drage zene da li su vam muskarci otvorili oci sto se glasanja tice da li su vas posavetovali s obzirom da znamo da se maleni broj zenaa razume u politiku i veoma je bitno da izbegnemo ono glasanje zbog izgleda pa npr da glasate ponovo za tadica zatto sto je kao lep...
zene cime se vodite ona ovim izborima?
posavetujte se...
Ufffffffff daj da vidim tog sto se rodio da mi otvara oci za bilo sta a za politiku posebno

. Kakvo crno savetovanje, ne bih usla u tako nesto da sam na njegovom mestu, iako sam u vezi sa covekom jakog politickog stava, koji je pri tom razlicit od mog, rekla bih da u raspravi on popusta meni, retko krenem al' za stop ne znam.
Cime se rukovodim? Rukovodim se buntom, sto bi kazao cuveni Hasel. Ne dam vise da me ucenjuju, plase nekakvih kataklizmama, padom u ambis siromastva i napadom vanzemaljaca, ne dam da mi drzavu vode gori od proseka, slabije obrazovani od proseka, vece mutljavine i jadniji mafijasi od proseka. Bar da su iznad proseka pa da im skinem kapu, ovako mi vredjaju inteligenciju. Izjasnjavam se kao socijal demokrata ne samo po politickom vec i po zivotnom opredeljenju, tacnije neki liberalni levicar nikako autoritativni, i nikada necu glasati za desnicu, taman posla za radikalnu. Medjutim, kako su demokrate sve osim demokrata u teoriji nece dobiti moj glas sve dok ne maknu stare njuske na koje imam stomacnu intoleranciju. Sto bi moja drugarica skoro kazala, hvalicemo se za tri'es godina kako nismo bile clanovi partije. Ne dam da me ucenjuju sa par hiljada dinara, oni meni posao od 30 hiljada a ja njima mandat kojim maznjavaju po 30 miliona. Apstinencija je politicki stav koji glasi - isti ste i odvratni ste, mafijasi, hohstapleri, mutivode i licemeri, dok se ne pomerite necu da vam dam dopust svojim glasom da radite po volji. Biracko mesto moze da me vidi kada se pojavi covek koji nije profesionalni nacionalista po vokaciji niti profesionalni Evropejac po vokaciji, do tada sikter u rupe iz kojih ste se izmigoljili pre 15 godina i k'o kupusari obavljali metamorfoze po potrebi.