ZENEE I GLASANJE

naterasi

Buduća legenda
Poruka
28.796
drage zene da li su vam muskarci otvorili oci sto se glasanja tice da li su vas posavetovali s obzirom da znamo da se maleni broj zenaa razume u politiku i veoma je bitno da izbegnemo ono glasanje zbog izgleda pa npr da glasate ponovo za tadica zatto sto je kao lep...
zene cime se vodite ona ovim izborima?
posavetujte se...

Nemam nameru da glasam. Mucno mi je i sto sam prinudjena da gledam ovu kampanju, a kamo li da ucestvujem
Kazes: zene se ne razumeju u politiku pa biraju po lepoti, a muskarci se razumeju, pa treba da nas posavetuju? Nasmeja me u ove sitne sate, hvala ti:lol:

drage zene da li su vam muskarci otvorili oci sto se glasanja tice da li su vas posavetovali s obzirom da znamo da se maleni broj zenaa razume u politiku i veoma je bitno da izbegnemo ono glasanje zbog izgleda pa npr da glasate ponovo za tadica zatto sto je kao lep...
posavetujte se...

Мора да се шалиш?
Жене се не разумеју у политику? Жене више нису глупе, неписмене, неосвешћене. А за кога ћу да гласам, не саветујем се ни са ким, нити јавно говорим о томе.
Искрено, не бих дозволила некоме да ми говори за кога да гласам.
То је свачије лично право.
А што се тиче особа које гласају за изглед, свака им част. Боље и не заслужују.

ja moram da priznam da ni najmanje ne pratim politiku
ne zelim da sebi trujem zivot.
ali izaci cu najverovatnije na glasanje i raspitala sam se kod tate u ciji sud imam veliko poverenje i cije stavove razumem i volim, za koga da glasam.
on mi je rekao da mojim neglasanjem,glasovi mogu da odu za osobu koja nije dobra za predsednika.
pa ako sam osramotila zenski rod,izvinjavam se

ali izaci cu najverovatnije na glasanje i raspitala sam se kod tate u ciji sud imam veliko poverenje i cije stavove razumem i volim, za koga da glasam.
on mi je rekao da mojim neglasanjem,glasovi mogu da odu za osobu koja nije dobra za predsednika.

Благо теби ако ниси принуђена да пратиш политику, то значи да те директно не дотиче.
Добро је да си се посаветовала са неким у кога имаш поверења, али то не мора обавезно да буде мушкарац, како је речено у уводном посту.

Благо теби ако ниси принуђена да пратиш политику, то значи да те директно не дотиче.
Добро је да си се посаветовала са неким у кога имаш поверења, али то не мора обавезно да буде мушкарац, како је речено у уводном посту.
naravno da ne mora,ali sa zenama pricam neke druge teme
istina je da je tema otvorena da bi se ponizila i degradirala zena
recimo mogla bih ja da otvorim temu:
muskarci ,koju vrstu vibratora koristite da zadovoljite zenu,jer niste to u stanju zbog malog miska?

posavetujte se...

Kad bih glasala po lepoti, nijedan politicar ne bi imao moj glas....
Sreca, pa glasam razumom.
Odavno imam svoje politicko opredeljenje .
Tako da znam za koga glasam i znam zbog cega.

Kad bih glasala po lepoti, nijedan politicar ne bi imao moj glas....
Sreca, pa glasam razumom.
Odavno imam svoje politicko opredeljenje .
Tako da znam za koga glasam i znam zbog cega.

Ne zanima me za koga, ali da li stvarno mislis da znas zbog cega i da li stvarno verujes da igra ulogu ko je u Vladi? Praksa tj. realno stanje pokazuje da nema nikakve veze ko krade i obmanjuje narod. Svi su isti. Ali svakako treba izaci na izbore i ponistiti svoj listic (da vas glas ne pripisu sebi oni kojima se to moze...a radi se to, cisto da znate). ;)

Ne zanima me za koga, ali da li stvarno mislis da znas zbog cega i da li stvarno verujes da igra ulogu ko je u Vladi? Praksa tj. realno stanje pokazuje da nema nikakve veze ko krade i obmanjuje narod. Svi su isti. Ali svakako treba izaci na izbore i ponistiti svoj listic (da vas glas ne pripisu sebi oni kojima se to moze...a radi se to, cisto da znate). ;)

Znas, jos uvek nisam tip osobe koju ako neko povredi , vise ne veruje ljudima...
Ne mogu da budem indifirentna, radi se o buducnosti moje dece.

Znas, jos uvek nisam tip osobe koju ako neko povredi , vise ne veruje ljudima...
Ne mogu da budem indifirentna, radi se o buducnosti moje dece.

Pa bas zato ovo nema veze sa pametnim rezonovanjem (pogotovo jer pretpostavljam da i sama znas ko sve ordinira na srpskoj politickoj sceni, kakvi su to ljigavci i lopovi, kojima je samo fotelja cilj). Mene niko od politicara nije povredio i zivim u zemlji koja vazi za uredjenu itd. I ipak sam veoma brzo, sa 20 i nekom godinom, shvatio sta je politika i ko se njom bavi. I shvatio sam da svoje ideale (ili ubedjenja) mogu da sacuvam za sebe, i da ih nijedna politicka stranka nece zastupati, pa samim tim nema smisla da im dajem svoj glas i da sam sebe obmanjujem da cu time nesto uraditi i promeniti. ;)

Uopste, zasto bi iko bio toliko naivan i oslanjao se na lopove? Valjda treba pre svega sami da se borimo za svoj bolji zivot....nece nikom nista pasti sa neba, a jos manja verovatnoca od toga da ce ti nesto pasti sa neba je to da ce ti bilo koji politicar popraviti zivot. ;)

p.s.: to sto ne pripadam nikakvoj stranci i to sto nikom ne dajem glas, apsolutno ne znaci da nemam misljenje sto se politickih tema tice.

Smoki...to je tvoje pravo i OBAVEZA.
MORAS da glasas...da bi zastitila i obezbjedila bolji zivot sebi i svojoj djeci.

naravno da ne mora,ali sa zenama pricam neke druge teme
istina je da je tema otvorena da bi se ponizila i degradirala zena
recimo mogla bih ja da otvorim temu:
muskarci ,koju vrstu vibratora koristite da zadovoljite zenu,jer niste to u stanju zbog malog miska?

...ti koji PONIZAVAJU I DEGRADIRAJU zene nemaju pojma da tim to takodje cine svojim sestrama i MAJKAMA (: ...
To su jadni umovi, smoki...:cvet: ...

posavetujte se...

:cepanje: ...tja...danas, gdje MERKELOVA diriguje svijetom...muskarci nasli da otvaraju oci :rotf: ...ni tebi nije lako :cepanje: ...

sine, imash 100 godina i raspitujesh se kod tate :)))))

Ma jeste...kako da nije...diriguje sa onim kepecom Evropu (mada, i tu je mnogi ne slusaju). I to malo sto diriguje, diriguje onako kako joj prekookeanski crnja naredi. :lol: :hahaha:

...od tog crnca vise nista ne ovisi...on ne moze rijesiti zakon o porezu a kamoli sta drugo, a sto se Merkelove tice...vidjeli smo jako dobro koliko je NEJAKA u slucaju Grcke, Spanije, Portugala i Italije :mrgreen: ...
...nema brale...svi skakucu kako ona kaze :mrgreen: ...

Vidi se da nisi bas nesto upucen ko kome diriguje i od koga sta zavisi. Smesna EU ne sme da prdne, a po njoj k*njaju svi redom...i Ameri i Rusi i Kinezi itd. Dok se smiluju da prime Srbiju, nece te unije vise ni biti... :rotf: ;)

Vidi se da nisi bas nesto upucen ko kome diriguje i od koga sta zavisi. Smesna EU ne sme da prdne, a po njoj k*njaju svi redom...i Ameri i Rusi i Kinezi itd. Dok se smiluju da prime Srbiju, nece te unije vise ni biti... :rotf: ;)

...nema sta...prava osoba koja ima pravo to da kaze :mrgreen: ...
Pogledaj malo oko sebe...procitaj par SRTUCNIH magazina ove prirode: http://www.bilanz.ch/...pa da onda pricamo na noviu (: ...

Ebo Uniju...ja sam uvjek govorio da je mi ne trebamo...ali kad MI po prirodi trebamo VODICA...do nas je, ne do toga sto bez EU nije moguc prosperitet (: ...

posavetujte se...

Ufffffffff daj da vidim tog sto se rodio da mi otvara oci za bilo sta a za politiku posebno:lol:. Kakvo crno savetovanje, ne bih usla u tako nesto da sam na njegovom mestu, iako sam u vezi sa covekom jakog politickog stava, koji je pri tom razlicit od mog, rekla bih da u raspravi on popusta meni, retko krenem al' za stop ne znam.

Cime se rukovodim? Rukovodim se buntom, sto bi kazao cuveni Hasel. Ne dam vise da me ucenjuju, plase nekakvih kataklizmama, padom u ambis siromastva i napadom vanzemaljaca, ne dam da mi drzavu vode gori od proseka, slabije obrazovani od proseka, vece mutljavine i jadniji mafijasi od proseka. Bar da su iznad proseka pa da im skinem kapu, ovako mi vredjaju inteligenciju. Izjasnjavam se kao socijal demokrata ne samo po politickom vec i po zivotnom opredeljenju, tacnije neki liberalni levicar nikako autoritativni, i nikada necu glasati za desnicu, taman posla za radikalnu. Medjutim, kako su demokrate sve osim demokrata u teoriji nece dobiti moj glas sve dok ne maknu stare njuske na koje imam stomacnu intoleranciju. Sto bi moja drugarica skoro kazala, hvalicemo se za tri'es godina kako nismo bile clanovi partije. Ne dam da me ucenjuju sa par hiljada dinara, oni meni posao od 30 hiljada a ja njima mandat kojim maznjavaju po 30 miliona. Apstinencija je politicki stav koji glasi - isti ste i odvratni ste, mafijasi, hohstapleri, mutivode i licemeri, dok se ne pomerite necu da vam dam dopust svojim glasom da radite po volji. Biracko mesto moze da me vidi kada se pojavi covek koji nije profesionalni nacionalista po vokaciji niti profesionalni Evropejac po vokaciji, do tada sikter u rupe iz kojih ste se izmigoljili pre 15 godina i k'o kupusari obavljali metamorfoze po potrebi.

Back