baby jane
Buduća legenda
- Poruka
- 44.496
ebali vas izbori: )))
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Od ponuđenih, naravno.
Kako je svejedno koja će biti koalicija, ako već poštuješ koštunicu, onda vjerovatno pomišljaš o ideju sns, dss i dačić... samo ne znam da li bi tu koštunica želio da učestvuje
Bilo šta, samo skloniti dinkića i čedu iz vlade.
ebali vas izbori: )))

Па, динар је већ јутрос отишао на 119 у односу на еуро.
И не заборавите Прешевску долину и југ Србије, они су такође спремни за аншлус (да ли се тако беше звало припајање?).
И не заборавите Санџак.
И онда нам остаје ...
nije tako, dobro je sto dolazi do uskladjivanja sa eu koja jeste trenutno najjaci sused, dobro je sto se pristupa fondovima i sto postoji neka kooperacija. svakako je bolje nego '90. kada smo bili potpuno izolovani i a bombardovani krajem decenije. nije bas sve katastrofalno, samo nije dovoljno dobro, za sada.
a gde to?
nije mi jasno sta je cilj ovakvih neistina..![]()

jok ti ces da mi pricas, koji si za Sandzak cuo pre 20 godina na casu istorije... a upravo o tome i pricam, takvi "upuceni" kao sto si ti i raspiruju te price
U velikoj koaliciji bi 'krme' bilo izbjegnuto... ja bih rado tabakovićku vidjela na mjestu premijera, toma malo da smiri strasti i prestane da se trpa neprestano u prvi plan, a recimo boris da ostane predsjednik.Nema od te ljubavi nista....a o Tomi i krmetu mislim sve najgore, tako da mi se ne bi svidelo. Ostaje sve isto uglavnom sto se sastava tice, samo ce ljudima biti jos gore.![]()
Ajde sjasi....to nisam ja izmislio. A ti se informisi iskljucivo preko TV-a i ostalih rezimskih medija, u kojima se nerado spominju incidenti odande. Naravno, svakom iole normalno jasno zasto im to nije u interesu.
Turio ja vec...ali ne skodi opet.
a gde to?
nije mi jasno sta je cilj ovakvih neistina..![]()
A ja sam čuo od mog komšije Tomislava da je za to kriv onaj реdеr i izdajnik, sviznamokoji, zato što je dobio velike količine dolara od onih njegovih iz Vašingtona, pa ih razmenio u eure, što je izazvalo poremećaj na deviznom tržištu. A sad će amerikanci opet da nam uvedu sankcije ako naš ne pobedi, a kad se to desi, videćete kako će i iz Raške da nagrnu mudžahedini što se sada obučavaju u podzemnim kampovima za specijalni parapsihološki rat. To mi nije rek'o Tomislav, već moja tetka Dušanka iz Österreich, jer ona zna sve o tim žutaćima i sa kim šuruju, pošto sve vidi na televizoru.Извињавам се ако ширим дезинформације, колеге су ми рекле да су јутрос на ТВ-у виделе да је динар отишао на 119, нисам лично чула.![]()
U velikoj koaliciji bi 'krme' bilo izbjegnuto... ja bih rado tabakovićku vidjela na mjestu premijera, toma malo da smiri strasti i prestane da se trpa neprestano u prvi plan, a recimo boris da ostane predsjednik.
Narod ih je birao, isti program imaju, pa neka ih vidimo: )

A ja sam čuo od mog komšije Tomislava da je za to kriv onaj реdеr i izdajnik, sviznamokoji, zato što je dobio velike količine dolara od onih njegovih iz Vašingtona, pa ih razmenio u eure, što je izazvalo poremećaj na deviznom tržištu. A sad će amerikanci opet da nam uvedu sankcije ako naš ne pobedi, a kad se to desi, videćete kako će i iz Raške da nagrnu mudžahedini što se sada obučavaju u podzemnim kampovima za specijalni parapsihološki rat. To mi nije rek'o Tomislav, već moja tetka Dušanka iz Österreich, jer ona zna sve o tim žutaćima i sa kim šuruju, pošto sve vidi na televizoru.
Sad me izvinite, odoh do kafane da se dogovorim sa svojim kumašinom za koga ćemo i šta ako se desi najgore (a sigurno hoće).

a zamisli kako je tek na Jugu, gde je crna sirotinja...Tadićev DS pobedio u najsiromašnijim opštinama...baš logično

znas li ti uopste sta je Raska oblast? ona je samo deo Sandzaka, a u Raskoj oblasti 99% stanovnistva je srpske nacionalnosti... koji bi se otcepili zbog...
kad sernyas bar se potrudi da budes precizan... inace te tvoje sf price procita neki jos gluplji od tebe pa se to siri, siri, siri...U velikoj koaliciji bi 'krme' bilo izbjegnuto... ja bih rado tabakovićku vidjela na mjestu premijera, toma malo da smiri strasti i prestane da se trpa neprestano u prvi plan, a recimo boris da ostane predsjednik.
Narod ih je birao, isti program imaju, pa neka ih vidimo: )
pa nema sad sjasi, gde si ti cuo to za otcepljivanje Raske oblasti? na kojim medijima, mis'im da se i ja malo informisem i to?znas li ti uopste sta je Raska oblast? ona je samo deo Sandzaka, a u Raskoj oblasti 99% stanovnistva je srpske nacionalnosti... koji bi se otcepili zbog...
kad sernyas bar se potrudi da budes precizan... inace te tvoje sf price procita neki jos gluplji od tebe pa se to siri, siri, siri...

...svaka vam cast za postove!!!Већ сам се извинила у посту 519, али ево чиним то опет ако је неко протумачио као злонамерно ширење неистина.![]()