Zene....

Retko kada da je covek u potpunosti srecan...!!Skoro je nemoguce..!!To je,nazalost sustina ljudske duse,da uvek stremi ka "visem"!!Sreca je uvek kratkorocnija od boli..uvek!!Sve je to relacija sretan~nesretan...!!!VIVA ZIVOT!!!

a ja zelim da znam istinu - ne kako izgleda ni status,vec stil pisanja (interesovanja ))to je toliko malo sto trazim a tesko se kaze iz nekih bitnih /nebitnih ...:rolleyes: sigurica kao kvota 1.25 ...kamo srecje da je 7+ pa kv 30.00

'Žena želi da je jedan muškarac voli na hiljadu načina' - reče mi juče moj prijatelj.
Apsolutno tačno.:)
Eto, misterija je resena. Samo je to potrebno ispuniti da bi zena bila srecna... s te strane.
... I jos sijaset slicnih zelja sa hiljadu varijanti.
Nadasve skromno.
Samo treba oslusnuti zensko srce.

Nedovoljno je voleti onako priprosto, kao sto to muskarci obicno cine, na jedan nacin. Kao, volim te - a ne znam da objasnim ni zasto, ni kako; cak ne znam to ni da pokazem na nacin koji bi te ushitio.
Zato one tvoje drugarice i varaju. Jer ih svaki put iznova vole; hiljadu muskarca, na hiljadu nacina.
Eto resenja jos jedne misterije.

Eto, misterija je resena. Samo je to potrebno ispuniti da bi zena bila srecna... s te strane.
... I jos sijaset slicnih zelja sa hiljadu varijanti.
Nadasve skromno.
Samo treba oslusnuti zensko srce.

Nedovoljno je voleti onako priprosto, kao sto to muskarci obicno cine, na jedan nacin. Kao, volim te - a ne znam da objasnim ni zasto, ni kako; cak ne znam to ni da pokazem na nacin koji bi te ushitio.
Zato one tvoje drugarice i varaju. Jer ih svaki put iznova vole; hiljadu muskarca, na hiljadu nacina.
Eto resenja jos jedne misterije.

Kako to gorko zvuči, Julian.:-|
Misterija je samo do pola rešena: da bi bila sasvim odgonetnuta, potrebno je da žena uzvrati ljubavlju na hiljadu načina prema jednom muškarcu - da ga voli istovremeno i kao prijatelja, i brata, muža, ljubavnika, dete...
Srce nije prevrtljivo kad je sito, Julian. I ne traži mnogo, nego samo da bude oslušnuto. Ne traži objašnjenja, niti dokaze... samo toplinu i razumevanje.

Kako to gorko zvuči, Julian.:-|
Misterija je samo do pola rešena: da bi bila sasvim odgonetnuta, potrebno je da žena uzvrati ljubavlju na hiljadu načina prema jednom muškarcu - da ga voli istovremeno i kao prijatelja, i brata, muža, ljubavnika, dete...
Srce nije prevrtljivo kad je sito, Julian. I ne traži mnogo, nego samo da bude oslušnuto. Ne traži objašnjenja, niti dokaze... samo toplinu i razumevanje.

Iskusna zena mudro zbori...:D

Back