nesons
Iskusan
- Poruka
- 5.426
lillymoon:evo,meni jeste..................................
pa kako da ti ispravim ( to sto ti je krivo )

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
lillymoon:evo,meni jeste..................................

nisam napisala sta mi jenesons:pa kako da ti ispravim ( to sto ti je krivo )![]()
..............opet sanjas........pobrkao si me,meni nije tvrd,a ni mekan..........................nemam u posedstvu ono sto zelis
nesons:....sta te muci cakani ?....![]()
![]()

sto?bas bi vam lepo pristajali...........zadenuti u kosiHEMI 426:( moracemo da prekinemo sa ovim zajebancijama da nam se ne bi prikacili alexejevi nastrani drugari sa lj i s ) :wink:

HEMI 426:nista maco sto ti ne mozes da izlecis....![]()
![]()
( moracemo da prekinemo sa ovim zajebancijama da nam se ne bi prikacili alexejevi nastrani drugari sa lj i s ) :wink:

mada Neva vreba li vreba

A viris i ti tamo ipakHEMI 426:( moracemo da prekinemo sa ovim zajebancijama da nam se ne bi prikacili alexejevi nastrani drugari sa lj i s ) :wink:

HEMI 426:jadan covek, pored sakoa za vencanje treba da mu prodaju i pistolj sa jednim metkom ( ili nju ili sebe )![]()
![]()
![]()

Kad_LupimLupim:A viris i ti tamo ipak
Btw, kako ce da vas ochepi Peta kad provali kako ste zabagovali temu sa tri strane nepotrebnih postova. Ima da bude secha knezova...![]()
nesons:.....kupio sam pistolj,kupio sam pusku - jedno od ta dva ....bacicu u rekuu .....![]()
( ko bese ? obojeni program ? )
( lecenje reume i isijasa )
lillymoon:partibrejkeri
a nemoj ici x u 2,izgubices
nesons:Gde ste to ? U Igalu ?![]()
( lecenje reume i isijasa )
![]()