezno dodatno unosenje kalcijuma, mada je tebi ta informacija nebitna :)).

:lol:
Pa sto da zavodim kad iovako nijedan nece da bude sa mnom kad sam teska?
Prijatno bi se iznenadila kada bi dozvolila sebi da otkrijes informaciju koliko ljudi voli da resava "tesku problematiku". Ceo zivot me je smarala fizika i mislila sam da nikome nije zanimljivo da bulji u te silne probleme i formule. A onda sam otkrila da postoje ljudi koji je prosto obozavaju :D Uzivaj, voli zivotinje i naicice neki istomisljenik da ti pravi drustvo u toj ljubavi prema kucama i macama :D.

QQ Miso pa gde se mesa vino i mleko :D.
Код мене. Треба да пробаш. :mrgreen:

За воду сам питао је л` са водовода јер си рекла да "не кошта ништа" (иако се и та плаћа :p ). Капирам, умем и ја да кажем да је "нешто за џ" иако у `твари није, иако нисам још ишао дотле да кажем да баш ништа не кошта.

:lol:
Pa sto da zavodim kad iovako nijedan nece da bude sa mnom kad sam teska?
Ти си умерена категорија и не варираш. :lol: Да ви`ш мене када сам фин, па они који би то да злоупотребе не могу да дођу себи када добију промотивну демонстрацију супертешке категорије. :lol:

Код мене. Треба да пробаш. :mrgreen:

За воду сам питао је л` са водовода јер си рекла да "не кошта ништа" (иако се и та плаћа :p ). Капирам, умем и ја да кажем да је "нешто за џ" иако у `твари није, иако нисам још ишао дотле да кажем да баш ништа не кошта.
Probala bi ja, ali kada pomislim na moguce posledice i najverovatniji ishod te kombinacije, nesto izgubim volju :mrgreen:
Kada pogledas cenu preparata za negu, voda jeste "za dz" (naravno ne bukvalno) :D

Back