LysergicAcid
Poznat
- Poruka
- 9.150
Zelim da budem malji deca.....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
....sta zelite...da bi bile sretne...
Da li ikada mozete da budete sasvim zadovoljne...![]()
ops:....sta zelite...da bi bile sretne...
pravi si emo boySha me boli kita shta zele.
Kad ce mene neko da pita shta ja zelim,a ja samo da ladim jaja i kukam kako sam neshvatjen.

....sta zelite...da bi bile sretne...
ha,ha..zanimljivo receno..ima tu i istine!!Sha me boli kita shta zele.
Kad ce mene neko da pita shta ja zelim,a ja samo da ladim jaja i kukam kako sam neshvatjen.
a ti si se bas resio da usrecis neku al ne znas kako, jel da![]()
ops:
Kako da ne,..i te kako,...samo sto je vama muskarcima jako tesko udovoljiti, stalno vam nesto smeta,...
Sha me boli kita shta zele.

Prijatej te voli na hiljadu nacina!
Koliko je to tacno?![]()

? mislim jl glooooomish da si prochitala neku knjigu i to.samo pozuri treba do grada da idem : roll: a ne ide mise ...Eto, misterija je resena. Samo je to potrebno ispuniti da bi zena bila srecna... s te strane.'Žena želi da je jedan muškarac voli na hiljadu načina' - reče mi juče moj prijatelj.
Apsolutno tačno.![]()

Eto, misterija je resena. Samo je to potrebno ispuniti da bi zena bila srecna... s te strane.
... I jos sijaset slicnih zelja sa hiljadu varijanti.
Nadasve skromno.
Samo treba oslusnuti zensko srce.
Nedovoljno je voleti onako priprosto, kao sto to muskarci obicno cine, na jedan nacin. Kao, volim te - a ne znam da objasnim ni zasto, ni kako; cak ne znam to ni da pokazem na nacin koji bi te ushitio.
Zato one tvoje drugarice i varaju. Jer ih svaki put iznova vole; hiljadu muskarca, na hiljadu nacina.
Eto resenja jos jedne misterije.
Kako to gorko zvuči, Julian.:-|
Misterija je samo do pola rešena: da bi bila sasvim odgonetnuta, potrebno je da žena uzvrati ljubavlju na hiljadu načina prema jednom muškarcu - da ga voli istovremeno i kao prijatelja, i brata, muža, ljubavnika, dete...
Srce nije prevrtljivo kad je sito, Julian. I ne traži mnogo, nego samo da bude oslušnuto. Ne traži objašnjenja, niti dokaze... samo toplinu i razumevanje.