HEMI 426
Poznat
- Poruka
- 9.436
ja cu da se udam zbog para....****** qrva sam...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i jos jednom moramstorm cloud:Лепо ти рече Жак - нема између! Или ћу се удати заистински (из љубави) или нећу никако!
Конзервативно, него шта!
bravo!!!!!!!!!storm cloud:Лепо ти рече Жак - нема између! Или ћу се удати заистински (из љубави) или нећу никако!
Конзервативно, него шта!
sredili smo sve...........skupo smo te prodali.............u dobru kucu................love k'o pleve..................moraces da odradis par poslova,ali nije to nista strano za tebe................ponovi samo malo nemacki jezikHEMI 426:ja cu da se udam zbog para....****** qrva sam...
DOKONI UM:Ja se baš ističem u tome...
photka u profilu
lillymoon:sredili smo sve...........skupo smo te prodali.............u dobru kucu................love k'o pleve..................moraces da odradis par poslova,ali nije to nista strano za tebe................ponovi samo malo nemacki jezik![]()

Aleksej_BASO:KAo...
Znam i ja da radim u foto sopu!!!
Inace zeznuto je ako trazis posao pa su udata (za zenske) nece da te zaposle ako nemas bar petoro dece - garancija da neces vise ici na porodiljsko....
A sada otpustaju neudate.... :shock:
jacques:treba ti ipak malo vise od onga sto si naucio iz nemackih akcionih filmova![]()

storm cloud:Је л' то вас двојица заједно...? :shock:

HEMI 426:debeli pa ti mi dodjes kao idealan partner!!!
mek si, okrugao,sve bi za pare a gde god gurnem - udje!!!
![]()
![]()
![]()

sta ti kazes jacky?! ova dvojica su pukla...........................totalno
HEMI 426:debeli pa ti mi dodjes kao idealan partner!!!
mek si, okrugao,sve bi za pare a gde god gurnem - udje!!!
![]()
![]()
![]()

HEMI 426:nema veze, moj je tvrd!![]()
![]()
![]()

- krivo vam ?

evo,meni jeste..................................nesons:( sta je sa vama ostalima ?:shock:- krivo vam ?
)