Zene vozaci

• Začetnik teme Začetnik teme sinnke1
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Otprilike,... tako! Šalu na stranu, znam par njih koje fenomenalno voze. Da ne pominjemo i žene pilote i prvo preletanje Atlantika, pa Pacifička kampanja itd.
Ako oćeš da me voziš, da se odmorim malo od psovanja za volanom... ajde, baš fino!;)

Sada ozbiljno pitanje

Da li ste primetili u saobracaju da zena nikada nece stati na pesackom prelazu i da ti zena nikada nece dati da se ukljucis na traku ako dolazis iz sporedne ulice a u glavnoj je guzva
Ja na to stvarno obracam paznju, u 99% slucajeva ti zena nece dati da se ukljucis i u 99% slucajeva nece popustiti ako je spor oko toga ko je rpe video parking mesto itd itd itd

Ovo najozbiljnije mislim!

e, pa s tim se ne slažem...

i kosi se sa preteranom usporenošću koja karekteriše većinu žena vozača...

moje iskustvo je totalno drugačije...

muškarci stalno negde žure i nemaju vremena da čekaju da te propuste...

žene su mnogo kulturnije za volanom...

Ja sam opaki vozac,bez lazne skromonosti.Bilo da je u pitanju motor ili auto.....obozavam brzu voznju,imala sam dva jako nezgodna udesa u zivotu.Oduvek me je to palilo,pa sam jos sa nepunih 17 godina prvi put sela za volan.Voznja motorm je za mene nesto najlepse,ponekad mi je taj osecaj bolji od orgazma.E sad...ako cemo tako,onda sam opasna i u krevetu(po sinnketovoj tezi),da li zbog toga sto sam skorpija u horoskopu ili sto sto voznju ispod 100-tke ne smatram voznjom i malo o tome znam,ko ce ga znati.

driverhr2.gif

Ne volim brzu voznju...a i gde u Bg-u mozes brzo da vozis...od semafora do semafora...E sad, dodje mi ponekad da se lozim, ali to obicno bude u gluvo doba noci kada nikoga nema na ulicama.
Ali kad stanem na snowboard, ni jedan muskarac ne moze da me stigne.

e, pa s tim se ne slažem...

i kosi se sa preteranom usporenošću koja karekteriše većinu žena vozača...

moje iskustvo je totalno drugačije...

muškarci stalno negde žure i nemaju vremena da čekaju da te propuste...

žene su mnogo kulturnije za volanom...

nema sta neko nekog da pusta...svi trebaju da voze po propisu i sve ce biti ok...kad bi svi gledali semafor i istovremeno kretali na zuto kao u italiji to bi bio savrsen saobracaj...u beogradu je koliko toliko ok...ljudi barem brze voze...ovdje u bosni jludi ne znaju jesu li posli ili su dosli

pa mene je iskustvo naucilo da vise verujem zenama vozacima ,mislim sta sam sve sa muskarcma za volanom preziveo ,kako god okrenes zene su pravo zlato:-D,bas bih voleo da nadjam devojku koja vozi kola i jos ne pije pa da me voza okolo :lol:

pa mene je iskustvo naucilo da vise verujem zenama vozacima ,mislim sta sam sve sa muskarcma za volanom preziveo ,kako god okrenes zene su pravo zlato:-D,bas bih voleo da nadjam devojku koja vozi kola i jos ne pije pa da me voza okolo :lol:

e Trpkovicu, Trpkovicu...trazis devojku koja vozi kola???:shock:
...a zaboravio si naglasiti da je pozeljno da zainteresovane kandidatkinje posalju fotografiju...:D:D:D
automobila!!! ;););)

imam ja drugaricu koja pijana vozi bolje od vecine muskaraca treznih :lol:
a ja licno ne usudjujem se da vozim kola kad pijem zakucala bih se valjda u prvo drvo,za mene je gsp kad se vracam kuci ranih jutarnjih sati :D

Back