ZENEE I GLASANJE

Kurs evra se kod nas veštački određuje, to je valjda svima jasno, inače se ne bi znalo dva dana unapred koliki će kurs biti. Pa tako vlast kad dobije evre iz EU, obori dinar, da bi više profitirala kad isplaćuje plate i penzije.

Od ponuđenih, naravno.
Kako je svejedno koja će biti koalicija, ako već poštuješ koštunicu, onda vjerovatno pomišljaš o ideju sns, dss i dačić... samo ne znam da li bi tu koštunica želio da učestvuje
Bilo šta, samo skloniti dinkića i čedu iz vlade.

Nema od te ljubavi nista....a o Tomi i krmetu mislim sve najgore, tako da mi se ne bi svidelo. Ostaje sve isto uglavnom sto se sastava tice, samo ce ljudima biti jos gore. ;)

Ajde nabroj nesto sto je normalno...namucices se mnogo vise. ;)

nije tako, dobro je sto dolazi do uskladjivanja sa eu koja jeste trenutno najjaci sused, dobro je sto se pristupa fondovima i sto postoji neka kooperacija. svakako je bolje nego '90. kada smo bili potpuno izolovani i a bombardovani krajem decenije. nije bas sve katastrofalno, samo nije dovoljno dobro, za sada.

Па, динар је већ јутрос отишао на 119 у односу на еуро.
И не заборавите Прешевску долину и југ Србије, они су такође спремни за аншлус (да ли се тако беше звало припајање?).
И не заборавите Санџак.
И онда нам остаје ...

a gde to?
nije mi jasno sta je cilj ovakvih neistina..:roll:

nije tako, dobro je sto dolazi do uskladjivanja sa eu koja jeste trenutno najjaci sused, dobro je sto se pristupa fondovima i sto postoji neka kooperacija. svakako je bolje nego '90. kada smo bili potpuno izolovani i a bombardovani krajem decenije. nije bas sve katastrofalno, samo nije dovoljno dobro, za sada.

To uskladjivanje se sa srpske strane velica...cinjenica je da skoro nema nista od famozne EU. Pa koliko puta su samo pomerili onaj rok za usvajanja statusa kandidata? I koliko su novih zahteva izmisljali? A i taj status nista ne znaci. Elem, Uniji je mnogo bitnija npr. Turska (iako su mnogi gradjani EU protiv te ideje) kao strateski partner oko kojeg su se i ameri poceli muvati sa svojim vojnim bazama odavno. Veliki su tu interesi u igri. Srbija je mali igrac, samo sto mi mislimo da smo ne znam ni ja ko.

Da nije ni priblizno dovoljno uradjeno, to se slazem.

Poslednja izmena:
jok ti ces da mi pricas, koji si za Sandzak cuo pre 20 godina na casu istorije... a upravo o tome i pricam, takvi "upuceni" kao sto si ti i raspiruju te price

Ajde sjasi....to nisam ja izmislio. A ti se informisi iskljucivo preko TV-a i ostalih rezimskih medija, u kojima se nerado spominju incidenti odande. Naravno, svakom iole normalno jasno zasto im to nije u interesu.

Turio ja vec...ali ne skodi opet.

Nema od te ljubavi nista....a o Tomi i krmetu mislim sve najgore, tako da mi se ne bi svidelo. Ostaje sve isto uglavnom sto se sastava tice, samo ce ljudima biti jos gore. ;)
U velikoj koaliciji bi 'krme' bilo izbjegnuto... ja bih rado tabakovićku vidjela na mjestu premijera, toma malo da smiri strasti i prestane da se trpa neprestano u prvi plan, a recimo boris da ostane predsjednik.
Narod ih je birao, isti program imaju, pa neka ih vidimo: )

Ajde sjasi....to nisam ja izmislio. A ti se informisi iskljucivo preko TV-a i ostalih rezimskih medija, u kojima se nerado spominju incidenti odande. Naravno, svakom iole normalno jasno zasto im to nije u interesu.

Turio ja vec...ali ne skodi opet.

a zamisli kako je tek na Jugu, gde je crna sirotinja...Tadićev DS pobedio u najsiromašnijim opštinama...baš logično

Извињавам се ако ширим дезинформације, колеге су ми рекле да су јутрос на ТВ-у виделе да је динар отишао на 119, нисам лично чула.:)
A ja sam čuo od mog komšije Tomislava da je za to kriv onaj реdеr i izdajnik, sviznamokoji, zato što je dobio velike količine dolara od onih njegovih iz Vašingtona, pa ih razmenio u eure, što je izazvalo poremećaj na deviznom tržištu. A sad će amerikanci opet da nam uvedu sankcije ako naš ne pobedi, a kad se to desi, videćete kako će i iz Raške da nagrnu mudžahedini što se sada obučavaju u podzemnim kampovima za specijalni parapsihološki rat. To mi nije rek'o Tomislav, već moja tetka Dušanka iz Österreich, jer ona zna sve o tim žutaćima i sa kim šuruju, pošto sve vidi na televizoru.
Sad me izvinite, odoh do kafane da se dogovorim sa svojim kumašinom za koga ćemo i šta ako se desi najgore (a sigurno hoće).

A ja sam čuo od mog komšije Tomislava da je za to kriv onaj реdеr i izdajnik, sviznamokoji, zato što je dobio velike količine dolara od onih njegovih iz Vašingtona, pa ih razmenio u eure, što je izazvalo poremećaj na deviznom tržištu. A sad će amerikanci opet da nam uvedu sankcije ako naš ne pobedi, a kad se to desi, videćete kako će i iz Raške da nagrnu mudžahedini što se sada obučavaju u podzemnim kampovima za specijalni parapsihološki rat. To mi nije rek'o Tomislav, već moja tetka Dušanka iz Österreich, jer ona zna sve o tim žutaćima i sa kim šuruju, pošto sve vidi na televizoru.
Sad me izvinite, odoh do kafane da se dogovorim sa svojim kumašinom za koga ćemo i šta ako se desi najgore (a sigurno hoće).

:lol:

a zamisli kako je tek na Jugu, gde je crna sirotinja...Tadićev DS pobedio u najsiromašnijim opštinama...baš logično

To mi je smesno i smesni su mi podaci da je krme uzelo 20% na Kosmetu. Bas su tamo glasali za njega i njegovu policiju koja tuce ljude, kako da ne... Rekoh vec, u najvecim banana-republikama su regularniji izbori nego u Srbiji gde se glas kupuje za 2000 tj 1000 dinara (na snizenju, povoljno). :lol:

pa nema sad sjasi, gde si ti cuo to za otcepljivanje Raske oblasti? na kojim medijima, mis'im da se i ja malo informisem i to? :lol: znas li ti uopste sta je Raska oblast? ona je samo deo Sandzaka, a u Raskoj oblasti 99% stanovnistva je srpske nacionalnosti... koji bi se otcepili zbog... :lol: kad sernyas bar se potrudi da budes precizan... inace te tvoje sf price procita neki jos gluplji od tebe pa se to siri, siri, siri...

U velikoj koaliciji bi 'krme' bilo izbjegnuto... ja bih rado tabakovićku vidjela na mjestu premijera, toma malo da smiri strasti i prestane da se trpa neprestano u prvi plan, a recimo boris da ostane predsjednik.
Narod ih je birao, isti program imaju, pa neka ih vidimo: )

ocito da ne vidis razliku. jedni su imali i danas imaju program, dok ga drugi nisu imali a sad imaju prepisan program. zato i ne treba da budu u buducoj vladi!

pa nema sad sjasi, gde si ti cuo to za otcepljivanje Raske oblasti? na kojim medijima, mis'im da se i ja malo informisem i to? :lol: znas li ti uopste sta je Raska oblast? ona je samo deo Sandzaka, a u Raskoj oblasti 99% stanovnistva je srpske nacionalnosti... koji bi se otcepili zbog... :lol: kad sernyas bar se potrudi da budes precizan... inace te tvoje sf price procita neki jos gluplji od tebe pa se to siri, siri, siri...

U "trecem oku". :lol:

Већ сам се извинила у посту 519, али ево чиним то опет ако је неко протумачио као злонамерно ширење неистина.:(

vidis selektivan vid i sluh i sirenje neistinitih traceva mogu da upropaste jednu zemlju..
da su nas amerikanci sjebali, sjebali su nas..
a onda daj da se mi dokusurimo sami..
neki iz udobne fotelje vec vide raspad ovo malo zemlje sto je ostalo..i nista ne bi uradili da pomognu, ali ce rado po ovome sto je opstalo da zgaze..
meni su to sitne duse..

a ti mi sama kazi kako da nazovem one koji 111,9 vide kao 119.
ja ih ne bi nazvala slabovidima.
pre bi ih nazvala provokatorima.
samo nam jos oni fale.

Back