Žene vs muškarci

Poruka
22.458
Šta sam još naučio na Krstarici?
Pa npr da žene u kasnim dvadesetim, tridesetim i + godinama same, bez funkcionalne veze i dece, najbolje poznaju muskarce i psihologiju veze. To je zato što pored interneta i časopisa iskustvo nije potrebno:malav:
Zapravo, zašto žene beže od iskustva, zar su im emocija doista toliko krhkije, da se posle kraha ne mogu sastaviti sa glavom i krenuti dalje?
Znači, nikakve lovačke priče me ne interesuju, nego da li ste problem iskustva doneli iz porodice, drustva, nametnute moralnosti u kojoj je veza za vezom greh i sl.

Pa npr da žene u kasnim dvadesetim, tridesetim i + godinama same, bez funkcionalne veze i dece, najbolje poznaju muskarce i psihologiju veze. To je zato što pored interneta i časopisa iskustvo nije potrebno:malav:
Zapravo, zašto žene beže od iskustva, zar su im emocija doista toliko krhkije, da se posle kraha ne mogu sastaviti sa glavom i krenuti dalje?
Znači, nikakve lovačke priče me ne interesuju, nego da li ste problem iskustva doneli iz porodice, drustva, nametnute moralnosti u kojoj je veza za vezom greh i sl.

Ja sam sama sebi odredila moralne vrednosti, prioritete i nametnula obrazac ponasanja i kriterijum.

Nemam problem iskustva, i ne mislim da sve žene beže od iskustva, ne znam odakle ti to?
Samo sam na forumu srela žene koje su se udale za svog prvog ili drugog ljubavnika...

Možda žene prosto ne osećaju potrebu da se hvališu kao (neki) muškarci?

Neam pojma, ja sam odrastala na Henriju Mileru i dekadentnim evropskim i američkim filmovima...
pa sam oduvek smatrala da je iskustvo pozitivna stvar... a da emocionalni ceh - eventualni! - mora da se plati... ako želiš da porasteš
Ko ne riskira ne profitira, tako nekako.

Nemam problem iskustva, i ne mislim da sve žene beže od iskustva, ne znam odakle ti to?
Samo sam na forumu srela žene koju su se udale za svog prvog ili drugog ljubavnika...
Možda žene prosto ne osežaju potrebu da se hvališu, kao muškarci?
Neam pojma, ja sam odrastala na Henriju Mileru i dekadentnim evropskim i američkim filmovima...
pa sam oduvek smatrala da je iskustvo pozitivna stvar... a da emocionalni ceh - eventualni! - mora da se plati.

Žene s decom ili porodicom su nešto drugo, nego generalno čitam ove devojke i žene ovde i mnoge se upuste u teške dubioze glede te psihologije, a često ponove da su same itd

Žene s decom ili porodicom su nešto drugo, nego generalno čitam ove devojke i žene ovde i mnoge se upuste u teške dubioze glede te psihologije, a često ponove da su same itd
Pa mediji

- - - - - - - - - -

Čile, onaj smajli iza interneta i časopisa je sarkastican :)

- - - - - - - - - -

Pa makar jedna da se javi :malav:
Ako ne, mi ćemo držati čas :lol:

Nisam skontala :malav:

Dragi Ešu, msm da fonjaš...Ali, onako na tvoj način zanimljivo :lol:
Čak i na forumu između redova iole prosečno inteligentna osoba može da zaključi o čemu se u postovima radi.
Žene u bilo kojim godinama i sa bilo kakvim statusom(društevnim, bračnim) uglavnom imaju potrebu da veličaju sopstveni pravac. To važi i za muškarce, čak msm da ovde ima više tetkica muškog pola koje nikad neće roditi& skuvati ručak, ali zato znaju citate Biblije, zilotske priče o istini života, ili pak matore momke koje besan džukac nema za šta da ujede-ali oni znaju šta su porodične vrednosti, deca, žene...I nepogrešivo tronjaju o sponzorušama, valjda zato što onanišu na Soraje, a nemaju kintu da plate sve to što pljuju.

Ako ne, mi ćemo držati čas :lol:

:lol:

- - - - - - - - - -

To važi i za muškarce, čak msm da ovde ima više tetkica muškog pola koje nikad neće roditi& skuvati ručak, ali zato znaju citate Biblije, zilotske priče o istini života, ili pak matore momke koje besan džukac nema za šta da ujede-ali oni znaju šta su porodične vrednosti, deca, žene...I nepogrešivo tronjaju o sponzorušama, valjda zato što onanišu na Soraje, a nemaju kintu da plate sve to što pljuju.

Hihihihi :malav:

Dragi Ešu, msm da fonjaš...Ali, onako na tvoj način zanimljivo :lol:
Čak i na forumu između redova iole prosečno inteligentna osoba može da zaključi o čemu se u postovima radi.
Žene u bilo kojim godinama i sa bilo kakvim statusom(društevnim, bračnim) uglavnom imaju potrebu da veličaju sopstveni pravac. To važi i za muškarce, čak msm da ovde ima više tetkica muškog pola koje nikad neće roditi& skuvati ručak, ali zato znaju citate Biblije, zilotske priče o istini života, ili pak matore momke koje besan džukac nema za šta da ujede-ali oni znaju šta su porodične vrednosti, deca, žene...I nepogrešivo tronjaju o sponzorušama, valjda zato što onanišu na Soraje, a nemaju kintu da plate sve to što pljuju.

Pa dobro, el ti razumeš vs u naslovu, ono Alien versus Predator:malav:, tvoje je mišljenje je dobrodošlo i apsolutno ga podrzavam, i njih je kao u priči :cmok:

Pa dobro, el ti razumeš vs u naslovu, ono Alien versus Predator:malav:, tvoje je mišljenje je dobrodošlo i apsolutno ga podrzavam, i njih je kao u priči :cmok:

Ma sve razume, a naročito da žene koje ne rade zastupaju prava žena i 21.vek:rotf:
Msm, ne zato što su dobile otkaz, nego zato što je to njihv izbor.
Uplašim se svaki put kada me zastupaju žene koje dobijaju penjezi od muža za higijenske uloške ili kafu s drugaricom. To mi je isto kada mi ziloti prosipaju sopstvene fore o Bogu. :rotf:

Da. To mi je bio primarni plan.

Iako znam da si rospija - to ne dolazi u obzir, ja sam oženjen i smeran:malav:

- - - - - - - - - -

Ma sve razume, a naročito da žene koje ne rade zastupaju prava žena i 21.vek:rotf:
Msm, ne zato što su dobile otkaz, nego zato što je to njihv izbor.
Uplašim se svaki put kada me zastupaju žene koje dobijaju penjezi od muža za higijenske uloške ili kafu s drugaricom. To mi je isto kada mi ziloti prosipaju sopstvene fore o Bogu. :rotf:

:malav: E to
Al bez šale, ovo tvoje navedeno se dešava, sa nesagledivim posledicama

Ovde se svako upusta i pravi pametan nevezano za pol i godine ...

- - - - - - - - - -

A inace jel ova tema ide u pravcu: zene bolje vam je da nabacite iskustvo i budete pametnije i ego da vam poraste u visine:lol:evo mnogo forumasa bi se ponudilo:lol:

Sve je to bullshit, petparacka psihologija i nadjebavanje ... tacnije, sve ono sto krasi vecinu forumasa.

Moja podijela istih je :

- Oni sa kojim se mogu zaebavati kvalitetno, slobodni, neiskompleksirani ljudi vrijedni paznje ( omiljena sorta )
-Oni koji me inspirisu sa svojim pogledima na neki slucaj, takodje vrijedni paznje
-Oni dobri, koje bi pozelio poznavati licno, jer imaju kvalitet kojim volim da sam okruzen

- Ostali/e papani/ke, su tu za relaksaciju u vidu lomljenja kicme nakaznoj prirodi stvari ... jos davno pronadjoh satisfakciju u tome :D

Back