- Poruka
- 4.865
jel to da bi dosle do potencijalnog jebaca , da ne uvrijedite covjeka , iz kurtuazije ili zasto ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jel to da bi dosle do potencijalnog jebaca , da ne uvrijedite covjeka , iz kurtuazije ili zasto ?
imam jos jednu simpa pricu kad smo vec tu
>upoznam jednu relativno ok devojku
>deluje ok
>smuvamo se
>razmenimo brojeve
>izadjemo na sastanak
>ona spomene da ima decka
>"i nisi nasla shodno to da mi kazes ranije"
>"u otvorenoj smo vezi"
>okrenem se i odem kuci
>ona mi posalje poruku "sto si ljut"
:/
ako i dam broj dam onaj pripejd, na kom nikada nemam kredit ili imam nesto malo. ovaj postpejd imaju oni koji treba da ga imaju.
imam jos jednu simpa pricu kad smo vec tu
>upoznam jednu relativno ok devojku
>deluje ok
>smuvamo se
>razmenimo brojeve
>izadjemo na sastanak
>ona spomene da ima decka
>"i nisi nasla shodno to da mi kazes ranije"
>"u otvorenoj smo vezi"
>okrenem se i odem kuci
>ona mi posalje poruku "sto si ljut"
:/
taj pripejd uvek mogu i da iskljucim na neko vreme.![]()
Aha Zloki, znaci ima vise tih potencijalnih.![]()
Iskusno, iskusno.
![]()
hahahimam jedan mobilni koji je uvek ugasen i taj broj im dajem
Posle samo pokupim brojeve![]()
Pa devojka je htela i s tobom da bude u otvorenoj vezi...
Ako vam je to prvi put da ste izašli, a pre toga se pripiti smuvali, ne vidim ni kad je mogla da ti kaže ranije.
Braco druze, kazi toj curici da je chika Dacha pozdravio njenu mamu i pitaj je da mi nekako posalje mamin broj fona.![]()
![]()
meni situacija ispala slucajno sa karticama. al' ukljucim ga, jer taj ko trazi fon obicno voli da poslje poruku da proveri dal je pravi fon i srecni kada poruka stigne. i posle samo cap, ugasena kartica.![]()
hahahimam jedan mobilni koji je uvek ugasen i taj broj im dajem
Posle samo pokupim brojeve![]()
Imam nekoliko pripejd kartica, tri su uvek aktivne, ali nijednu ne koristim u svalerske svrhe, jako retko ih dopunjavam kad sam u nejebicarskoj penziji, komsinica iz trafike po tome najbolje zna da se nisam ushemio, da sam singl igrac, ali kad zaredjam sa dopunama krece zezanje, zapamti moje brojeve i ubija me u pojam.ja sma pre stalno koristila pripejd i onda kupim fon za dinar, koji ce me vise izadje nego da sam kupila fon u kesu i posebno paket, jer se prethodni rasturio, i od tada imam postpejd. a ovu pripejd karticu cuvam, jer sam nju kupila na trafici, anonimno naravno.
Objasnio bi ja to njoj nasamo moj Braco, samo kad bi je upoznao.Vise me je pogodio iznenadni kraj mog detinjstva i srece u tom trenutku od cinjenice da je ona htela otvorenu vezu.
Nisam joj ni mogao objasniti zasto sam ljut, jer nisam ni bio ljut
Zasto bi hteo da upoznas nekoga ko ima takvu cerku?..
taj pripejd uvek mogu i da iskljucim na neko vreme.![]()