Сирија: Бомбаш самоубица активирао експлозивни појас у православној цркви Светог Илије у Дамаску. Погинуло је више од 30 људи, међу којима жене и деца

Sotonisti su valjda po tebi varvari po rođenju, ne po izboru? Kao da se rodiš u znaku Sotone s podznakom NATO :hahaha:
A što se tiče “uzalud širenja ljubavi Hristove”, pa probaj onda s logikom… ili to kod vas ne prolazi kad nema ikone na svakom zidu?
Varvarom se radjas na zapadu,ali svako moze da primi Hrista i Ljubav ukoliko to zeli,kao sto ima ljudi koji to i jesu uspeli.
Logika je zamka za budale,ako imas Duh,znaces kako da postupis.

Varvarom se radjas na zapadu,ali svako moze da primi Hrista i Ljubav ukoliko to zeli,kao sto ima ljudi koji to i jesu uspeli.
Logika je zamka za budale,ako imas Duh,znaces kako da postupis.
Ma da, duh ti je kao GPS bez signala, možeš se vrtit u krug cijeli dan i mislit da si na pravom putu, a ustvari si zapeo u duhovnoj zoni sumraka. Malo logike ne bi škodilo, da ne lutamo ko duhovni turisti bez karte :mazi:

Ma da, duh ti je kao GPS bez signala, možeš se vrtit u krug cijeli dan i mislit da si na pravom putu, a ustvari si zapeo u duhovnoj zoni sumraka. Malo logike ne bi škodilo, da ne lutamo ko duhovni turisti bez karte :mazi:
Ne mogu ti pomoci,sam si izabrao put i stranu,pa srecno.Posto sigurno ne dobacujes do Engleske i Francuske,samo da te upozorim da je nemacka filosofija najveca prevara u toj nauci,pokusaj jedne zakasnele kvazi nacije da udje u vise oblike varvarstva,ali bezuspesno.

Ne mogu ti pomoci,sam si izabrao put i stranu,pa srecno.Posto sigurno ne dobacujes do Engleske i Francuske,samo da te upozorim da je nemacka filosofija najveca prevara u toj nauci,pokusaj jedne zakasnele kvazi nacije da udje u vise oblike varvarstva,ali bezuspesno.
Ne brini, nisam ni tražio pomoć, pogotovo ne od nekoga tko misli da filozofiju možeš dijagnosticirati kao virus. Ako je njemačka filozofija prevara, bojim se pitati što je alternativa.. duhovne mudrosti s Facebooka i domaće metafizike iz birtije?

A za stranu koju sam odabrao, radije biram zdrav razum nego propovijedi o varvarima iz paralelnog svemira. Sretno s kartom svijeta gdje je sve što ne razumiješ automatski zlo.

Занимљиво је да ниси, на директну прозивку, осудио свог министра Зукорлића због састанка са сиријским председником и неистицањем српске заставе уз сиријску заставу.

https://forum.krstarica.com/threads...ebe-a-zastava-inostrane-drzave-je-tu.1031316/

тикомирово лицемерје је тако велико, да га је немогуће измерити.

A šta da osudim? Pa Zukorlići su uvek bili na toj strani? Ja to znam 30 godina a ti si tek sad saznao

Sećaš li se kad je Zukorlić a podržavao Zoran Đinđić pa posle Tadić?

E vidiš ja se sećam

A šta da osudim? Pa Zukorlići su uvek bili na toj strani? Ja to znam 30 godina a ti si tek sad saznao

Sećaš li se kad je Zukorlić a podržavao Zoran Đinđić pa posle Tadić?

E vidiš ja se sećam

Измислио си.

Зукорлић је министар у Влади Србије. Треба да осудиш овај његов потез и да га позовеш на одговорност, и од скупштинске већине да тражиш смену министра због ове бруке,

међутим, ти си у стању све напредњачко да штитиш, па и Зукорлића јуниора.

Измислио си.

Зукорлић је министар у Влади Србије. Треба да осудиш овај његов потез и да га позовеш на одговорност, и од скупштинске већине да тражиш смену министра због ове бруке,

међутим, ти си у стању све напредњачко да штитиш, па и Зукорлића јуниора.

Ne pričaj gluposti

Zukorlići su u koaliciji sa svim vlastima od 5. Oktobra do danas

Иран и Русија га пустили низ воду
Tacno tako,nema sada kuknjave muslimani ubijaju hriscane.
Hriscani ako hoce da postoje moraju da se suprostave muslimanima i da prestanu da mantraju o toleranciji,ljubavi,prastanju itd.

Ne pričaj gluposti

Zukorlići su u koaliciji sa svim vlastima od 5. Oktobra do danas

Ладно није тачно.

Не разликујеш странке из Новог Пазара. Теби је све то исто.

А и да јесте, а није, овај скандал се десио САДА а не пре двадесет година, тако да САДА треба да тражимо смену министра због онога што се САДА догодило, а не да на сваку критику најгоре власти у историји Србије одговарамо "Тако је било и пре двадесет година".

Hriscani ako hoce da postoje moraju da se suprostave muslimanima i da prestanu da mantraju o toleranciji,ljubavi,prastanju itd.

Путин га пустио низ воду, и сад му Сиријци убијају православни народ. :(

Најбоље би било да смо те хришћане позвали да дођу код нас. Обострана корист

Јбга, када се Россија, заштитница Православних, победоносно повукла из Сирије.

Храбре снаге УСА капитализма су притисле ФСБ пацове и ослобoдиле демократију

@38imak

Back