ŽENE U SRBIJI NAJČEŠĆE UBIJAJU SINOVI I MUŽEVI!

Devojke grese,sto ne paze,za koga se udaju.Najcesce ih "osvoje" kola i zlatan lanac,koji muskarac nosi oko vrata.Takvi muskarci,primitivci,biju ih kasnije,i one
ne mogu da im se odupru.Samo promenom zakona,koji bi za "obican" samar zeni,doneo nasilniku,kaznu od najmanje sest meseci strogog zatvora,samo tako
bi se iskorenilo nasilnistvo nad zenama.

То је тако у твојој циган-ма'али, ок.

Evo jos jedan primer brutalnog nasilja nad zenama u Srbiji, da devojka nije sve javno objavila, niko ne bi ni znao a ovakvih slucajeva ima na stotine jer srpski muskarci vole da prilaze nasilno

http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/610059/NAPAD-U-KLUBU-Pretucena-cerka-nase-poznate-glumice

Strasno! Uzasno je iritantno kako se neki muskarci busaju u grudi snagom, muzevnoscu, bla, bla, bla... A kada treba da se pokaze kao vitez, samo sto se pod maminu suknju ne sakrije.

I sama sam proletos napadnuta i to preko dana, pred punim lokalom, basta puna muskaraca ( da li su? ) 30-50 god. i niko nije okrenuo policiju. Jos je i dete bilo sa mnom. Hajde ja, ali da se za dete niko nije zabrinuo!? Tek posle je jedan trcao za mnom i pitao treba li mi pomoc. Vise ne, hvala!

Strasno! Uzasno je iritantno kako se neki muskarci busaju u grudi snagom, muzevnoscu, bla, bla, bla... A kada treba da se pokaze kao vitez, samo sto se pod maminu suknju ne sakrije.

I sama sam proletos napadnuta i to preko dana, pred punim lokalom, basta puna muskaraca ( da li su? ) 30-50 god. i niko nije okrenuo policiju. Jos je i dete bilo sa mnom. Hajde ja, ali da se za dete niko nije zabrinuo!? Tek posle je jedan trcao za mnom i pitao treba li mi pomoc. Vise ne, hvala!

Postavila sam temu na hronici i vec u drugoj poruci je konstatacija da je dobila to sto i treba i da je dobro prosla te treba jos i gore da prodje od forumasa Aztec. To sve govori.

Back