Ја сам једно време хтела да идем у војску и то у морнарицу па ме јако занима да ли неко зна каква је процедура у вези тога што се жена тиче. СРБИЈА ДО ТОКИЈА
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
whitenicky:Cao koleginice !!! Posto se ja slucajno bavim poslom koji i sama pretpstavljas, klikni na mog avatara pa ce ti biti sve jasno .UKRATKO :
Zene vise u nasoj zemlji ne sluze vojni rok , niti je vise mogucnost aktiviranja kao po ugovoru .... to je prestalo pre nekih 10 godina. Sada u VOJSCI imas jos uvek tog starog kadra ili civilna lica zene koje su se aktivirale i dobile cinove . Ima u VOJSCI i zena sa visokim cinovima ali to je sve bilo dok je postojala JNA !!! U stranim vojskama to jos uvek postoji ali kod nas nema toga , ako vidis kod nas ponekad zene u uniformi to su obicno medicinsko osoblje koje je dobilo uniformu prilikom nekih vezbi ili ucestvovanja u mirovnim misijama.
ZAO MI JE STO SAM TE RAZOCARAO , ALI TAKO JE ... VERUJ MI I MENI JE ZAO STO NEMA ZENA U VOJSCI JEL MNOGO IMA ZENA KOJE SU SPOSOBNIJE OD NAS MUSKARACA , POGLEDAJ SAMO EMISIJU MOZE BITI SAMO JEDAN KOLIKO VISE ZENA IZDRZI NAPORE OD MUSKARACA ..... SRETNO U ZIVOTU I ZELIM TI USPEH AKO IKADA USPES DA OSTVARIS SAN .... VELIKI POZDRAV OD MENE !!!
ninpo masinac:Nisam siguran da si u pravu, jer par godina postoji konkurs u nekim jedinicama za zene. Radi se angazovanju po ugovoru.
Konkretno u mojoj jedinici zene rade u Vojnoj policiji i jedinici veze, a sto se tice njenih zelja za mornaricom... ne znam ali sam joj gore naveo recept po kome moze da proba.
Moj savet je da za zenu ima lepsih poslova osim cokule.
Pozdrav
Rade012:Nema sreca veze s tim... u mornarici nema zena... zena na brodu donosi losu srecu... veruj mi...
iv-a:Eh, greskom poslala 2 poruke. Pukla veza kad sam slala prvu, pa sam kucala drugu i evo sta ispalo. Nema veze. Dupla sreca
tommy gun:ZENE trbaju da budu kuci i da spremaju kucu,sta ce nam zene u vojsci,ne mozemo ni sami tamo a kamoli zene.
Mozda da budu doktorke!
whitenicky:........ najvise volim vojne psihologe .... nadam se IVO da cete vi jednog dana postati deo moje ekipe u VOJSCI !!!