To za vatreni podznak vodenog znaka je u mom slucaju tacno da pokrece, daje ekstrovertan stav i "zateze" ako se misli na fizicki izgled
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moja mama je vaga sa venerom u skorpiji, i muskarci su uvek ludeli za njom. Jednostavno, zraci, uvek su je svi znali, zapazali, bila je omiljena : )
Sto se tice stila, mislim da to ne odredjuje znak ili podznak, vec najvise sesta kuca. Tako je u mom slucaju a i kod svih drugih kojima sam gledala natalne.
Meni je lav na vrhu seste i oduvek sam volela da se oblacim najbolje moguce, jednostavno, ne podnosim ako je neko bolje obucen od mene.
Volim da blistam, ali uvek je to odmereno, nikad kic, zbog sunca u jarcu. Nemam omiljenu boju, ali mi je bitno da to sto nosim bude elegantno.
Venera mi je u vodoliji.
), crveni karmin, lepe carape, ucestalo nosenje haljina, svila koja se talasa, posebno u osnovnim bojama (crna, siva, bela), siroke pantalone koje klize, bluze koje nisu tesne vec lelujaju, mekani salovi koji padaju niz ledja, mrezaste carape i one sa linijom na listu...sve pomenuto izgleda najprirodnije na meni, isto koliko zlato i naglaseno ekscentricna garderoba odaju vestacki utisak...dakle, bez obzira na znak Sunca i AS, mene su usvojile Ribe i osmo polje.primetila sam da su racice, bikice i vage cesto mnogo dobre ribe u mladosti, mlade se udaju za dobre frajere a onda se nagoje i zapuste pa postanu ocajne domacice
), nisam se udala, ocajna domacica sam uvek i bila (ako pricamo o kuvanju
), a kilazu nisam promenila od svoje 23. godine zivota (sada imam 33.). Dobre frajere necu da komentarisem (mozda je neki maloletnik zalutao na ovu temu
ja bih, kao predstavnica racica, pre samoinicijativno digla ruku na sebe nego da dozvolim sebi da ne budem atraktivna
ako jos dodamo strah od starenja pa kasnije ce to bude mnogo rigoroznije. al necu na hirurgiju, eventualno prirodne meleme neke..................

E ovo ti nije trebalo![]()
.
Racica sam, nisam u cvetu mladosti po JUS standardima (po mojim standardima sam zauvek u cvetu mladosti), nisam se udala, ocajna domacica sam uvek i bila (ako pricamo o kuvanju
), a kilazu nisam promenila od svoje 23. godine zivota (sada imam 33.). Dobre frajere necu da komentarisem (mozda je neki maloletnik zalutao na ovu temu
![]()
).
Невезано за астрологију и жене, ја иначе волим да мешам млеко и вино... зависно од односа количина добијем или љубичасто млеко (које је јам) или вино са слатким угрушцима.Ne znam racice su kao mleko
a Jarice kao vino
Ако је вода са водовода, пази на предиспозиције за камење у бубрезима.Potrudi se da popijes barem 2l vode dnevno (ne rekoh ti nista novo). Ne kosta nista, ne boli, a hidrira kozu bolje nego sve kreme ovog sveta. Osim toga, ti si rak i voda je tvoj najbolji prijatelj![]()

Mada sa Sa i Ur u 1polju,tako mi svejedno...loše izgledam od rođenja
Podznak Škorpija , Mars otišao u Jarca a Pluton u Škorpiji.

Sreca pa nemam sklonost ka mini suknjama inace bi bio grozomoran prizor![]()

Dobre sale nikada dostaeto ti si izuzetak, ali htedoh reci da ovi znakovi kako stare tako propadaju vise nego ostali znakovi. Ne znaci ni da ces se ti zapustiti kad se udas.
Salim se.
. Nadam se da si videla da sam i ja saljivo odgovorila
.
.
).Prijatno bi se iznenadila kada bi dozvolila sebi da otkrijes informaciju koliko ljudi voli da resava "tesku problematiku". Ceo zivot me je smarala fizika i mislila sam da nikome nije zanimljivo da bulji u te silne probleme i formule. A onda sam otkrila da postoje ljudi koji je prosto obozavaju
Pa sto da zavodim kad iovako nijedan nece da bude sa mnom kad sam teska?
Код мене. Треба да пробаш.QQ Miso pa gde se mesa vino i mleko.

). Капирам, умем и ја да кажем да је "нешто за џ" иако у `твари није, иако нисам још ишао дотле да кажем да баш ништа не кошта.Ти си умерена категорија и не варираш.
Pa sto da zavodim kad iovako nijedan nece da bude sa mnom kad sam teska?
Да ви`ш мене када сам фин, па они који би то да злоупотребе не могу да дођу себи када добију промотивну демонстрацију супертешке категорије. 
Probala bi ja, ali kada pomislim na moguce posledice i najverovatniji ishod te kombinacije, nesto izgubim voljuКод мене. Треба да пробаш.
За воду сам питао је л` са водовода јер си рекла да "не кошта ништа" (иако се и та плаћа). Капирам, умем и ја да кажем да је "нешто за џ" иако у `твари није, иако нисам још ишао дотле да кажем да баш ништа не кошта.