Žene vole samo svoju decu...Vensan Kasel:

Ljubav prema detetu i ljubav prema partneru se ne moze uporediti. Kada drzis bebu u svojim rukama, kadá znas da zavisi od tebe u svakom pogledu, kada joj je najpotrebnija tvoja ljubav i briga (za one Koji neznaju, bebe ako ne dobiju dovoljno ljubavi i mazenja umiru)...onda se zna koliko znace. Sva deca treba da se vole, nema razlike.

kako se zove knjiga i ko je napisao to?

Ljubav prema detetu i ljubav prema partneru se ne moze uporediti. Kada drzis bebu u svojim rukama, kadá znas da zavisi od tebe u svakom pogledu, kada joj je najpotrebnija tvoja ljubav i briga (za one Koji neznaju, bebe ako ne dobiju dovoljno ljubavi i mazenja umiru)...onda se zna koliko znace. Sva deca treba da se vole, nema razlike.

on kaže da se ne vole sva deca isto, a moj stari uvek govorio koji god prst da mi posečeš isto peče...

ima knjiga kad se vrsio eksperiment sa decom nisu im davali ljubav ni paznju dok nisu umrli

Naravno, to je naucno dokazano isto kao i stari ljudi kad donesu odluku da umru.Ne prodje puno dana i umru. Tako i bebe, ako im se nepruzi potrebna ljubav umiru.
Nemogu da se setim , pronaci cu ti pa cu ti poslati vise informacija o tome.

- - - - - - - - - -

ja nemam ni jedno pa ih volim isto :gace:
:super:
Da, deca su zato da se vole....a i kako bi drugacije kad su tako naivna i iskrena i veruju nama odraslima do srzi:)

“Odrastao muškarac dobro zna da žene istinski vole samo svoju decu”, rekao je glumac u intervjuu za magazine “Meri Kler”.

Četrdesetsedmogodišnji glumac ističe da ovo govori bez trunke ljubomore.

“Zaista nisam ljubomoran kada to kažem. Nedostatak ljubavi je problem tri četvrtine odraslih. Svima nama nedostaje nežnosti i pažnje. Retke su uravnotežene osobe, a ja nemam utisak da sam jedan od njih”

Inače, glumac je ostao u dobrim odnosima sa svojom bivšom suprugom Monikom Beluči a uskoro će se naći zajedno na filmu. Štaviše, on tvrdi da je Monika njegova jedina prijateljica.

Pitanje za ozenjene / razvedene muskarce... da li delite njegovo misljenje?

I molim vas samo bez komentara i ja bi bio prijatelj sa Monikom Beluci
A mozda i potvrdite cinjenicu da su srbi opsednuti matorkama sa velikim grudima ... Mislim da ona u septembru puni 50 god.
Ne bih uzela u obzir-da je jedan glumac guru,samo zato što je selebriti,on,žena.......Naročito-ako je svestan da je neuravnotežen.
Ima tako raznih standarda i teorija koji poznate ličnosti nameću ljudima koji u njima vide neke idole ili ,,Bogove sa Olimpa".
Elem,majka voli dete bezuslovno,ok. Mada-nije ni to sveto pravilo. Postoje žene kojima je zakržljao materinski intinkt,te ne bih rekla da je neko samo zato što rodi dete sveta majka.
I tako....Raznih kombinacija:
žena koja voli decu i partnera,žena koja postvalja partnerstvo iznad dece,žena koja uspešno ostvaruje sebe na oba polja...Ili ni na jednom.

“Odrastao muškarac dobro zna da žene istinski vole samo svoju decu”, rekao je glumac u intervjuu za magazine “Meri Kler”...

Lupa ga ovaj Vensan za medalju!
Pa zar nije naj normalnija stvar da ce jedna zena najvise na svetu voleti svoje dete?I novinari tu izjavu prenose kao da je rekao neznam kakvu mudrost.
A ova Monika je naj precenjenija osoba na svetu.Sva je plastificirana i mumificirana.Kad bi se nasmejala verovatno bi joj se faca razbila u parmparcad zbog silnih utezanja,zatezanja i pl. operacija.

“Odrastao muškarac dobro zna da žene istinski vole samo svoju decu”, rekao je glumac u intervjuu za magazine “Meri Kler”.

Četrdesetsedmogodišnji glumac ističe da ovo govori bez trunke ljubomore.

“Zaista nisam ljubomoran kada to kažem. Nedostatak ljubavi je problem tri četvrtine odraslih. Svima nama nedostaje nežnosti i pažnje. Retke su uravnotežene osobe, a ja nemam utisak da sam jedan od njih”

Inače, glumac je ostao u dobrim odnosima sa svojom bivšom suprugom Monikom Beluči a uskoro će se naći zajedno na filmu. Štaviše, on tvrdi da je Monika njegova jedina prijateljica.

Pitanje za ozenjene / razvedene muskarce... da li delite njegovo misljenje?

I molim vas samo bez komentara i ja bi bio prijatelj sa Monikom Beluci
A mozda i potvrdite cinjenicu da su srbi opsednuti matorkama sa velikim grudima ... Mislim da ona u septembru puni 50 god.

U vecini slucajeva to je tako, danasnje zene se jednostavno ne uzdizu do visine ljubavi,
krivac za to je sitem a ne zenska priroda i njena psihologija,
losi zivotni standardi je teraju u trku za materijalnim dostignucima, a masovna propaganda komercijalne ljubavi je usmerava na iskrivljen put njenog srca,
moze zena voleti i te kako muskarca, no do toga uglavnom ne dodje.

Poslednja izmena:

Back