NovaIsta
Legenda
- Poruka
- 51.033
Lepo je videti devojku ili ženu koja dobro vozi, a ne da se muči za volanom i da ne sme da uđe u raskrsnicu.![]()
..kao neki muskarci...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lepo je videti devojku ili ženu koja dobro vozi, a ne da se muči za volanom i da ne sme da uđe u raskrsnicu.![]()
Ma, jok! Ja nisam isfrustriran ženama, samo nedostatkom sexa, pa onda primećujem i ono što i nije od bitnijeg značaja za primetiti.![]()
Eto preduhitrila si me. Ja cu samo da dodam da mozete da pocnete polako da se sklanjate sa ulica u sledecoj godini. Radi vase sopstvene bezbednosti. 8)Brateeee, kad ja polozim voznju, bez'te s ulica grada Beograda. :-P
sad si me, moram priznati, odusevio SKROZ![]()
Fala!Ja to stavrno tako... čim nema, sve mi smeta i prosto sam dosadan sebi koliko sam džangrizav.:-?
Sada ozbiljno pitanje
Da li ste primetili u saobracaju da zena nikada nece stati na pesackom prelazu i da ti zena nikada nece dati da se ukljucis na traku ako dolazis iz sporedne ulice a u glavnoj je guzva
Ja na to stvarno obracam paznju, u 99% slucajeva ti zena nece dati da se ukljucis i u 99% slucajeva nece popustiti ako je spor oko toga ko je rpe video parking mesto itd itd itd
Ovo najozbiljnije mislim!
Ja sam opaki vozac,bez lazne skromonosti.Bilo da je u pitanju motor ili auto.....obozavam brzu voznju,imala sam dva jako nezgodna udesa u zivotu.Oduvek me je to palilo,pa sam jos sa nepunih 17 godina prvi put sela za volan.Voznja motorm je za mene nesto najlepse,ponekad mi je taj osecaj bolji od orgazma.E sad...ako cemo tako,onda sam opasna i u krevetu(po sinnketovoj tezi),da li zbog toga sto sam skorpija u horoskopu ili sto sto voznju ispod 100-tke ne smatram voznjom i malo o tome znam,ko ce ga znati.
Ne volim brzu voznju...a i gde u Bg-u mozes brzo da vozis...od semafora do semafora...E sad, dodje mi ponekad da se lozim, ali to obicno bude u gluvo doba noci kada nikoga nema na ulicama.
Ali kad stanem na snowboard, ni jedan muskarac ne moze da me stigne.[/QUOTE]
Do prve jelke ili bora...
e, pa s tim se ne slažem...
i kosi se sa preteranom usporenošću koja karekteriše većinu žena vozača...
moje iskustvo je totalno drugačije...
muškarci stalno negde žure i nemaju vremena da čekaju da te propuste...
žene su mnogo kulturnije za volanom...
jao sto si losDo prve jelke ili bora...
pa mene je iskustvo naucilo da vise verujem zenama vozacima ,mislim sta sam sve sa muskarcma za volanom preziveo ,kako god okrenes zene su pravo zlato:-D,bas bih voleo da nadjam devojku koja vozi kola i jos ne pije pa da me voza okolo![]()